A jen taková poznámka, pokud jste frustrovaní, že se Vám něco nepovedlo na postavě, ve hře a tak,..neblněte s nějakým odhlašováním, či co. snad neplatíte žádný poplatky, ne? BrotherhooD tu bude pořád, nikdo neříká, že musíte hrát pořád jen tohle. Takže klid, dejte si pauzu a až se Vám bude stýskat po kámoších z BrotherhooDu, aspoň nebudu mít práci Vás znova přihlašovat
EDIT: někteří přerušujou kvůli matuře, mě čeká brzo reko kuchyně, jinej má moc práce, ale to je snad normální,...proto se nikdo odhlašovat nemusí
Máš pravdu,..když se tak zamyslím, tak prsteny fakt nepadaj asi ani mě,...Ale to nic ....Hlavní je to rubat hlava nehlava ....jen by se mi fakt hodilo nějaký nový pěkný rubátko
Jinak krom toho já zatím postrádám CCH a CD a resisty. Tím neroste DPS a slábne obrana. Naštěstí jsem nemusel po včerejším RIPu rozbít svůj amulet s 5.5% CCH. Každopádně nejbližší cíl mám, dneska bych moc rád dotlačil ten jeden level, co mi chybí
Nestačím zírat,..večer mi ještě padly k té zbrani pěkný rukavice a ramena Dnešní boost je fenomenální Azmodan padl, než začal dělat louže
Nevýhoda je, že začínám mít opravdu obavy o ztráty předmětů! ...musím dávt fest bacha na RIP. Možná teď i trochu zpomalím a pofarmím, než se vydám ACT4 popř Inferno,..minimálně, dokud to bude takhle krásně padat
dawe: škoda, od tebe sem to nečekal...ale musim říct, že ta smrt mě rozesmála
DrSma: jediná věc na DH která mi kdy padla byla ta jednoruční kuše Ballefire caster (nebo jak se to píše) s 600 dps. Když mě padne setovka, tak je na Wizze a když lege tak je na Monka:)
Lemurman:jo to mě taky se stane holt si musim dát majzla když se sunu z místa na místo ale co už jednou by stejně umřela btw manticory jsem dropnul 2 ale s 920 Dps takže na ho....brimstone