Druhe kolo je tady a jak jsem slibil, mame tu i novy thread...Pocitam, ze vetsina z Vas pravidla zna, kdo je novy nebo netusi o co se jedna se DUKLADNE podiva sem a prostuduje si vse potrebne
Zaciname z 21.4 na 22.4 o pulnoci (21.4), takze opakuji casovy ramec, ktery je tentokrat pro druhe kolo
Od 22.4.2013 (0:00) do 12.5.2013 (24:00)
takovyto...Budu rad, pokud ho pro tentokrat dodrzime, protoze nas cekaji dalsi kola a budeme s tim muset trochu pohnout, pokud chceme dat dohromady nejake vysledky na konci roku, takze leto bude asi zhave

Takze jak jsem avizoval uz v prvnim threadu, zde se itemy vubec bodovat nebudou, pouze runy, a to jak ze superchestu tak z normalnich popable-u (mrtvol, stromu atd) v lokaci Lower Kurast - Hell...Players setting nechavam samozrejme na Vas

Ted k tomu jedinemu, co je asi potreba doplnit (tedy dve veci), protoze format zustava stejny jako v prvnim kole - tedy jak a kdy se maji postnout vysledky, dodrzovani 20 hodin a ani o minutu vice atd...
Bodovani run:
Zde uz predem upozornuji, ze nehodlam nijak smlouvat, ze tato runa by si zaslouzila vice bodu a tato mene, proste to tak bude, nikdo nebude zvyhodnen ci znevyhodnen...
Kód: Vybrat vše
Runa Bodove ohodnoceni (body)
-------------------------------------------------
EL 1
ELD 2
TIR 3
NEF 4
ETH 5
ITH 6
TAL 7
RAL 8
ORT 9
THUL 10
AMN 60
SOL 70
SHAEL 80
DOL 110
HEL 120
IO 130
LUM 140
KO 150
FAL 200
LEM 250
PUL 300
UM 400
MAL 500
IST 600
GUL 700
VEX 1100
OHM 1200
LO 1300
SUR 1400
BER 1500
Bodove ohodnoceni jsem se snazil udelat vzhledem k RELATIVNI vzacnosti te ci one runy
Druha vec, ktera je potreba doresit, je soutez dvouclennych tymu - u te to necham na Vas...Potrebuji vedet nasledujici:
1) Jste proto, aby vubec byla nejaka soutez tymu?
2) Pokud ano, hlasite se do ni?
3) Pokud ano, chcete zachovat slozeni tymu z prvniho kola?
Prosim, odpovezte na dane tema a take dejte vedet, jestli se TOHOTO kola budete opravdu ucastnit, ja pak doplnim seznam hracu sem:
Prihlaseni hraci
1) RIP *
2) Dark_Daemon *
3) Cirdan *
4) Fraxinus *
5) ihatemylifep *
6) raisen
7) Attia
8) Kisuvka
Edit: Ja stupid, malem bych zapomnel, zapocitavat se bude 5 nejvyse ohodnocenych run!!