Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: Poradna

Příspěvek od DrSma » 14.05.2013, 18:45 hod.

Lemurman: nelam si tím hlavu :lol: ...protože DrSma chodí zásadně na férofku a bez vrcení :lol: ...barba hraju pro to, že jim můžu pěkně dávat kladívkem přímo do kebule :twisted: :love:

edit: já si myslím, že hrát by tu šlo úplně všechno 8-), jen to bude chtít čas ...já třeba myslel, že cch bude veeelkej problém pro barbíka a celkem brzo jsem byl na 35% 8-)

Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 14.05.2013, 18:49 hod.

no jo, cch není problém, problém je generace fury a fury cost weapon throw
P.S. já throwera hrál asi proto, že moje nejoblíbenější postava je DH a tak mi ten útok na dálku nějak chyběl
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 14.05.2013, 19:05 hod.

Lemurman: no vidíš, já zase hrál meelee Wiznu :lol: ..(u DH jsem to taky vymejšlel, ale DH maj zakázaný zbraně na blízko :roll: )..

mimochodem, v D2 jsem taky hrával Amazonku na blízko :D :D

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 14.05.2013, 19:11 hod.

já v D2 hrál Palacha, dotáh sem ho na lvl 56 8-)
narazil si ale na jednu věc, která mě na DH štve, pokud nechceš hrát granátníka, tak si odkázanej jen na 3 zbraně: kuše, luk a jednoruční kuše, kdežto třeba barbar má sekyry, palice, meče atd. a všechny ještě v obouruční verzi, takže šance na drop zbraně pro barbara je vyšší než pro DH
a navíc Blizz považuje z hlediska parametrů obouruční kuše za jednoruční zbraň, tzn. max. 3% lifesteal a 100% crit damage :OXO :OXO :OXO
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 14.05.2013, 19:40 hod.

njn celej blizzard :D no já začínám mít nějakou hrací krizi už ani ten HC mě neláká ani nic :( ještě že příští týden si jedu válet řit k moři tak jak se vrátim tak mě to snad zase chytne :{
btw v D2 sem dotáhl nejdál amazonku se spearem a assasinku na HC sem dojel nejdál s necrem 75lvl jak sem to zapíchl tak jsem D2 odinstaloval a až za půl roku se vrátil :D
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 14.05.2013, 21:20 hod.

dawe: to chce pauzu 8-) V půlce dovolené už budeš mít vymyšlený další dva buildy :lol:

Lemurman: víc zbraní určitě ne, ty kuše a luky zase padaj pořád,..jen ta rozmanitost je slabá. mimochodem, já na to, že všichni používaj jen echo a skorn, protože se jim nic jinýho nerovná nadával už dřív. Tam ten NEvýběr zase zařídila AH, no,..Ale ten LS a cd máš pravdu,..

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 15.05.2013, 09:28 hod.

DrSma píše:Lemurman: no, já na takový zbraně čekal hooodně dlouho. Dost mi pomohly. Jen ten look je děsnej :-x ...když rozjedu Frenzy, vypadá to spíš jako zběsilá pletařka se splašenejma jehlicema :lol: :roll:
Singerovka (DrSma): :D :D :D Pobavilo dost.

Souhlas s malou rozmanitostí zbraní resp. pokud chce člověk hrát top legendu, tak jedině Skorn nebo Echo. Zaplať bůh, že se dají narollovat "rare" vlastně v lepší kvalitě. Přitom spousta legendárek má skvělej potenciál - Butcherův háček např. Maximus s démonkem. apod. I to Echo má v sobě krásnou myšlenku - ona je to v podstatě prokletá zbraň (fear) a váže na sebe skill v podobě mražení nebo stunování. Kluci z Blizzu holt zůstali na půli cesty. Kéžby vzali spec. vlastnosti a trochu je posílili a zároveň vymysleli další "prokleté" zbraně nebo věci, které by za nepříjemnou vlastnost nabídli ultimátní boost v nějaké dobré.

Aspoň že to hrajem bez aukce, takže i když mi třeba včera padnul velmi průměrný Bul-Khatos, tak mě díky díře krásně posune v dmg a jsem chvilku odlišnej, než je 90pct. barbarů.

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 15.05.2013, 11:23 hod.

Sice je to jen pokus, ale odstraň tu hru komplet (i z registrů pokud můžeš) a stáhni si US klienta a nainstalluj znovu.

Edit: btw gratuluju k prolomení magické hranice 1mio EHP ;)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 15.05.2013, 11:37 hod.

wulf: mno, to bude až poslední krok,..zatím se celkem všechny problémy vyřešily samy, protože je obvykle způsobuje sám Blizzard, tak jsem zatím spíš připravenej čekat. Zajímalo mě hlavně, jestli je to můj problém, nebo i ostatních,..abych věděl a nevzrušoval se zbytečně,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 15.05.2013, 14:42 hod.

