Moj nazor na forum a jeho adminov

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Duri
Gorebelly
Moj nazor na forum a jeho adminov

Příspěvek od Duri » 26.02.2013, 15:00 hod.

Po niekolkykrat sa mi stalo ze mi niekto zmazal moje prispevky bez toho aby som bol upozorneny alebo aby som porusil nejake pravidla. Respektujem fakt ze ked som vulgarny alebo porusujem akekolvek pravidlo jednak fora alebo dokonca aj ludskych prav tak je mozne zmazat moje prispevky.
Ale opat sa stalo ze som neporusil ziadne pravidlo ani to ludske a prispevok sa mi zmazal. Nebol som nijak vulgarny len som vyjadril, podotykam slusne, svoj nazor.
Bolo to v tomto topicu viewtopic.php?f=118&t=8518
Autor tohto prispevku Brawler mi zaslal SZ v zneni…
Ahoje ...
Prosím, smaž ten svůj příspěvek.
Víc ti k tomu nenapíšu.
Prostě to téma úplně ignoruj, lidi co jsou na tom mentálně stejně jako ty to téma vlastně ani neotevřou, že ano? Tak to tam nemusí být.
Děkuji moc.
Petr
Ja som mu odpisal... nechcem sa hadat ale ty nemozes vediet ako som na tom mentalne a ani ja neviem ako si natom ty...preco by som mal mazat nieco za cim si stojim ? ...ak mas potrebu pomahat ludom tak napis prispevok ze pomoze s levelovanim komukolvek..a to je cele...a nie ze seres na kazdeho kto ma iny nazor...naco to tam pises ?: ...pises ze ta nikto iny nezaujima ale aj tak hodnotis moje a aj ludi inych nazory...si potom protirecis...a ja som taky ze chcem aby som svoj nazor mohol slobodne vyjadrit..ak sa ti to nepaci to nie je moj problem..ty si tiez kritizoval moj nazor ale mne to nevadi..cize ak chces nieco mazat napis adminovy nech zmaze cely topic...stym ja problem mat nebudem...ale to co som uz raz napisal je dane a nikdy to nezmenim...prepac

Nasledne cely moj prispevok v topicu bol zmazany..pytam sa preco ??? ...a ako to je mozne ??? nie som pravnik ale to je uplne sliapanie po ludskom prave vyjadrit svoj nazor a slobody prejavu...ak mal admin nejaky problem s mojim vyjadrovanim alebo hocicim kludne mi to mohol napisat..ja viem ze tam nebolo nic zaco by sa prispevok musel mazat...ale takouto cestou je pre mna nemyslitelne sa neozvat...nebolo to prvy krat...v minulosti mi sam JAMES dal ban na 3 tyzdne zato ze som v MCP streame do chatu napisal slovo kurua....kamarat s ktorym sme si tam pisali napisal o 2 s to iste slovo a on ban nedostal...pytam sa ako je to mozne ? james mi to ani nevedel vysvetlit ...vsetky emaily ktore mi poslal james s touto temou mam ulozene a mozem poskytnut...stalo sa ze ja som bol odsudeny zato co mojmu kamaratovi preslo...nechcel som to riesit tak som to ani neriesil...ale teraz uz musim....

Rad by som toto riesil uplne inac resp ani nemusel riesit ale chodim na toto forum dobrovolne...hlavne na hc sekciu...snazim sa prispievat slusnou formou k rozvoju tohto fora...pomaham ludom ktory pomoc portebuju a viem ze si ju zasluzia...spoznal som vela ludi aj ked len virtualne...nie kazdy ma nazor ako ja ale respektujem to...nikomu som sa nesnazil vedome ublizit...neviem aky nato maju nazor pani ktori ovladaju toto forum ale toto forum robia ludia tak isto ako ho robite vy...bez vas by toto forum nebolo ale tak isto bez ludi co sem kazdy den chodia a prispievaju by to nebol tiez...

Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122

Re: Moj nazor na forum a jeho adminov

Příspěvek od Kuki10 » 26.02.2013, 15:07 hod.

Za me ti muzu rict akorad to, ze mazu opravdu nevhodne prispevky a vzdy z upozornenim, nebo, pmkou.
Tvuj jsem nemazal.
Edit: jeste se prispevky mazou, pokud autor tematu nahlasi nejaky prispevek.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 26.02.2013, 15:24 hod.

ja viem ze ty nie...ale musel to byt niekto z adminov...som si isty ze ten autor prispevok ma akoze nahlasil...ale nic nevhodne tam nebolo...cize ak sa to nevysvetli koncim stymto forom co moze byt kazdemu ukradnute....ale viem ze viac ludi sa casom prida ak tu panuju taketo doslova komunisticke pomery...potom nebudem mat problem sa obratit na samotny blizz na pisat im ake fora podporuju a komu daju nalepku oficialne forum...aj ked im je to tiez jedno kedze pre nich je kazda reklama vhodna...

ps....aj mne si napriklad zmazal cely topic a nemal som stym najmensi problem kedze si mi napisal spravu s objasnenim co preco a ako...to je jedina cesta ktoru respektujem a nemam proti nej vyhrady :) ale toto nie...to uz radsej nebudem prispievatelom a tvorcom fora co brani k slobodnemu prejavu...

