tak nějak sem pročítal forum a někde se o tom psalo, bavilo a já si to četl a nějak nad tím přemýšlel a říkal si, že to sem napíšu, aby se k tomu někdo vyjádřil, jestli to tak je či není.
Takže se někde už netuším kde a kdo dohadoval, jak moc má MF vliv na roll a padnutí itemů. Někdo tvrdil, že MF má hlavně vliv na počet rare a legendárních či setových věcí, které padnou(počet za run) a druhý mu oponoval, že to kdy co padne, na to MF vliv nemá, ale že MF má vliv na to, když se pak ta věci identifikuje, jaké budou mít staty(jaký bude roll).
Takže hypoteticky, když se nad tím zamyslím, tak když půjdu runy, napadají mi nějaký hodnotný legendy(podle tvaru se většinou pozná co to bude zač) a mám nízký MF ať už proto, že na to nemám krámy, nebo proto, že ještě není NV, nebo vysoký paragon, každopádně mám malý MF, tak když to identifikuju, tak je to většinou na brimstone. Podle první hypotézy mi nic jiného nezbývá, MF je dobrý jen aby mi vůbec ta legenda padla. Ale když se zamyslím nad tou druhou hypotézou, kde MF ovlivňuje roll statů při identifikaci, tak by se vyplatilo asi ty itemy uschovat v bedně a počkat si až se zvýší MF, nebo si pak ve městě nasadit MF gear, kde bude MF skoro kapnutý a pak ten předmět identifikovat...pak by byla relativně větší šance na lepší staty?
Jen tak polemizuju, aby řeč nestála a přemýšlím, proč mi padají samý sr*čky

Neví někdo zkušenější, jak to teda je, nevyčetl to někde někdo? Nebo na MF vůbec nezáleží a je všechno o náhodě?
Díky Sh.