Je sice pěknej, ale ještě nějakej čas bude ležet v truhle, přijít o 7as si zatím nemůžu dovolit, tak ho nasadim až si vycraftim ten super amulet po patchy
No jestli bude ten novej supr amulet mít rolly jako mých 35-40 hellfire ringů, tak to bude fakt bomba Se obávám, že ztráta času, radši věnuju čas farmě a dropu, vydělám goldíky a itemy si koupím. Že vycraftím něco super (lepšího než lze koupit) silně pochybuju
Ahoj, tak po určité době opět legendárka. WD nehraju, takže opět půjde do AH - zatím jsem ji tam hodil asi s přemrštěnou cenou. Kolik odhadujete, že bych za ni mohl dostat ?
To bylo hezky, Tape se pridal ke me s Petrosem, postezovali jsme si na drop lege a po deseti zabitejch mobech postnul tohle Jeste jednou gratulace chlape, jsou vyborny, na HC obzvlast dobry!
Krasne boticky,hlavne na HC. Asi si malo stezuju,protoze mi nic takoveho nepada ani na SC :-D
Kdyby ses jich chtel zbavit, tak se zeptej na cenu reptillesvk. Pokud se budes ridit jeho rado,tak budou do peti minut prodane :-D :-D
Můj zatím nejlepší dropnutý prsten (MP8 boss run). Pro mého Monka slušný boost. Více však potřebuju dobré fisty s LS, tak ho zkusím co nejdráž prodat...
tomisco píše:Můj zatím nejlepší dropnutý prsten (MP8 boss run). Pro mého Monka slušný boost. Více však potřebuju dobré fisty s LS, tak ho zkusím co nejdráž prodat...
moc krásny ring gratuluji
Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas, hraju Diablo 3.