pomoc s upgradem gearu

NONORMAL
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:NoNormal#2841
Re: pomoc s upgradem gearu

Příspěvek od NONORMAL » 31.01.2013, 14:37 hod.

super diky za vysvetleni... no i kdyz goldy nemam, tak treba naskudlim casem a vim kterym smerem se mam ubirat

dekuji
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 31.01.2013, 15:04 hod.

inak este som si potom kukol profil a vsimol si, ze mas relativne nizky crit na offhande... kukol sm teraz doma AH a je tam dagger, 805dps, 232str, 80vit, 96CD a socket za nejakych 30m... cize to by ta boostlo urcite po stranke offense az zanedbatelnu stratu vit... otazne je, ci je to boost hodny 30m per teba :) resp menej, ked ratas ze by si za nejaku sumu predal to co mas teraz

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 31.01.2013, 15:58 hod.

diky za tip, hodim si to do calc (d3up.com) a podle toho co mi vyleze posoudim, zdali 30m za to stoji, jen jsem tedka v praci, takze az dorazim domu

edit: tak po koupi dps buffnutej, bez wotb, o cca 19k nahoru

dekuji za vyhledani
Obrázek

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 02.02.2013, 00:59 hod.

tak jelikoz jsem byl hodnej, tak se mi postestilo a budu mit cca 150-200m od manzelky :lol:

takze bych mel dotaz zdali upgradnout zbran na ktere bych ziskal cca 90% CD, ale to by bylo pres 100m a rozhodil bych si AS breakpointy, tak nevim

pak me napadlo, zdali nejit do toho upg co tu bylo naznaceno...
napadlo me zdali neudelat upgrade
z andarielky na ik/mempo kde bych ziskal nejakej survive, ktery bych si mohl dovolit ztratit na necku... a pak me jeste napadly wristy lacuni s AS+CC a potom bych nemusel shanet neck s AS CC a CD, ale mohl bych jen s CC a CD a tim by tam byl prostor na jine staty a i cenove by byl dost nize aspon co jsem jsem koukal na ty ceny a to i kdyz zapoctu cenu lacuni cca 50m a jeste bych ziskal 12% speed, ktereho zatim mam jen 12%

nebo jsem uplne jelito a jsem dost mimo a je tam moznost jeste daleko jineho levnejsiho upg ci stejne draheho, ale s vetsim potencialem? :)
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.02.2013, 09:21 hod.

- no mozes pozret kolko stoja lepsie sky splitery, nieco nad 1100 dps
- mozes trebars ako si pisal kupit Mempho a k tomu ring s avg dmg, str, as a cc... ziskas tym nejake %life, nejake cc, mozno nejaku str... otazne je ci to stoji za tie goldy, zalezalo by asi od cien no
- ten neck sa ti bude horsie menit, tam je ta vit a %life velmi slusna
- mozes skusit pockat na patch co spravi s cenami... ale ktovie kedy bude :)

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 04.02.2013, 12:39 hod.

Tak na patch pockat rikal i halen, ale jak rikas otazka.je.kdy bude...

K tomu necku me napadla ik hlava kde life jsou a nebo ice climbers...
Problem je udrzet si AS z hlavy na break pointy, coz ale mozna vyresim dropnutyma lacuni 9AS 6CC intel a str, jen predem musim vymyslet kde nazenu survive, ktery ztratim ze soucasnych wrist...

Ten lepsi SS s dps nad 1100 ted nevim za kolik se da sehnat, ale nebylo by lepsi neco spise nez dps, tak s CD navic? Nebo treba echo s cd 80+, sice bez socketu, ale s dps k 1200, da se na ah co jsem koukal sehnat do 100M
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.02.2013, 13:01 hod.

hmm, no echo ma neprijemny fear affix... ja napr s tym hrat nemozem, neskutocne ma to vytaca :) jeho velko vyhodou ale je, ze ma APS, ktore sa vztahuje aj na offhand, takze aj dagger pekne vyleti hore v AS... k tomu ci je lepsie tazko povedat... ber to tak ze zakladna vstupna velicina pre tornada je base dmg zbrane, od ktorej sa odvyja nasledne dmg z tornad... vdaka vyssej AS zase ale mas viac tickov, tzn ze mozes ten mensi dmg nahradit takto, castejsim dmg... mne napr vyhovuje pocitovo viac pomalsia zbran ale s vyssim base dmg, nez naopak... niekto zase uprednostnuje AS... to uz su take preferencie no... ja som svoju MH kupil za nejakych 12m a je to 1170dps axe so 150str a socketom a nestazujem sa na nu...

no ked kupis IK helmu, prides o AS vymenou len za %life... keby si chcel uz aj AR, tak to bude nejakych 50m+ za nejaky lepsi kus... ale stale budes -9%ASI... to by si teda musel dohnat na amu, ale tam zase stratis okrem %life aj vita asi (najst neck s avg dmg, vyysou str, 9asi a aspon 9cc a k tomu este 100 vit za rozumnu cenu nebude hracka :) )... lacuni sa pohode, ale v tvojom pripade by si stratil str nejaku, vit a AR... kebyze nakombinujes slusnu IK helmu s lacuni, tak v podstate neprides o nic a ziskas nejake CC a MS... k tomu potom mozes kupit Ice climbersy, kde ziskas tak +130Str... ale teda ber to ze to bude nejaka vyssia suma za tu IK helmu a climbersy a to mas lacuni vlastne... takze ci sa to oplati no... ale v podstate v takychto fazach uz su vsetky upgrady len drobne za vela penazi, takze tak :)

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 04.02.2013, 14:17 hod.

