Kúpa Diabla 3
Zdravím, rozmýšlam nad kúpou diabla 3, ale neviem kde sa mi to oplatí kúpiť. Myslím tým čo najlacnejšie 

Re: Kúpa Diabla 3
Tak ja by som radšej preferoval original kúpu.. Už len preto lebo s tým môžu byť problémy... Proste sa do toho moc nevyznám, ale mne príde bezpečnejšie kúpiť original.

ale tu mame vsetci originalky ,,jankóóó,
myslel som tak ze ti niekto preda aktivny ucet vies...
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:NoNormal#2841
krabicovka http://hry-pro-pc.heureka.cz/diablo-3/
jen digitalni verze http://pc-hry-digitalni-distribuce.heur ... -3-cd-key/
staci si jen vybrat
jen digitalni verze http://pc-hry-digitalni-distribuce.heur ... -3-cd-key/
staci si jen vybrat

Viem, ale ja som to myslel tak že ked sa niečo náhodou stane, tak si budu pýtať odpovede na kontrolné otázky alebo na celé meno a to zistím ako ked mi niekto predá meno a heslo ?Relic píše:ale tu mame vsetci originalky ,,jankóóó,

Ps.. Sorry fakt sa do toho nevyznám ako to funguje

http://www.xgames.sk/?product=119 najlacnejsie na SVK
Ok dík, ale mohla by ísť už cena dole... Asi si počkám kým ohlásia datadisk a potom to kúpim snad lacnejšie. Inak neviete o nejakých akciach ? Neverím tomu že skoro rok stará hra stojí 40 Eur .... 

to je normalni,blizzard rejzuje dokud lidi kupujou,nezlevni nikdy,do nedavna stary diablo 2 s datadiskem stalo na xzone porad 600korun a to mu uz bude nejakejch 12 let...nejdriv si zahraj starter edici at vis,do ceho jdes,klidne se muze stat,ze te to nebude bavitForsetti píše:Ok dík, ale mohla by ísť už cena dole... Asi si počkám kým ohlásia datadisk a potom to kúpim snad lacnejšie. Inak neviete o nejakých akciach ? Neverím tomu že skoro rok stará hra stojí 40 Eur ....
jinak kdyz bys kupoval od nekoho ucet,vyzadej si od nej jak cely jmeno a prijmeni na uctu,tak kontrolni otazku,tak deaktivaci sms protect a autentifikatoru a jeste potvrzeni od nakupu(bude stacit mail s potvrzenim platby tam kde to kupoval,nebo alespon mail,kde je napsanej CD klic,pokud koupil digitalni edici)
Starter edition som včera hral. Dosiahol som level 8 a celkom ma to bavilo, ale momentálne hrávam path of exile cez ktorý som sa vlastne dostal k Diablu 3..
Na path of exile sa mi ale nepáčil strašne malý stash a malý inventár, ale Passive skill tree nemá chybu a crafting je dokonalý, ale napriek všetkému mi príde Diablo kvalitnejšie spracovaný a príbeh vyzerá celkom cool oproti PoE.. Takže tak nejako
Ps... Ešte niesom rozhodnutý či si kúpim Diabla. Musím dohrať Starter edition a uvidím.

Na path of exile sa mi ale nepáčil strašne malý stash a malý inventár, ale Passive skill tree nemá chybu a crafting je dokonalý, ale napriek všetkému mi príde Diablo kvalitnejšie spracovaný a príbeh vyzerá celkom cool oproti PoE.. Takže tak nejako

Ps... Ešte niesom rozhodnutý či si kúpim Diabla. Musím dohrať Starter edition a uvidím.

- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Mozes byt rad, ze sa to da kupit za nejakych 40 eciek ..
ja som to este v juni kupoval v NAY za 55 ervy 

Súhlasim, každopádne mi príde smiešne utrácať peniaze za hry... A dávať peniaze Blizzardu? No neviem bojím sa toho.

já koupil diablo za 550 kč normálně od člověka kterej to dostal k notebooku a ani to nepoužil takže jsem to měl stejný jako z obchodu ale o polovinu lacnější 
btw radši bych si koupil třeba bf3

btw radši bych si koupil třeba bf3
unit:zealot
to je slovo do pranice,bohuzel ale k tomu bude muset jeste dokoupit DLCcka,takze oproti D3 moc neusetri...RezZ3t píše: btw radši bych si koupil třeba bf3
normalne to kup od niekoho kto to uz nehra. Najdes takych ludi 1000. Vela ludi to kupovalo v prvotnom osiali a prestali to hrat o tyzden... Vypytaj si od neho udaje ako pisali tu vyssie a bude to v pohode
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.