Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Poradna

Příspěvek od dawemorraless » 07.05.2013, 21:06 hod.

ty jo s tou pasivkou ted budeš regenerovat při 60K HP 2400 life per second k tomu nějaký life on hit a regen + convert a jsi pomalu nesmrtelnej :shock:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od WulFgaR77 » 07.05.2013, 21:19 hod.

ty 4pct. naštěstí zrušili ... to už byl celkem úlet. Ale zase si nevšimli těch ujetejch procent na Firebatech pro WD, který hoděj i přes wallery. Takže budem asi chvíli OP než to nerfnou.

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 07.05.2013, 21:24 hod.

jj už to čtu...místo toho to ted bude mít celá parta v coopu btw upc sux napsal bych ty nejhorší slova na jejich adresu 2x se blýskne a zahřmí a jsou výpadky netu wtf já chci hráááááát :evil:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 08.05.2013, 11:25 hod.

Takže asi následovně...
Bez buffu mám 100k damage, jedna pasivka 120k, když harverstnu 5mobů a 5globů (rychlodoplňovač života a many) tak jsme na 230k. V praxi to vypadá tak, že jenom soulharvest critne za 600k+, jedna bomba je tak za 450k (+má plošňák) a acid cloud jsou 500k+ plošně 24y. Kdybych neměl psy na life link, tak můžu dát voodoo s 30pct. damage
Zaplať bůh, že nejsou vidět čísla za firebaty, protože tím jsem sesmahnul elitu za vteřinu (tam to tiká snad 500k za 0,25s)
Nemám ani pickup ani manaregen...

A to sem si naivně myslel jakou jsem dal s barbarem ránu při instanity a jsem děsně OP - 700k jsem viděl jednou

Když se rozběhnu se spirit walkem po weeping hollow a fields of misery (btw nesmrtelnost na 3s s cooldownem za 15s) na mp1, jsem doslova vraždící mašina a bez valoru mám 10M expů ani nevim.

Takže..
1. Kdo je tu sakra OP char ? (promíjím barbarům WW build)
2. Lidi, proč to kua hrajete s aukcí ?

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 08.05.2013, 11:42 hod.

wulf já wdčku nerozumim ale asi ho zkusim :D jinak sem se párkrát protočil s dh a na jedno rozjetí strafe se dá vymlátit celý weaping hollow :)
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 08.05.2013, 11:51 hod.

dawe: no to je na tom to vtipný... já ho hraju asi tejden a půl, takže mu v podstatě taky nerozumim :) ale ty meelee to maj na rozjezd krutě těžký nebo jsem asi lama ... tohle to je samej plošňák, mám kouzla, který můžu házet přes zdi a když se rozběhnu s nesmrtelností, tak si přidám 130pct. damage jak prd ? Mám z toho šílenej pocit :) Kde jsem s tim barbarem udělal chybu ? :)
(jasně že to myslím maličko v nadsázce, barb má svoje přednosti)

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 08.05.2013, 20:07 hod.

Bohužel musím souhlasit,..barbové jsou šmudlinky :-| ...ale já prostě mít rád velké bicepsy :D :D

edit: nezdá se vám to Inferno zase nějaký lehčí??...já si nemůžu pomoct, ale mě přijde, že jo,..už včera v ACT3, dneska jsem zapl D3 až večer a nechtěl jsem umřít v ACT3, tak jsem se ještě k tomu vrátil do ACT1 a všichni tam padaj jen z mýho dechu :lol: ... :?: Zvykám si na Leap a až to budu mít v ruce, určitě budu pokoušet MP1 :wave: ..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 08.05.2013, 20:32 hod.

dawe: ono ta pasivka léčí jen 2%, takže jsem někde na těch 1200 regen/sec, ale je to fajn, když nemám kde vzít jiný čerpání life,..nejsem tolik závislej na LoH,...což se hodí,.. 8-) (bez tý pasivky to byla jedna velká bída, takhle to jde)..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 08.05.2013, 20:48 hod.

A taky jsem prošel pár lokací, včetně Fields of misery a jestli je tohle větší hustota mobů, tak já jsem asi slepej,...běhám tam sám jako kůl v plotě :?: ..

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 08.05.2013, 20:52 hod.

ta hustota funguje až od mp1 vejš :)
ale pro tebe asi jen ty weeping hollow, páč na fieldech ti budou děsně nakládat stromy

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 08.05.2013, 21:21 hod.

Jo aha,..od MP1,..každopádně na Leap si zvykám a stromy jsou celkem v poho (teda jestli jich tam teď nechodí po pěti :lol: )...zejtra u toho můžu celkem sedět, takže si snad přestanu plíst tlačítka a vrhnu se na dřevorubání :lol: 8-) ..

EDIT: SUPER! Tak jsem neodolal a zaplul na MP1 ACT1 a otestoval Forsaken. Šlo to parádně a těch potvůrek :love: Dodělal jsem si paragon 19 a zítra to vidím na opatrný test dalších lokací a min. na kulaťoučkou paragon 20 8-) ..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 09.05.2013, 07:30 hod.

Dropla mi WD lego kudla. Takže šla na brimstone a jestli jsem říkal, že první vit amulet není ani pro Followera, tak ten druhej je dvakrát horší :lol: :wave:

pánové, nevíte, kde se vypínaj ty coop hlášky o napadéní elity, goblinů atd?..nechce se mi to hledat, mám na social vyplý prakticky všechno a tohle mi tam pořád straší,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 09.05.2013, 08:04 hod.

TO JE FANTASIE! :twisted: MP1 Fields of Misery dávám akorát :twisted: ...i stromy, ale těch mobů!...to je paráda. Tohle je bouchnout flašku,..konečně bude zábava ve všech aktech :wave: ...chvílema je to fakt masíčko :)

Hraju cca hoďku a mám plánek na marq emerald :shock: ....to abych fest přitlačil se sběrem matroše :lol: :lol:

Co mě opravdu opravdu štve, že mám stále nejdražší předměty zbraně,...a je to dost risk :roll: ...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 09.05.2013, 08:16 hod.

Dávám to :twisted:

Právě padnul klíčník ACT1 a byl společně s žábama, který měly arcane. K tomu jailoval klíčník a ustál jsem to. Navíc další legenda 2h kladívko :love:

edit: k opravdu parádní hře na MP1/ACT1 bych potřeboval přidat cca 10k dps abych mohl změnit pokřik na Into the Fray. Jinak Leap mi poprvé jistojistě zachránil krk :wave: (bohužel se mi ale vrací starej zlozvyk a používám ho čímdál častěji jako útočnej skill :oops: ,,to se mi jednou vymstí :oops: ) Nechci se unáhlit, ale silně zvažuju změnu Leap runy na stunovací,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 09.05.2013, 09:00 hod.

wulf: Amulet of STRENGTH :wave: ...padl v Halls of Agony,..

edit: a z Wardena amu of int 8-) ..

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 09.05.2013, 09:39 hod.

čeče jak vypnout ty hlášky, že tě někdo "engaged", tak to opravdu nevim, ale dá se s tim žít :)
Jinak velká gratulka k plánku... určitě to byl podvod :D měla ti padnout INT a DEX asi po 6tý a až pak máš nárok :D Je super, že ustojíš fieldy, protože tam to expuje až neskutečně. Já tam udělám paragon asi za hodinu. Valor naberu "v agónii" :) případně se proběhnu katedrálou a šup mezi tisíce mobů. Kéž bych byl tak schopnej a ustál ubery alespoň na mp3, páč se začínaj množit klíče.

Tak ještě jednou gratz a pozor na frozen+jail+2x strom pod nohama :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 09.05.2013, 09:47 hod.

Já HF ring zatím nechci vůbec pokoušet. Zatím expy celkem lezou (i když teda ne paragon za hodinu,..spíš za tři :D )..a klíčky mi nepadaj. Zatím mám jeden z MP0, což není úplně dobrej základ pro HF ring :lol: ....

Ale časem na to asi dojde, ale stejně ho, jako vždy, nakonec asi bude nosit Follower,..

edit: teď zrovna silně zvažuju, jestli ustojím Butchera :idea: ....ale asi se na něj zatím vykašlu,..přijít o sekáček, tak si nadělám zbytečný problémy,..

edit2: jsem to risknul a ustojím i Butchera. Bál jsem se hlavně podlah, ale nemám nejhorší resisty, tak to celkem šlo. Neříkám, že to byla brnkačka, ale zase jsem ani jednou nešel do červena 8-) ..Myslím, že když si dám bacha, můžu běhat MP1/ACT1 kdekoliv :wave: ..

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 09.05.2013, 13:21 hod.

Ty klíčky to chce stejně až tak mp3 a i když to dáš, tak orgány budou stejně na mrtě dlouho a obávám se že bych ubery stejnak nedal :)
Butcher mi přišel se stunem na barbarovi celkem v klídku, ale s WD byl celkem ošklivej na vyšší MP. Musím ho nutit aby si zaměřil na followery.

Jinak ty ranged chary maj fakt výhodu na solo. Já dybych nešudlal dlouho elity, tak jedu MP5 s touhle damage relativně ok, jinak MP3 už pohoda.

Ale nějak zvýšili výskyt reflektu a ten mi teda krutě nandává. Sem "bez" amroru :( Co bych dal za war cry impunity ! :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 09.05.2013, 13:39 hod.

Nevim, co ty, ale já nic :D Impunity pojedu až na vyšších MP, takže za hoodně dlouho. A možná ani to ne, protože jedinej slušnej fury generátor je Into the Fray a myslím, že bez něj se nepůjde obejít.

U Butchera jsem se bál hlavně podlahy, jinak je to slabčák 8-) Taky jsem přešel na poslední stunovací runu Leapu. Já bez stunu nemůžu žít :lol:

Trošku mi trvá vyvinout si build :D , ale už je to jen ladění. Poslední otázka, kterou mám v hlavě, je, jestli po přechodu na Into the Fray nezměnit berka na Chaosáka,...ale to má nejmíň 10k DPS čas :wave:

PS: reflect s mým poměrem DPS/armor ani nepoznám 8-) ..

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 09.05.2013, 13:47 hod.

Tak to já reflect poznám rychle :-D když tam vletí 700k crit tak jsou kolem mě hodně velký červený číslíčka :D
Jinak já jsem generoval fury primary útokem, páč jedinej fury žrout byl rend. A vono když cleavneš 4moby tak to lítá, ale chaosák jedině s into the fray a nějakej spamovací skill, ať se jí rychle můžeš zbavovat, jinak se to přestane počítat do chaosu. Blbý je, že tím se suneš do "standardních" buildů typu WW, HoTA, Weapon throw apod.

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“