Příspěvek
od Nawg » 05.04.2013, 15:14 hod.
Zdravím,
prosím Vás, chcel by som sa spýtať, na fóre som to nikde nenašiel, keď som vyhľadával a čítal som tu o Infernal Machine dosť, tak snáď to fakt nikde nebolo spomenuté.
Keď už mám infernal machine hotovú tak idem do 1. aktu, posledný quest, použijem ju tam v miestnosti pri Healerovi, to som už robil a náhodne sa vybere port k 2 bossom. To sa teda nedá nijako ovplyvniť, ktorý port sa otvorí. Na battlenete som čítal, že za jednu game session, sa určite neotvorí 2 krát ten istý port, čiže napríklad urobím 2 infernal machiny a otvorím ich naraz, tak mi to urobí naraz 2 porty a každý iný, môžem urobiť aj 3 naraz? Alebo radšej to urobiť tak, že použijem jednu machinu, otvorim port vojdem doňho vykillim, a potom sa vratim a potom urobim druhú machinu a už určite nebude ten isty port čo bol prvy krat? Toto by bolo asi lepšie, ak by náhodu padla hra v prvom porte tak aby sa mi zbytočne neminula aj druha machina ne? A napríklad dá sa urobiť to, že keď killujem v porte už 2 bossov a napríklad sa mi nedarí a prídem o NV, tak sa dá znova ísť NV nazbierať? Bez toho aby mi zmizol ten port čo je už vytvorený, keď som ešte nekillol bossov?
A ďalšia otázka prosím Vás, ak farmím kľúče, tak napriklad idem do 1. aktu naberem 5 NV zabijem Keywardena, a potom chcem ísť na ďalší kľúč tak asi jedine ísť do menu change quest a NV odznova však? Keď chcem ísť na ďalší kľúč, nedá sa nejako nechať 5 NV a ísť hneď na ďalšieho Keywardena? Možno by bola možnosť, dať si posledný quest akt 1, dať 5 NV, zabiť Keywardena prejsť do 2. aktu klasicky questom a potom by mi 5 NV nemalo zmyznúť nie? Ale zasa dokým dojdem ku Keywardenovi takto tak to asi dlho trvá a rýchlejšie je asi odhlásiť sa z hry a dať change quest a nabrať 5 NV odznova že? Ako to robíte Vy?
Ďakujem,