Liga zbohatliku - 2.kolo LK rune hunting

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Liga zbohatliku - 2.kolo LK rune hunting

Příspěvek od RIP » 19.04.2013, 17:47 hod.

Ahoj lidi!

Druhe kolo je tady a jak jsem slibil, mame tu i novy thread...Pocitam, ze vetsina z Vas pravidla zna, kdo je novy nebo netusi o co se jedna se DUKLADNE podiva sem a prostuduje si vse potrebne

Zaciname z 21.4 na 22.4 o pulnoci (21.4), takze opakuji casovy ramec, ktery je tentokrat pro druhe kolo

Od 22.4.2013 (0:00) do 12.5.2013 (24:00)

takovyto...Budu rad, pokud ho pro tentokrat dodrzime, protoze nas cekaji dalsi kola a budeme s tim muset trochu pohnout, pokud chceme dat dohromady nejake vysledky na konci roku, takze leto bude asi zhave :lol:

Takze jak jsem avizoval uz v prvnim threadu, zde se itemy vubec bodovat nebudou, pouze runy, a to jak ze superchestu tak z normalnich popable-u (mrtvol, stromu atd) v lokaci Lower Kurast - Hell...Players setting nechavam samozrejme na Vas ;)

Ted k tomu jedinemu, co je asi potreba doplnit (tedy dve veci), protoze format zustava stejny jako v prvnim kole - tedy jak a kdy se maji postnout vysledky, dodrzovani 20 hodin a ani o minutu vice atd...

Bodovani run:

Zde uz predem upozornuji, ze nehodlam nijak smlouvat, ze tato runa by si zaslouzila vice bodu a tato mene, proste to tak bude, nikdo nebude zvyhodnen ci znevyhodnen...

Kód: Vybrat vše

Runa     Bodove ohodnoceni (body)
-------------------------------------------------

EL               1
ELD              2
TIR              3
NEF              4
ETH              5
ITH              6                                                       
TAL              7
RAL              8
ORT              9
THUL            10
AMN             60
SOL             70
SHAEL           80
DOL            110
HEL            120
IO             130
LUM            140
KO             150
FAL            200
LEM            250
PUL            300
UM             400
MAL            500
IST            600
GUL            700
VEX           1100
OHM           1200
LO            1300
SUR           1400
BER           1500

Bodove ohodnoceni jsem se snazil udelat vzhledem k RELATIVNI vzacnosti te ci one runy

Druha vec, ktera je potreba doresit, je soutez dvouclennych tymu - u te to necham na Vas...Potrebuji vedet nasledujici:

1) Jste proto, aby vubec byla nejaka soutez tymu?
2) Pokud ano, hlasite se do ni?
3) Pokud ano, chcete zachovat slozeni tymu z prvniho kola?

Prosim, odpovezte na dane tema a take dejte vedet, jestli se TOHOTO kola budete opravdu ucastnit, ja pak doplnim seznam hracu sem:

Prihlaseni hraci

1) RIP *
2) Dark_Daemon *
3) Cirdan *
4) Fraxinus *
5) ihatemylifep *
6) raisen
7) Attia
8) Kisuvka

Edit: Ja stupid, malem bych zapomnel, zapocitavat se bude 5 nejvyse ohodnocenych run!!
Naposledy upravil(a) RIP dne 02.05.2013, 09:41 hod., celkem upraveno 4 x.

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Re: Liga zbohatliku - 2.kolo LK rune hunting

Příspěvek od Dark_Deamon » 19.04.2013, 18:30 hod.

Co by to bylo za turnaj, kdybych v něm nebyl :)

Co se týče tvých otázek, tak:
1) Ano
2) Ano
3) Ano

Těším se, kdo přijde s jakýma úlovkama, ale nejvíc jsem zvědav na tebe RIPe, jestli ti padne něco extra :) Přál bych ti to.
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 19.04.2013, 19:50 hod., celkem upraveno 1 x.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.04.2013, 19:45 hod.

