Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati
Moderátor:Dark_Deamon
Když jsem BKWB viděla, tak jsem si hned na Tebe vzpomněla 

HC grál: 537/516 (-21)
Re: Liga zbohatliku - 1.kolo Act 5 superunikati
A, to jsem rad, ze jeste zijes Eli, uz jsem si myslel, ze jsi z D2 sveta zmizela nadobro, stejne jako Fraxi 

- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Sry RIPe, ale jsem poslední dobou kapku zaneprázdněnej. Na Diablo není vůbec čas, a když je, tak není nálada, protože jsem celkem dost vyšťavenej.
A hlavní problém je taky v tom, že můj kolega Cirdan momentálně také nemá zrovna času na rozdávání, takže asi začneme až ke konci termínu...a obávám se, že naše účast bude jen symbolická.
A hlavní problém je taky v tom, že můj kolega Cirdan momentálně také nemá zrovna času na rozdávání, takže asi začneme až ke konci termínu...a obávám se, že naše účast bude jen symbolická.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak to me mrzi, je to skoda, ale na druhou stranu myslim, ze prijdou jine eventy, ktere budou zabavnejsi - WSK a Chaos 

@ Fraxinus: ono to bude asi vyrovnany protože já tomu D2 momentálně taky moc nedám...mám na pindlovi odběhané asi 3 hodiny mf cca 130 a nehodil mi prakticky nic...takže za náš team to bohužel zatím dře jen RIP :-D ještě že mi los hodil nejaktivnějšího hráče turnaje :-D aspoň mám nějakou šanci na výhru :-D
Nevim, jestli nejaktivnejsiho hrace, protoze Hero ma asi odbehano vic nez ja (u me je to zatim POUZE 13 hodin), ale urcite nejvice otrleho hrace po cca 47 - 50k Pindlech v kariere
...Muj hlavni cil kro me tymove souteze jsou samozrejme grailery, to me drzi pri zivote a pri behani, protoze bych opravdu rad dal dohromady cely gral, ale k tomu je jeste HOODNE dlouha cesta...Vsadim se, ze najdu driv i to Tyraels nez ten zadelanej unikatni ring 

tak pendleskin je hotovy dropl mi kaminek ktery neurazi jinak jsem byl prekvapeni ze neni Jalal's Mane v seznamu takova paradni helma nebo proste jsem slepy stihl jsem dokoncit dalsi level a tady je neco pro zasmati 

Achievements: 7400 (92%)
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Už jsem také začal, mám za sebou teprve hodinu (chodím Eldritche a Tresche) a zatím nic nepadlo (MF 230+-). 

Zima se blíží.

@Cirdan: Preju dobry lov, jinak ke mne je zatim Pindl co se tyce run skoupy jako vzdy, nejvyssi byla SHAEL, no co bych chtel v 1.11
Ikdyz pravdou je, ze jednou kdysi davno dal VEX, ale to se brutalne rozsoupnul 

- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: To teda potom musel bejt mejdan 

Ona ta dobra nalada nevydrzela dlouho, udelal jsem HotO, dal ho paladinovi a ten kratce na to ripnul 

Nemohla by být ta další kola aspoň na tři týdny? Mně přijde, že zahrát 20 hodin za 14 dní je pro mě nadlidský úkol 

Byvaly casy, kdy bych to dal za dva dny
Ale je to o dohode, pokud bude pro vetsina, tak nejsem nijak vyrazne proti, dal budeme uvazovat az jak dopadne tohle kolo, zatim to vypada, ze spousta lidi nemela cas atd

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Mě by se hodily 3 týdny teď 

je to první kolo a nejsme ničím limitovaný, osobně bych byl z časovách důvodů taky pro kdyby se už tohle kolo o týden prodloužilo a pak se další kola jely o týden dýl než bylo původně v plánu. přeci jen je to tournament na hooodně dlouho tak kam spěchat...;-) ale ve výsledku je mi to jedno, není to nějaká podmínka jen by mi to víc vyhovovalo...
tak ahoj taky bych byl pro prodlouzeni tohoto kola tento tydem mam volny jenom vykend a nevyplati se mi blbnout na treshsoketovi kdyz mam dobrou mapu na mephista a zaroven muzu behat LK chesty kdyby se to nahodou prodlouzilo o tyden urcite budu skouset stesti na treshsocketovi.
Achievements: 7400 (92%)
Tak za čtyři hodiny za sebou ani jediný předmět, který by se počítal
Padly mi tři elite, ale z nějakého důvodu na tom seznamu nejsou. Jsem zvědavá, jestli mi do konce vůbec ještě něco padne.

- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Gratulace ke Skulderovi
Jednou prostě musí všechno padnout 
Mě ta Blizz Sosa včera ve Stony Field (H) ripla. Hold se zas jednou projevila vlastnost Frost Nova po zabití monstra. Když vemu v potaz cold resist -31%, tak asi nebylo co řešit. Doteď jsem věřil, že to přes spoustu smůly ještě nějak ošéfuju, ale jelikož první kolo za 3 dny končí, tak to už v tak veselých barvách nevidím

Mě ta Blizz Sosa včera ve Stony Field (H) ripla. Hold se zas jednou projevila vlastnost Frost Nova po zabití monstra. Když vemu v potaz cold resist -31%, tak asi nebylo co řešit. Doteď jsem věřil, že to přes spoustu smůly ještě nějak ošéfuju, ale jelikož první kolo za 3 dny končí, tak to už v tak veselých barvách nevidím

Mohu půjčit moji Blizzard Sorceress, kterou mám na 69. levelu. Nebo tu moji Trap Assasin.