Lemurman: jo a ještě, jak jsme se bavili o tom, že 2h crossbow maj cd a LS jako 1h,..tak i to už je mi jasný,..vem si ty šílený toulce,..nic takovýho nikdo krom DH nemá,..AS +20% atd,.. :!: To už by zas byl krutě DPS přemrštěněj DH,.. :wave:

JUPÍ:...už mi to běží 8-) ....PS: nevíte někdo, jak na asijskejch stránkách nastavit AJ? Jde to vůbec?..Když jsem kouknul na Monka na ASii, jsou tam jen čmáranice :D (ne, že by to tak vadilo, ale AJ by byla jen přece lepší)..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 15.05.2013, 16:01 hod.

Tak poslední plánek na rukavice 8-) ,..mám je komplet 8-)

popravdě bych ale víc uvítal STR ramena. já ty svoje VIT ruce zkoušel překonat a už mě to stálo cca 2M a nic,..asi s craftem polevím a pošetřím prachy, až mi padne lepší emerald, tak abych nebyl švorc :lol: ..

EDIT: jinak jsem překraftil amulet (dneska byla jedna lego)...a byl skoro stejnej, jako jsem měl jen + cca 8k VIT, takže jsem zpět na 80k 8-) Běhám ACT3/MP1 a zdá se mi, že jsem nesmrtelnej,..už s to nebojím říct,..umřít teď můžu, ale jedině nějakou vlastní chybou, jinak asi už ne,..

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 15.05.2013, 16:03 hod.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kuaaaaaa pr*ele a je tu RIP 2 elite packy sa rovny smrt, uzamknutie + tie fialove blbosti tociace nvm ako sa to vola a este ohen na zem + to ze ma oblkucili lebo boly na takom ieste ze som nemal sancu ujst tak sa stalo to co sa nemalo stat pr*ele a tak som si veril
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 15.05.2013, 16:06 hod.

Jojo: a kruci :-| ...co říct,..snad jen, aby ses nenechal odradit, odpočnul a zvážil, jaká bude nová figura ;) ..však ono to musí vyjít,..

EDIT: jinak jestli by ses rozhodl jet příště barbara, přijmi ode mě dobrou radu: MUSÍŠ tam mít Leap :!: ...jinak dřív, nebo později na 1000% umřeš. Já se vztekal, proč umírám, když jsem měl defense jak hrom. Od té doby, co jsem zařadil Leap jsem už neumřel ani jednou. Tahle hra bez vyloženě únikovýho skilu na HC nejde hrát..!

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 15.05.2013, 16:29 hod.

Jojo WD: to mě mrzí, já ti tak věřil :(
DrSma: toulec má sice bonus do as, ale crit dmg a life steal na něm neseženeš, navíc ten as je občas lepší mít menší, např na skilly typu Rapid fire a pomalá, ale silná zbraň je taky výhodná v tom, že se můžeš mezi jednotlivejma střelama přesouvat např. Vaultem
Obrázek

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 15.05.2013, 16:35 hod.

boha ani neviete ako ma to sere, vlozil som do toho vazne vsetko aby som neumrel ale co uz HC nachvilu necham asi tak a budem pokracovat v SC svoje WDcko a potom neskor zase zalozim HC urcite ja sa poznam :D
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 15.05.2013, 17:27 hod.

jojo škoda škoda držel jsem palce..... znám ten pocit :{
btw sem zkusil ten narozeninový bonus teda zatim 1 lego ale mempo :D
na US snad bude zitra tak Faru řádně protáhnu Sanctuary :D
edit: mempo sux :{
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 15.05.2013, 18:31 hod.

dawe: co to je za level?...evidentně to prošlo kolem mě a já si ho nevšim :lol: ..

edit: aha, zapnul jsem hru a už to chápu,..

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 15.05.2013, 18:50 hod.

DrSma: tak už sem tě předehnal v počtu smrtí 8-)
EDIT: odneslo to brnko, ale na 2 pokus sem si vycraftil 100x lepší, už mám life přes 10k 8-)
EDIT2:a zase sem bez brnka
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 15.05.2013, 19:12 hod.

Lemurman: no, teď už to budeš mít snadný, já už umřít nehodlám 8-)

dneska jsem si chtěl zahrát Monka na Asii a nejde se mi tam přihlásit :-x ...dělá mi to, co včera všude, tak doufám, že je to tím nahráváním 1.08 na servery a zejtra už to konečně pojede...nebo já nevim, co s tím zase šmudlaj, že to nejde :roll:

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 15.05.2013, 19:14 hod.

já vim, ještě mě čeká Hell a Inferno, to těch 20 asi překonám
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“