Vitej v klubu a diky moc, doufam, ze se zadari nam vsem, preci jen je to spis pratelske soutezeni a pohled na nove silne runewordy vzdy potesi, at uz je postne kdokoliv ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 19.04.2013, 19:56 hod.

To je pravda, že silná RW's potěší. Já bych byl maximálně spokojen, kdybych dropl Ber, Ohm, Ist a Mal...vše 1x, ale je mi jasný, že to je z říše snů. I když frčím 1.13. Potom bych mohl totiž složit Infinity + Call to Arms. Pak už by moje Trap Assa byla skoro na stejné úrovni (itemově), jak ta minulá. Krom teda Hellfire Torchu. Na ten si asi ještě nějakou dobu budu muset počkat.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.04.2013, 20:46 hod.

No uprimne, moc velky uspech necekam, testoval jsem posledni tyden tu svou novou soso a byl tam tak 500x s ruznym nastavenim poctu hracu, a drop byl prachmizernej - 3 x LUM, 2 x IO - pricemz drop byl daleko lepsi pri p7 nastaveni, ale nejezdy vyrazne pomalejsi kvuli tunam bordelu, co pada - v 1.11 nemodovanem jsou runy bile a tak se tim musim vzdycky prokousavat a to me zpomaluje, takze bud dam jen okolo 1200 runu p7 nebo 1700 runu p3, kde to vubec nepadalo, jeste nevim...Pokud najdu cokoliv MAL+, bude to velkej uspech

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 20.04.2013, 09:05 hod.

Také se hlásím.
1. Ano.
2. Ano.
3. Klidně.
Zima se blíží.
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 20.04.2013, 12:26 hod.

Hlásím se.

Otázky: 3x ano.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 20.04.2013, 12:56 hod.

Hlásim sa ;)
1.áno
2.áno
3.nehral som 1. kolo ;)

Ešte otázka,za ten čas mám hľadať runy,to je mi jasné ale .. je jedno s akou postavou ? a každú runu screenovať ? :wave:
EDIT: Len nájazdy na Lower Kurast?? Nemyslíte že to bude trošku nuda ? niektorých hráčov nebaví stále behať 50000x za sebou toto isté ... prečo nemôžeme behať po celej obtiažnost HELL?

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.04.2013, 16:10 hod.

ihatemylifep: Ano, je jedno s jakou postavou a jestli to bude na SC nebo HC. Jen nesmí nosist Annihilus a Hellfire Torch. Každou runu screenovat nemusíš. Boduje se jen 5 nejvyšších run. U těch ale screeny být musejí. Když ti třeba padne 5x Ist a bude to zároveň nejvyšší nalezená runa, tak bude zapotřebí postnout každej jejich drop.

Proč jen LK? Protože když si člověk pěkně vygeneruje mapu, tak má po ruce 6 superchestů, čemuž se z hlediska hledání run nemůže rovnat nic jiného ve hře. Když dáš za těch 20 hodin 2000 runů, tak budeš dobrej :)

RIP: Navrhoval bych, aby se při zveřejňování výsledků postla jedna fotka, kde by bylo všech 5 run pohromadě.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 21.04.2013, 08:37 hod.

Také se hlásím.

1. ano
2. ne (pokud budou hráči vycházet na lichý počet, tak ano, ale vzhledem k tomu, že nebudu mít asi čas, tak se mi do toho moc nechce)
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.04.2013, 19:06 hod.

Teď jsem si uvědomil, že ty RIPe asi budeš chctít zase postovat výsledky až po zkončení eventu, co? Já jen, že když hraju, tak to co najdu, tak zaznamenávám na svůj web. Takže pokud by mi něco padlo a někdo tam mrkl, tak by věděl, jak na tom zhruba jsem. Jsou 2 možnost: 1) nebudete tam koukat :D a 2) nemusím to publikovat. Ale pro těch pár, co se tam občas otočí by to znamenalo 3 týdení sucho. Tak nevím...

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 21.04.2013, 20:28 hod.

Ciao all...já netuším jak na tom budu...takže do týmu se určitě nehlásím protože na 90% by ten z mého týmu jel čistě sám. Myslím že tohle kolo nemám šanci zvládnout. Zkusit to uritě chci a pokusím se něco najít ale určitě ne v týmu, protože nechci mít výčitky jako z minulýho kola kde to celý bylo na RIPovi...takže já do týmu určitě ne, spíš budu rád když se mi vůbec něco podaří zajít...

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.04.2013, 23:27 hod.

Tak jo pekelníci a pekelnice...přeju hodně štěstí v nadcházejícím sběru a ať to padá jak vzteklý ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 22.04.2013, 06:32 hod.

@Daemon: Ohledne screenu vsech 5 run souhlasim, presto budu trvat na peti screenech tech nejvyssich primo v LK...Co se tyce nepostovani vysledku, myslim, ze se to da tri tydny vydrzet, delam to z toho duvodu, aby bylo na konci nejake prekvapko...Koneckoncu itemy (pokud nejake najdete) muzete postovat jak se Vam zachce

Co se tyce souteze tymu - je nas pet, za predpokladu, ze se prihlasi i Seconface coz byl myslim Daemonuv kolega z prvniho kola muzeme mit dva stejne tymy jako minule, treti tym bych tvoril tedy ja a ihatemylivep (sorry, pokud jsem to napsal blbe, ale ten nick se fakt blbe pamatuje)

Jinak vsici vitejte a preju hodne stesti a same high runy ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 22.04.2013, 14:46 hod.

Já dnes po pár týdnech zase nainstalovala Diablo (odešel HDD :D ), tak se snad brzy do hledání zase na chvíli pustím :)

Všem přeji hodně HRs.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 22.04.2013, 16:55 hod.

raisen: Už zas? Tebe nějak ty HDD nemají rády. Nebo...to po každým ripu práskneš pěstí do kejsu? :D
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 22.04.2013, 17:15 hod.

Ale ne, když se mi něco podobného předtím, tak ten HDD přežil. Ale měl z toho následky, které nedávno vyústily v to, že už nešel skoro vůbec používat, tak mám nový (po 4 letech).

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 22.04.2013, 17:45 hod.

Aha...já to měl podobně s jedním diskem před 6 lety, když mi jednou komp zamrzl a pak po resetu nenabootoval. Musel jsem zachránit data přesunem na druhý oddíl přes instalační CD windowsů a pak provedl format a kompletní zálohu na Dývka....po reinstallu disk fungoval normálně až na skřípání, jak narážely hlavy do stěn disku a kotouče, ale ještě asi rok takhle fungoval. Pak jsem ho reklamoval :D Náhrada funguje dodnes jako hodinky...

A zjistil jsem tehdy i příčinu, proč před tím disk exnul. Odešla totiž část základní desky a disk dostával "elektrošoky", proto se nakonec rozbil...bylo mi divný, když jsem novej disk testoval a přes smart hlídal, proč tak astronomicky roste počet vadných čtení....tak jsem ho šoupl do jinýho slotu na desce, pro jistotu vyměnil i kabeláž, a problémy zmizely.
...Ancients, go, go go!

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 22.04.2013, 20:28 hod.

ja bohuzel nemam na cem parit takze mam smulu :( jinak preju vsem zucastnenim hodne stesti :D
Achievements: 7400 (92%)

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 23.04.2013, 00:47 hod.

Tak kamaráti,ako sa zatial darí ? :wave: ja mám zatiaľ 45 minút nájazdov za sebou a ani jedna high runa :OXO ale padol Stormshield a Lightsabre (hľadám to rok a nepadlo ,ale začnem hladať runy tak zrazu mi to dropne ;D)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“