Dejvos - dalsi super smrt
A je to tady. Moje 3.smrt na infernu. Poprve na DC , pak na restart notebooku (porad nevim, proc se mi restartoval) a ted totalne zasekana obrazovka na diskotece a hromade cerveneho hnusu. Kdyz jsem z toho vybehnul a porad mi klesaly zivoty,tak uz jsem cichal obrovsky problem.
No, na chvili si od hardcore asi odpocinu, protoze uz me nebavi takhle umirat a trosku potahnu postavy na softu,ktery mi kupodivu nelaguje, je bez DC a celkove bezi bez problemu.
No, na chvili si od hardcore asi odpocinu, protoze uz me nebavi takhle umirat a trosku potahnu postavy na softu,ktery mi kupodivu nelaguje, je bez DC a celkove bezi bez problemu.
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Re: Dejvos - dalsi super smrt
RIP kamo :-(
TOTO rostě není pravda ... jako včera jsem jel SC, MP10, nabalily se na nás troje elity arcane, frozen, zelené pod nohy, červené pod nohy a k tomu zlatý déšť ... CM wizna tam řádila jak pominutá, můj WD blikal taky vším možným i nemožným, monk to rubal jak kanadský dřevorubec a tornáda svištěla všemi směry a barbar se tam vrtěl jak na pouti, hulákal a práskal HotA klidně 30x za sebou ... hru mám nastavenu na MAX parametry a kromě toho, že jsem z toho blikání, svícení, drnčení a nevím čeho ještě málem dostal epileptický záchvat, tak se ta hra ani jednou nesnažila byť jen o náznak lagu, DC jsem na SC za ten rok neměl ... nejde mi to prostě do hlavy, blizz HC asi ojebává a kdo ví na čem to jede, nebo já už fakt nevím :-/
RIP dejve =(
Jo a malá technická pro pobavení ... jak mi ripnul WD, šel jsem na SC že se uklidním, našel nějakou partu co jela MP10 farmu, tak jsem vzal babulu a valilo se ... sem tam to kolem mě pochcípalo, ale babula je držák, nebyl problém, točil sem dál ... po jednom RIPu jednoho z parťáků přišla na chat nějaká delší zpráva a já se do ní začetl a nedával pozor, zavrtěl jsem se kdo ví kam a kdo ví do čeho a byl jsem poprvé za celý den mrtvý ... první věc co mi bleskla hlavou?? TY VOLE, VYEXPÍM ZNOVU BARBA, NEBO POJEDU WD?? ... druhá věc co mi bleskla hlavou?? dop*dele TAKOVÝ EQUIP NA BABULOVI BYL A VŠECHNO V ŘITI ... no a po pár minutách rozjímání (všichni znáte ten stav mysli když na HC zařvete, těch prvních několik minut ...) vidím v chatu zprávu že jsem vůl, co blbnu a ať se okamžitě oživím a nahodím WC :-DD tohle už je z mé strany prostě deformace na doktora Chocholouška :-D
RIP dejve =(
Jo a malá technická pro pobavení ... jak mi ripnul WD, šel jsem na SC že se uklidním, našel nějakou partu co jela MP10 farmu, tak jsem vzal babulu a valilo se ... sem tam to kolem mě pochcípalo, ale babula je držák, nebyl problém, točil sem dál ... po jednom RIPu jednoho z parťáků přišla na chat nějaká delší zpráva a já se do ní začetl a nedával pozor, zavrtěl jsem se kdo ví kam a kdo ví do čeho a byl jsem poprvé za celý den mrtvý ... první věc co mi bleskla hlavou?? TY VOLE, VYEXPÍM ZNOVU BARBA, NEBO POJEDU WD?? ... druhá věc co mi bleskla hlavou?? dop*dele TAKOVÝ EQUIP NA BABULOVI BYL A VŠECHNO V ŘITI ... no a po pár minutách rozjímání (všichni znáte ten stav mysli když na HC zařvete, těch prvních několik minut ...) vidím v chatu zprávu že jsem vůl, co blbnu a ať se okamžitě oživím a nahodím WC :-DD tohle už je z mé strany prostě deformace na doktora Chocholouška :-D
2 Brawler: Díky za zpříjemnění dne
Kéž by tohle zažil člověk i po smrti v životě 

- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Tak to je slusny, Brawe. Jako vzdy jsi pobavil :-D Ja klasicky, kdyz zarvu, tak cumim 10-15 minut na monitor, jak pul pr*ele z krovi a do toho mi v hlave probihaji nejcernejsi myslenky :-D
Jinak,jak uz jsem psal,budu ted chvilku na softu, tak muzem behat spolu i s panem Shadouem a snad konecne dotahnu ten paragon 100. Mozna se na HC casem vratim, ale s tema DC a vsim moznym se mi do toho moc nechce :-(
Jinak,jak uz jsem psal,budu ted chvilku na softu, tak muzem behat spolu i s panem Shadouem a snad konecne dotahnu ten paragon 100. Mozna se na HC casem vratim, ale s tema DC a vsim moznym se mi do toho moc nechce :-(
Dejve ... taky mě to všechno štve, ale jak dlouho jsem u SC vydržel? Týden?? Ani ne tuším a už mám zaječí úmysly ... jako za ten týden co jsem byl na SC mě ta hra bavila asi tak 3 hodiny a to jen díky tomu, že jsem na AH koupil Echo za 200MiO a prakticky obratem jsem ho přes fórum prodal za absolutně nekřesťanskou hromadu €ČEK ... chudák ten původní prodávající se 100% upsal v nulách a chtěl tam dát BO 2BiO, protože to byla fakt fuj fuj zbraň ... na HC bez LL nepoužitelná, ale na SC OP skoro jak Skorn =)
- damagedeath
- Zhar the Mad
Dejvos - RIP, ale neodpočívej, hned se do toho pusť znova...já jsem včera taky udělal 51 lvl 

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To je skoda chlape, mel jsi ho uz pekne vyladenyho.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Nj, vyladeny byl pekne, ale dalsi doporuceny dopis od Blizzu uz bohuzel nezvladl. Achjo :-(
RIP kámo, co dodat, je to pořát dokola :-( Divný, že HC hraju od Vánoc a předtim jsem jel od začátku vydání SC a žádnej DC jsem neměl a ani pořádně lagy...a na HC radši ani nepočítat...
@grimlong nic si z toho nedelej všichni jsme riperi :-!
Achievements: 7400 (92%)
Jako s WW buildem jsem na pohodu daval MP10 sklepy nebo Fields bez zabijeni elitek ,byku a stromu. Slo to i celkem rychle a nakonec zase natahnu backory na tohle. Kdybych chcipnul treba na te desitce na vlastni chybu, tak se oklepu, hned naexpim dalsiho barba a jedu dal, ale ted na to fakt nemam naladu. Stejne ale tak nejak tusim,ze moje soft kariera nebude trvat dyl, nez tyden a zas budu na HC s novou barbinou. Ale uz rozhodne nebudu tak utrzeny ze retezu a nedam do nej zas pres 1,5 miliardy, protoze dalsi takova ztrata by me fakt hodne nasr...
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Vole bud rad, ze sis to mempo nenechal.:-D
Pasak uz ma Pl100 a njaguar(bejvalej meltykiss co menil goldy a pak secky odrbal) to asi neunesl a na offic foru se do neho pustil, ze je kreditkar atd....samozrejmne dostal hned ode vsech kartac.:-D
Pasak uz ma Pl100 a njaguar(bejvalej meltykiss co menil goldy a pak secky odrbal) to asi neunesl a na offic foru se do neho pustil, ze je kreditkar atd....samozrejmne dostal hned ode vsech kartac.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Toz nejsu blazen, abych si na hard nechaval takove zverstvo :-D
Vim, ze borec se uz vcera dostal na stovecku. Ale s tim jeho gearem bych mel strach hrat a barb by byl asi furt zaparkovanej v garazi :-D
Vim, ze borec se uz vcera dostal na stovecku. Ale s tim jeho gearem bych mel strach hrat a barb by byl asi furt zaparkovanej v garazi :-D
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
RIP kámo, jak jsme se včera bavili, na SC to není na dlouho, jak ochutnáš HC, tak to jinak nejde, malý Shadouek se včera taky narodil a už roste, tak nahod barbínu a o víkendu to potáhnem...pojedem pěkně bez aukce, jen z dropu, nikam se nepoženem a ono to půjde 
PS: sorry za včerejší odpojení bez rozloučení, ale žena zavelela, tak sem musel, dyt mě znáš