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 26.02.2013, 18:10 hod.

tak akurat citam ze admin peckoslav podporuje mazanie prispevkov ktore nie su nijak vylgarne ani proti pravidlam fora...cize uz nejak nemam zaujem mat nic s tymto forom spolocne a preto prosim o zmazanie mojich vsetkych prispevkov...a ak je mozne aj celeho mojho uctu alebo co to je...dakujem a dufam ze mi vyhoviete tak ako vyhovujete inych prispievatelom...

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 26.02.2013, 18:22 hod.

ten příspěvek jsem smazal já, protože ho zakladatel tématu (Brawler) nahlásil jako offtopic. Je pravda že v poslední době nejsem na foru příliš aktivní, proto jsem zapomněl uvést, že jsem to smazal.

Ale když už píšeš - můžeš mi dát link kde je napsáno, že podporuji mazání příspěvků?
Mimo to, na žádném fóru nepanují demokratické poměry, vždy je tam jasně daná hierarchie, a admins a mods mají neodiskutovatelné právo mazat či upravovat příspěvky, viz pravidla fóra. Ale ke komunistickým poměrům máme daleko, ale o tom jaký ten režim byl víš, s dovolením a naštěstí h***o :D

Děláš zbytečné "kůžičky" kvůli jednomu příspěvku jehož informační hodnota byla NULA.
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 26.02.2013, 18:37 hod.

keby ide o jeden prispevok nepisem nic...viackrat sa mi stalo ze mi bolo nieco zmazane bez vysvetlenia...ako som pisal vyssie james mi dal ban na 3 tyzdne za nieco zaco moj kamarat ban nedostal pritom islo o prakticky rovnaky cas a samotny james mi poslal ako odvovodnenie fotku tej nadavky a pod nou bola nadavka aj toho kamarata ktory ban nedostal...cize nejde o jeden prispevok...a ak si myslim ze neviem nic o komunistickych zalezitostiach tak to je tvoj nazor...viem o tom tolko ze sa terz snazim aby sa to uz neopakovalo...aby sa ludia mohli slobodne vyjadrovat co som spravil a nikomu som tym neublizil...jedine niekomu s neznicitelnym egom co chce mat vzdy pravdu a neznesie cudzi nazor...ale okej...je mi to jedno..preto este raz ziadam o zmazanie vsetkych mojich prispevkov..ako pises mam nato pravo...tak dufam ze aspon v tomto budes normalny clovek a budes merat rovnakym metrom...

a ak si dlhodobe neaktivny ako pises a potom na zaklade podla mna neeoverenych udajov mazes prispevky tak potom to vela naznacuje o aktualnej profesionalite tehto fora...
Naposledy upravil(a) Duri dne 26.02.2013, 18:39 hod., celkem upraveno 1 x.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 26.02.2013, 18:38 hod.

hele duri, k tomu aby te smazli, musis byti ultra sprosty drsnak a kukin ten sicak te zabanuje jako me uz asi trikrat nebo co.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 26.02.2013, 18:44 hod.

Fuxi a jeste rekni ze se divis.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 26.02.2013, 19:22 hod.

Já obecně mažu témata s vulgaritou offtopic, různé nevhodné věci atd. Nikoho se většinou neptám ani nic nevysvětluju, to bych nedělal nic jiného, než každému vypisoval PM smazal jsem ti toto a támhleto. Taky občas když autor tématu požádá o spromazání OT a podobně.

Myslím si že to moc hrotíš. Nejsi jediný komu byly smazány nějaké příspěvky. Někdy to bylo třeba velmi oprávněně, někdy třeba méně, protože jsi se svezl s větším mazání OT v tématu, to už se teď těžko dohledá. Já si myslím, že je to tu naopak ještě dost mírné.

No a k tomu Banu od Jamese. Nebyl jsem u toho, ale pochop jednu věc. Admini, správci, moderátoři nemají čas být tady u všeho 24/7. Takže to co napsal kamarád James třeba přehlédl, na to ti musí odpovědět on. Opouštět kvuli těmhle prkotinám forum je blbost.

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 27.02.2013, 00:32 hod.

... holt uražená ješitnost ...

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“