Příspěvek
od sgtmajfoley » 27.02.2013, 12:01 hod.
Pretoze melee som iba pri elitkach, inak to idem klasicky ako prohacker (streamer, i ked on night stalker pouziva ale zdechyna aj na MP4 a docela casto), ze idem stale dopredu a pritom shift+vystrel a to som od nich viac nez tych 10 yardov. V parte je to to iste, barbar im da fear a stale som vzdialeny od nich aby passivka fungovala. Na farmu ju menim za tactical advantage. Nightstalker passivka by bola zbytocna pre mna, lebo by som mal prebytok discipliny, ktoru by som nikde neminul.
Ale to je fakt ze ten preparation pouzijem iba na vyssom MP (obcas pri farme, ked uz nie je disciplina na Vault a su dlhe presuny) ale mam to tam "just in case", HPcka mi nikdy nepadnu na tak malo aby som potreboval ten 60% heal (ten skor do PvP je vhodny).
Custom Engineering funguje s Calamity a s vysokym AS, kde polozenie vsetkych 4 pasci je otazka 2 sekund.
Inak ako da sa aj tak aj tak, zalezi uz na tebe. Ja som si vybral full set + 2x max discipliny na itemoch. Aby som nemal s nou problem. Aj by som mal vacsiu dmg, kebyze idem Nightstalker build: helma mempo/andariel, chestka s vacsou dexteritov, tulec s vacsou dexteritou a vitalitou, ale tam nikdy nemozes vediet, ze prave budes mat malo na shadow power a mozu ta zabit a rozne vypäté situacie co pri tom su.
>
Panchita< - EQ fire Barb
(1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>
Curseblade< - Doge WD
(ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>
Yolinka< - Fire Crus
(dropping FPS since RoS)
>
Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda