Poradna
Vedvidim ze hell je ozaj hell
a ani sa neda nic si vycraftit ze sa mozem len spoliehat len na to co si najdem a to je ozaj onicom

- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Poradna
jojo Ti věřim to dáš.... máš hodně hpček to přežiješ

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
mě na Hellu v Arreatu šťastně palda ta halapartna, vyšponovala mi "krutě" DPS a zbytek až po Inferno jsem měl vystaraný
Tak třeba budeš mít taky kliku, rozhoduje klidně jedinej drop
Já ty depth 2 chodit nemůžu
....bojim se bombičů
....jak je někde v ACT3 potkám, mizím z mapy,...já na ně prostě nemám build ani gear je zkosit,.. 

Já ty depth 2 chodit nemůžu

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Koho máš jako followera ? Bombáčům je nejjednodušší někoho předhodit. Takže bych tam zkusil chodit s Templářem. Vůbec nejlíp se mi pak osvědčil démon vyčarovanej z 2H Maxima, páč na něj jdou jak mravenci na cukr, ovšem toho dropnout jen tak nemusíš
ale pro followera ideální věcička

Mám templáře,..se stunem, jak jinak
...ale je to velký riziko i s kamikaze Followerem. Maximus mi na EU celkem padal, měl jsem droplý nejmíň 3
, ale i tak bych se tam dvakrát nehrnul. Občas to je neovlivnitelný a přicházet o solidní itemy kvůli hrdinství v jednom patře se mi fakt nechce.
Je pravda, že s Leapem by to mohlo bejt o něco bezpečnější, ale zařval jsem na nich občas bleskově,...nebyli za zdí vidět, že nebyli zapálení, pak blok mezi hodně mobama nebo zpomalení po knockbacku přímo k nim a už mi hráli,...nejsem přesvědčenej, že to za to riziko stojí,..

Je pravda, že s Leapem by to mohlo bejt o něco bezpečnější, ale zařval jsem na nich občas bleskově,...nebyli za zdí vidět, že nebyli zapálení, pak blok mezi hodně mobama nebo zpomalení po knockbacku přímo k nim a už mi hráli,...nejsem přesvědčenej, že to za to riziko stojí,..
Poslední dobou nějak moc hazarduju
...jsem se odvážil a prolezl Depth 2 a žiju
ale legenda se nekonala,..

ale legenda se nekonala,..
Hej, braši moji,...tak nevím,..před 1.08 jsem, ale opravdu s teží, dával ACT1/MP1. Teď si běhám v ACT3 v Arreatu, core, atd jak prd a Azmodana jsem ustál bez pár milimetrů na jeden zátah. Nakonec jsem, pro jistotu vyskočil z louží, ale zapnout berka trochu později, tak jsem od ně snad ani neodešel
pro nás, dropáky
, je to ale dobrá zpráva,..třeba jen zúžili rozdíl mezi MP1/0 a pak je to třeba pořád těžký...(ale teď to zkoušet nebudu
)..

pro nás, dropáky

mno jak je v actu1 hodně mobů, tak se o ně moc dobře léčí a jsou celkem neškodný, proto je to pro mě s babrbarem teď lehčí a můžu si i zapnout větší mp.
Co ale doporučuju na schlazení je zapnout si act 4 s vyšším mp. Tak to je totální masakr. Těch kouzlících monster je tam prostě moc. Na druhou stranu mě pobavilo, když jsem vlezl do portálu, abych zlikvidoval hell rift a skočilo po mě 160 slovy stošedesát crawlerů (modrý pidilidi bez těla)
Ale jděte nejdřív s testovací postavou ...
Co ale doporučuju na schlazení je zapnout si act 4 s vyšším mp. Tak to je totální masakr. Těch kouzlících monster je tam prostě moc. Na druhou stranu mě pobavilo, když jsem vlezl do portálu, abych zlikvidoval hell rift a skočilo po mě 160 slovy stošedesát crawlerů (modrý pidilidi bez těla)

No, na vyšší MP mám ještě čas
...ale jsem fakt překvapenej. Navíc ACT4 se mi nikdy nelíbil, takže tam asi nikdy moc chodit nebudu. V ACT3 mi ale mnohem pomalejc lezou exp. (a nebiju je nijak dlouho) Takže na itemy ACT2/3 a na expení jasně jednička,..Zajímavý je, že mě vždycky padaly lepší věci ve 2 než ve 3...

Mám dost! Druhej Messerschmidt´s Reaver 
edit: má ukrutný staty, ale nemá díru, takže půjde do šrotu. Ten první je lepší. Ale pro intouše 425int a 120vit celkem ujde..

edit: má ukrutný staty, ale nemá díru, takže půjde do šrotu. Ten první je lepší. Ale pro intouše 425int a 120vit celkem ujde..

- dawemorraless
- Na-Krul
takže dneska to padá jo
no jdu zkusit 

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ok super Butcher zabity
sice berserk sa mi 2x ressol tolko som ho vrazdil ale nakoniec je vysledok dolezity ze je dole
a ide sa dalej
uvidime aky bude silny Bellial

- dawemorraless
- Na-Krul
jojo já šel na beliala lvl 59 dmg 9K 33K hpčka na HC sem se k němu nedostal
já ted s wizznou jdu na Kinga 
edit: no s wizznou to bude peklo teda
asi přehodnotím plánovaný build 

edit: no s wizznou to bude peklo teda

Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 13.05.2013, 17:35 hod., celkem upraveno 1 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe: jestli je jedna legenda, že padaj, tak padaj
jojo: double berky znám z průchodu ACT4 na Infernu. Ještě teď se při tý vzpomínce orošuju
..byl to můj největší a nejslavnější průchod bez RIPu!

jojo: double berky znám z průchodu ACT4 na Infernu. Ještě teď se při tý vzpomínce orošuju

Uvidime kam sa az dopracujem nez zomrem 
Dawe: ja taky dmg ze 9k mat nebudem a ani taky lvl mat nebudem ved mam len 54,5 lvl a som na zaciatku 2 actu

Dawe: ja taky dmg ze 9k mat nebudem a ani taky lvl mat nebudem ved mam len 54,5 lvl a som na zaciatku 2 actu
Tramtadadáááááá
http://www.jpeg.cz/images/2013/05/13/3q8ou.jpg
první BH setovka
dawe: takže to dneska fakt padá

http://www.jpeg.cz/images/2013/05/13/3q8ou.jpg
první BH setovka

dawe: takže to dneska fakt padá

- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
DrSma: dneska není apríl, takže laskavě smaž ten svůj falešný drop, všichni přece víme, že 1. setovku mám dropnout JÁ!!!

P.S. gratuluju

P.S. gratuluju
- dawemorraless
- Na-Krul
a že zrovna fista hade
gratulka 
jojo to dáš někdo musí už konečně

jojo to dáš někdo musí už konečně

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Lemurman: pozdě
dawe: ještě jsem ji neidentifikoval, ale určitě bude dost dobrá, když je mi na nic
(hned jak naplním inventář, dám vědět, co je to zač)
PS: jistě jste si všimli, že to bylo při právě probíhajícím testu mýho Messerschmidtu. Není úplně marnej, kdybych gebnul a přišel o 1h, šel by používat jako záložní bouchačka

dawe: ještě jsem ji neidentifikoval, ale určitě bude dost dobrá, když je mi na nic

PS: jistě jste si všimli, že to bylo při právě probíhajícím testu mýho Messerschmidtu. Není úplně marnej, kdybych gebnul a přišel o 1h, šel by používat jako záložní bouchačka