PS: sorry za včerejší odpojení bez rozloučení, ale žena zavelela, tak sem musel, dyt mě znáš

Napad jet bez aukce je celkem zajimavy, ale nevim,nevim, jestli se to da vydrzet,kdyz je tam tolik stavnatouckych itemu.V kazdem pripade by ale nebylo na skodu zvolit nejakou vysi startovniho kapitalu, za ktery by bylo mozne nakoupit na aukci do zacatku - treba 10 mega,at je co dropovat :-)
No já včera "stínovi" popsal svůj záměr úplně jasně myslím si ...
Prodávám celou výbavu na WD a babulu co se mi válela po truhle. Rozflágal jsem všechny HF ringy a lepší gemy vyměnil za suroviny ...
Goldy dostane Kuki na prodej, aby mě to nelákalo ...
Pojedu celé akty, jen drop, vendoři a craft ze surovin které po cestě naberu ... pokud se najde kdokoli, kdo najde něco užitečného na level 60 a podaruje mě, přijmu to, ale musí to být opravdu jen dar, nic výměnou za goldy.
SC mě prostě vůbec nebavilo a včera jsem jel HC sotva pár hodin a je to prostě zpět ... ten pocit že můžeš RIPnout, ta radost z čehokoli co tě boostne ... a měl jsi vidět jak jsem se včera radoval z craftu hloupého nožíku s dps 25 a dírou ... dokonce jsem ucraftil 2 a jeden dal hned "stínovi" =) ... a na začátku aktu 2 už jsem si do něho dropnul i první červený minišutřík :-D
Prodávám celou výbavu na WD a babulu co se mi válela po truhle. Rozflágal jsem všechny HF ringy a lepší gemy vyměnil za suroviny ...
Goldy dostane Kuki na prodej, aby mě to nelákalo ...
Pojedu celé akty, jen drop, vendoři a craft ze surovin které po cestě naberu ... pokud se najde kdokoli, kdo najde něco užitečného na level 60 a podaruje mě, přijmu to, ale musí to být opravdu jen dar, nic výměnou za goldy.
SC mě prostě vůbec nebavilo a včera jsem jel HC sotva pár hodin a je to prostě zpět ... ten pocit že můžeš RIPnout, ta radost z čehokoli co tě boostne ... a měl jsi vidět jak jsem se včera radoval z craftu hloupého nožíku s dps 25 a dírou ... dokonce jsem ucraftil 2 a jeden dal hned "stínovi" =) ... a na začátku aktu 2 už jsem si do něho dropnul i první červený minišutřík :-D
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
Jo tak deset mega by šlo, to mi tam ještě zbylo
Víš jak, na jednu stranu tam je mraky šťavnatoučkých itemů, zas na druhou stranu za to utratíš miliony a pak ripneš...kdyby HC bylo pořešený a nebyl to samý lag nebo DC, tak je to jiné, ale takhle...a když ripneš a víš, že si do toho nedal ani golda, tak ta smrt i na lag nebo DC bolí méně...taky ta radost z každýho dropu je...ale když nakoupíš za miliardy, tak už ti víceméně nemůže nic co tě boostne padnout
Já bych to zkusil, když to nepůjde, tak to nepůjde, ale já myslím, že to půjde, hromada lidí tak hraje, jen ten progress není asi takový no...ale zas to nepotřebujem dohrát za týden přeci 
to Braw : včera to mělo něco do sebe, jet bez aukce, jen z toho co ti padne je fajne
za nožík děkujuuu

to Braw : včera to mělo něco do sebe, jet bez aukce, jen z toho co ti padne je fajne

Ono ani tak nejde o ty goldy, kdyz se do toho teda investuje nejaka rozumna castka. Ale jde spis o to, ze se s postavou jebes xyz hodin a dostanes ji na nejakej paragon a pak zjistis,ze te zabilo neco, s cim jsi nemohl nic delat( lagy,DC a podobne)