Temno a Itemy v D3
coyd: No, popravdě, takovýchto fór se ze zásady neúčastním. Výjimku dělám jen ve výjimečných případech, pokud mám pocit, že už se musím vyjádřit. Kdyby se tu normálně nediskutovalo, už bych to tu zapích. Ale protože to někoho zajímalo, normálně se komunikovalo, našel jsem si čas i odpovídat a dokonce jsme dospěli, sice k částečnému, ale k výsledku.
Asi bych se dřív rebelie s darkd3 stejně nezúčastnil, protože než začnu pokřikovat, co je špatně, nechám si nejdřív odstup, jestli se to nevykrystalizuje a když ne, teprve je čas na téma. Už mám odehráno tolik, že se ve mě utvořil pocit z té hry. Řešit detily nemá pro nás smysl, to rozhodujou v Blizu a musí to tak bejt. Mě se zdá něco, jinýmu zase něco jinýho,.jak se říká, není člověk ten aby se zavděčil všem,.Na pováženou ovšem je, že ta hra, ať je dobrá, nebo ne, nevyhovuje moc těm, kteří čekali Diablo.
Jinak jsem rád, že je aspoň za ten dark filtr,..Jinak co design figur? Je ti to jedno, nebo taky ladíš?..jak koukám, monka máš vybrakovanýho a WD set, ale s gumováním legend se už jen přece něco málo podnikbout dá,..
Asi bych se dřív rebelie s darkd3 stejně nezúčastnil, protože než začnu pokřikovat, co je špatně, nechám si nejdřív odstup, jestli se to nevykrystalizuje a když ne, teprve je čas na téma. Už mám odehráno tolik, že se ve mě utvořil pocit z té hry. Řešit detily nemá pro nás smysl, to rozhodujou v Blizu a musí to tak bejt. Mě se zdá něco, jinýmu zase něco jinýho,.jak se říká, není člověk ten aby se zavděčil všem,.Na pováženou ovšem je, že ta hra, ať je dobrá, nebo ne, nevyhovuje moc těm, kteří čekali Diablo.
Jinak jsem rád, že je aspoň za ten dark filtr,..Jinak co design figur? Je ti to jedno, nebo taky ladíš?..jak koukám, monka máš vybrakovanýho a WD set, ale s gumováním legend se už jen přece něco málo podnikbout dá,..
Naposledy upravil(a) DrSma dne 27.02.2013, 20:14 hod., celkem upraveno 1 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: Temno a Itemy v D3
edit: šťástná to žena

Jen, kde, hoši, berete chechtáky na ty šutry, to nechápu

..mimochodem, tak kštice je celkem úlet

HEJ!..kuki10 říkal, že jsem obrázek dát nejde!

Naposledy upravil(a) DrSma dne 27.02.2013, 20:42 hod., celkem upraveno 1 x.
No za 1350hodin hrani uz k nejakym tem goldum prijdes.. A kameny nejsou ani zdaleka nejaka vetsi investice v pomeru ke zbytku gearu
edit: obrazek sem primo vlozit nejde v tom mel Kuki pravdu.. kdyz si ten muj rozkliknes zjistis ze je presne tam kde ti kuki doporucil ho nahrat
edit: obrazek sem primo vlozit nejde v tom mel Kuki pravdu.. kdyz si ten muj rozkliknes zjistis ze je presne tam kde ti kuki doporucil ho nahrat

Naposledy upravil(a) coyd dne 27.02.2013, 20:33 hod., celkem upraveno 1 x.
Coyd: Musel jsem si to zkontrolovat,..nahraný tam mám asi 700 hodin, což je tak půlka, ale stejně, když si vezmu (někde jsem to tu četl), že ten největší šutr vyjde snad na 90M, tak na D4 rozhodně nespěchám
...

