DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ:
Protože cíl projektu D2-BrotherhooD je naplněn (připomínám, že v počátku bylo cílem ověřit, zda je D3 zkaženo masivním používáním AH a jestli lze D3 hrát pouze z dropu), a protože můj počáteční požadavek na účast byl nejméně pět aktivních hráčů,
došel jsem k názoru, že je čas provést úpravu našeho Modu.
Výsledky projektu:
1. Hra bez AH/RMAH nabízí mnohem více výzev a přináší zpět zapomenutou radost z dropu/craftu!
2. Aktivní hráči, mimo mě, jsou zde pouze dva, což neodpovídá počáteční úvaze
3. Zjistil jsem, že existuje mnohem víc NoAH hráčů, než se zdá, ale k připojení k D2-BrotherhooD je odrazují některá pravidla
TO CELÉ MĚ VEDLO K MYŠLENCE UPRAVIT NÁŠ HERNÍ SYSTÉM NA HERNÍ MOD KOMPLETNĚ BEZ AUKCE, ALE TÉMĚŘ BEZ DALŠÍCH OMEZENÍ.
/zkrátka by se z BH stala sekce pro hráče NoAH, kteří na "
www.diablofans.cz" zatím žádný svůj prostor nemají a rádi by řešily své problémy s lidmi, kteří hrají také bez Aukcí. Zmírnění pravidel by mělo vést ke zvýšení počtu členů a tím i větší zábavě v komunitě/
Tuto změnu jsem konzultoval s aktivními členy, kteří se ve výsledku vyslovili PRO tuto změnu.
CO ZMĚNA ZNAMENÁ PRO SOUČASNÉ HRÁČE D2-BrotherhooD?
- s postavami BH půjde bez jakýchkoliv omezení pokračovat (protože neodporují novým pravidlům viz. níže)
JAKÁ BUDOU NOVÁ PRAVIDLA? (zde bude v nejbližších dnech prostor i pro názory ostatních, pravidlo .1 a 2. měnit nelze)
1. Je nutné založit NoAH hru od 0 gold!! To lze snadno založením postavy na serveru, kde jste s AH doposud nehráli
/toto je naprosto nutné, nelze mít výhodu goldů z AH, u některých řádově v miliardách, prodejem či nákupem na AH/RMAH/
2. Hra zcela bez AH/RMAH
/a to ve smyslu nákupu i prodeje/
3. Předávání itemů je povoleno jak mezi postavami, tak mezi hráči, ale pouze mezi hráči, kteří budou na seznamu NoAH hráčů
/je nutné vytvořit seznam hráčů, kteří četli pravidla a budou dobrovolně, ale poctivě hrát bez AH a tím zabránit tomu, aby Vám někdo cizí daroval předmět koupený na AH. Kdo si bude brát itemy od neznámých, nebo čerstvě přihlášených hráčů, ten sám riskuje, že mu nějaký vtipálek podstrčí item z AH jen aby se pobavil a zkazil Vám tím hru/
4. Předměty se smí pouze darovat! Zákaz předávání itemů za Goldy!
/nechceme tu přece další zprzněnou "ekonomiku" jako na AH/
5. Coop povolen pouze s hráči na seznamu
/v Coopu nám, logicky, nesmějí pomáhat AH postavy/
DALŠÍ NÁVRHY:
- Zachoval bych poradnu (a přepracoval článek s úvodnímy pravidly)
- zachoval bych prostor pro postavy hráčů (formát tohoto prostoru bych dál promyslel, aby vše fungovalo, pokud by bylo hodně NoAH zájemců či postav)
- zcela určitě D2-Brotherhood přejmenuji, protože nový Mod bude nový prostor bez návaznosti na původní BH
JAK TO CELÉ PROBĚHNE?
Jakmile se vajádří členové BH v Poradně k pravidlům, pravděpodobně vytvořím téma v sekci "Obecně" s návrhem vytvoření nové komunity a tím zjistím předběžný zájem a názor zájemců na pravidla. Tím se o transformaci dozví i ti, kteří na BH běžně nechodí. Následně bych načisto vše přepracoval a zahájil provoz nového "NoAH" mod pro všechny zájemce.
PS: Doufám, že všichni pochopili, že toto je dobrá cesta k větší komunitě hráčů se stejným zájmem a tím i větší zábavě. Dále jsem rád, že největší škody při trestech za RIP nedosáhly žádných opravdu vážných ztrát.
Všem děkuji za účast v projektu D2-BrotherhooD a těším se na nový provoz komunity hrající bez AH či RMAH!