Cely PvP pro postavy 60+ na HC je divny, kdyz clovek naladi s barbarem gear a defenzivni skilly tak je proti normlanimu smrtelnikovi s gearem do 200M nesmrtelny a je jedno co to je za classu a vetsinou u toho nemusi ani utikat a nebo se nejak branit

Na druhou stranu toho protivnika taky nezabije a tak je to takovy o nicem. A Petros je kapitola sama pro sebe, podarilo se mi ho zabit kdyz se nebranil jednou, po tom co jsem nahodil full dps gear a full dps skilly a kdyz jsem se ho snazil umlatit Hammerem ve WotB s ingame 297k DPS, tak se mi to se stestim povedlo pokud neutikal a nedaval ani rend na healovani, jinak je to nemozny
Kdyz nahodim gear a skilly na 14500 armor, 1200 allres, 30% block, 13% elites redukce (ktera se na hrace pocita), tak je to potom tezky umrit - to uz se dneska nepovedlo ani Kukine, vcera me s mym vicemene civilnim farmicim buildem zabit dokazal
Kazdopadne ten low lvl pvp zapas by mozna neco do sebe mit mohl, otazkou je, jake budou na lvl 20 volne skilly, to bude celkem rozhodujici jestli to ma smysl pro vsechny chary a nebo jestli nekteri budou out, protoze nebude z ceho moc vybirat