Joo too fearu se dost bojim no.. Vcera jsem videl 20% fear chance, coz musi byt sileny...
Ale diky za typ s tou mh... 12m je na pohodu...

No ik hlava mi padla intel AR, jen malo str, tak kdyz se proda, tak bych doplacel hned min, ale uvolnila by se mi ta nutnost resit ty life na necku a mel bych 2kusy ik a mohl bych pripadne operovat s botama...

Ale to je pouze to jak premyslim ja a jelikoz jsem lamicka, tak co pises z toho vlastne nic moc nevytahnu :D
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.02.2013, 14:34 hod.

no ako vravim, vacsina upgradov uz bude len minoritnych, nic velke, pretoze tam uz proste nie je priestor na nejake velke boosty v tych rovinach par milionov/par desiatok... ale pomaly sa da ist hore, kazde % CC navyse alebo 100str je dobrych... ja by som teraz na tvojom mieste fakt pockal na patch, a potom kupil lepsiu MH... bud silnu pomalsiu axe/mace, alebo nieco rychlejsie kludne, ale nech to ma vyssi base dmg... urcite by sa neico naslo

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 04.02.2013, 15:00 hod.

Super diky za tip...

Jelikoz uz ted mam 100m a veci za dalsi asi 150m na prodej, tak tech +/- 12m me nezabije a nejakou mh zkusim uz ted a pripadne ji po patchi vymenim :)

A budu zkouset ringy a necky na bid, treba se postesti a neco ulovim jak kamos, bid za 30k vyhral a prodal za 5m :D
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 04.02.2013, 18:54 hod.

no teraz je na AH dost pekny amu

20-41 avg dmg
256 str
93 vit
9 ASI
8,5 CC

ja som ho bidol teraz na 15m a prekvapivo zatial to staci... tipujem ale ze to pojde este hore... koniec aukcie je niekedy za cca 12 hodin, cize rano pred 7dmou, co je celkom dobry cas... ale stavat kvoli tomu enbudem :) tak ak mas rano cas, tak si to kukni a skus, ten ma hodnotu niekolko nasobne vyssiu :)

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 04.02.2013, 19:16 hod.

vypada pekne, ale co jsem si to prohnal pres d3up, tak zrovna me by spise nerfnul na dps :(

nevim jak ten d3up je spolehlivej, ale lidi si ho tu docela chvalili, tak si tam radsi vse hodim, nez abych vyhodil prachy...

ale i tak diky za navrh :)
Obrázek

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 05.02.2013, 20:27 hod.

tak jsem zkousel bidovat a trosku jsem si to pres bidy vytahnul :D

za 40m + 1500 hp dolu
dps +25k unbuff/cca 40k s battle rage
armor +500
a resisty neco malo nahoru
a zbavil jsem se fire taken z andarilky, ktery me pri nekterych setupech na vyssi mp dost stvaly

punky: tak fear affix echa je neprijemny, ale da se s tim zit :)
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 05.02.2013, 22:43 hod.

tak pekne, slusny upgrade

inak k tomu echu... da sa to riesit bud kupenim SoJ ringu (cold dmg spomaluje mobky takze tak neutekaju)... alebo hrat scoundrela a kupit mu Burizu (tiez cold dmg, takze podobna situacia ako u SoJ)

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 05.02.2013, 23:03 hod.

soj nevim to je dost ztrata dps ne?

scoundrela muzu zkusit, ale tedka mam kurtyzanu, hodil jsem ji staffu na MF, stejne hraju dost multy, takze si ji moc neuziju...

jsem chytil echo s mensi sanci na fear a to celkem jde, ale sranda byla, kdyz jsme byli tedka s kamosem (monk) a on ma v MH taky echo, to nam tam furt neco behalo :D
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 06.02.2013, 08:49 hod.

hmm, no na dps to strata bude zrejme, ale tak celkovo mozno ani nie... pokial by si zohnal nieco s 6% cold dmg (ak mas black dmg weapon, tak sa to rata ako +% k dps), increase dmg against elites 25%+ (v pvp sa aj hraci beru ako elity, takze investicia aj v tomto smere), + xy max fury, increas bash/frenzy dmg +-10%, tak by to bolo oki, pretoze prave aj vdaka tomu coldu nebudu enemy tak zdrhat z tornad a to znamena viac dmg rozdanej... ale to bude asi drahe :)

scoundrela sa da, pridava aj CC nejake, ale zalezi ci enchantresska u teba neznamena break pointy na tornada

inak pokial hravas casto v parte tak si skus zohnat nejakeho mraziaceho wizza do party a mas pokoj, echo-neecho :)

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 06.02.2013, 12:19 hod.

Tak to mi nedoslo ten vypocet black weapon dik :D

Nedela, break jsem sice upgradem 1 na mh ztratil, ale ne nejak tesne...

Mam jedno,ale potvora si odjel na pul roku do indie :D
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 06.02.2013, 12:27 hod.

no tak pokial nie je enchantresska dolezita v ramci AS (tych par % armoru myslim ze uz nie je podstatnych :) ), tak mozes skusit toho scoundrela s burizou, dost ludi si to pochvalovalo

NONORMAL
Fallen Shaman

Příspěvek od NONORMAL » 06.02.2013, 12:49 hod.

Me se libi, ze ji muzu dat staff s mf+gf... Jinak ja pomocnika neresim co taham... Celkem se mi u ench libi tim debuffem 15% na veskere inc dmg... Zkusim i toho scoundrela...
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 06.02.2013, 12:56 hod.

enchantresska ma nejaky skill na 15% redukciu dmg?

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“