DrSma : popada ti par itemu a vydelas hned goldy :-) Ted jsem dropnul 2 predmety a 20M v kapse a jak rika Coyd : gemy jsou to nejlevnejsi :-D
esopeso: Jsem v klidu, jen mě nedrážděte, že šutry jsou levný
Myslim, že můj barbín není úplná šmucka, ale výbavu za jednu miliardu nemůžu brát vážně, ty ceny jsou prostě nereálný a neodrážej pravdivě cenu předmětů. Koliktát jde o boost 10 vit a v top předmětech to klidně udělá desítky M goldů. To prostě neodráží přínos. Já fakt netuším, kolik mi výbava stála, navíc ceny se měněj, ale myslím, že do 100M se vejdu. Splácal jsem 174K dps unbuffed, rezisty cca 500 all a i nějakejch 7k armor. Dal bych vám sem klidně ten náhled, co maj všichni, kdyby to někdo chtěl vidět, ale nevim, jak to udělat. Je to něco s účtem, já vim, ale jak jsem psal, moc se o tyhle věci nestarám a hraju si sám svoje. Výsledek je, že když poladím figuru na lepší defense, sám si můžu troufnout do MP cca 7. Ale i to už mě krutě nebaví. Není na to zatím výbava, ale časem bude,.. Myslím, že to není zlá stavba a jak jsem psal, hraju teď pohodleně MP3, ale není pro mě adekvátní někde za každou cenu hltat goldy, abych za 100M nepatrně postoupil. A mezi náma, MP10 podle mě, nemá bejt a ani nebude na pohodový hraní asi nikdy. Ale kdo ví, každej má hranici někde jinde,..Tím chci říct, že šutry pro mě rozhodně budou dlouhou dobu to nejdražší, protože nejsem ochotnej poctivě vysbíranejch 100k goldu narvat do jednoho předmětu, kterej po patchi nebude mít ani desetinu ceny
Šutra nezlevněj a každej, kdo je chce to prostě zacálovat musí a hodnota je tím pádem neměnná (zaplať pán bůh, že aspoň u něčeho)..

Naposledy upravil(a) DrSma dne 28.02.2013, 11:53 hod., celkem upraveno 1 x.
Celej problém je v tom že sice ty číslíčka jsou zanedbatelné v tom tvém případě ale čím více se to blíží top rollu daného statu na daném předmětu je hodnota předmětu vysoká.
A já sám mám pouze radiant stáry a ty mi stačí a budou stačit ještě hodně dlouho :-) marq ty budu řešit až se mi bude válet na účtě stovky milionů a já je nebudu mít za co utratit :-)
A já sám mám pouze radiant stáry a ty mi stačí a budou stačit ještě hodně dlouho :-) marq ty budu řešit až se mi bude válet na účtě stovky milionů a já je nebudu mít za co utratit :-)
esopeso: A máš štěstí, že šutry na wizírovi máš o třídu vejš, jak já
Chytráčky nemám rád, ale uspěl jsi
Hned jsem ti to musel zkontrolovat 

re: Celej problém je v tom že sice ty číslíčka..
Jo, já vím, ono to v déčku funguje všechno cca exponenciálně, už u mě je to dost zřetelný,...každej bod do str se už celkem slušně odráží v dps, to je pravda,..
Jo, já vím, ono to v déčku funguje všechno cca exponenciálně, už u mě je to dost zřetelný,...každej bod do str se už celkem slušně odráží v dps, to je pravda,..
No to vidim ted sam na sobe :-D Kdyz chci neco sehnat na bara ci wizze tak je to problem a uz to neni v jednotkach ale v desitkach. Zachranuje mi to craft ale urcite veci hold budu muset koupit za stovky M a nebo se mi postesti drop.
Kdyz dosahnes urcite hodnoty tak pak opravdu treba 10% nebo 1% dělá fakt hrozny bursty v dps :-) ale chce to hodne trpelivosti a dost casu :-D
Kdyz dosahnes urcite hodnoty tak pak opravdu treba 10% nebo 1% dělá fakt hrozny bursty v dps :-) ale chce to hodne trpelivosti a dost casu :-D
esopeso: Procházel jsem jiný fórum a nějakej hrdina (záměrně nechávám vše v anonimitě) se tam prsil s čím chodí MP8. Ve všem jsem na tom byl líp, tak jsem prubnul dneska MP10 a jít na legendy. Pravda, málem jsem rozdrtil myš a urval rendovací tlačítko, ale prošel jsem pevnost až ke Gnomovi a i ten padl, a to na poprvé.. Na MP10 překvapivě nedělal ani problémy. (jen pár vteřin, než padnul "trochu" víc smrděl
) Že by mě MP10 bavilo, to né, ale deklarované 4 legendary per hour klaply
(že všechny na nic nemusím asi ani psát
)
Výsledek je, že prachy to nepřineslo, ale padaly legendy a za 1,5 h (včetně identifikací a všeho okolo) jsem měl 1/3 paragonu 50, což není zlý na tři patra jednoho baráku
Každopádně, ještě to bude na MP10 chtít trochu zabrat
Tak nic, já jdu hledat Lamentační opasek str 270+...Zdar

Výsledek je, že prachy to nepřineslo, ale padaly legendy a za 1,5 h (včetně identifikací a všeho okolo) jsem měl 1/3 paragonu 50, což není zlý na tři patra jednoho baráku

Každopádně, ještě to bude na MP10 chtít trochu zabrat

Tak nic, já jdu hledat Lamentační opasek str 270+...Zdar
přeji štastný lov a pevné nervy :-)