HC Mumik a jeho brečící koutek

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Ride
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moxmar#2814
Re: HC Mumik a jeho pokrok

Příspěvek od Ride » 12.06.2013, 16:13 hod.

Vsichni co nekdy se mnou hrali vi, ze vsem preju krásný drop kazdy den, takze to nepochopte spatne:

mala prosba - kdyz zrovna nehraju a jen tak cucim na AH nebo hraju treba MP10 bez AH či cokoli jinyho. Proste kdyz zrovna nejsme spolu ve hre, opravdu prosim neposilejte mi vase dropy. Nedivam se na ně. Ja chapu, ze nekteri hraci se radi pochlubi. Ja taky, ale od toho tady mame cely vlakno

https://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 118&t=9070

takze pokud mi ten predmet nechcete prodat/darovat a divali jste se na ty moje chudáčky - ze by mi to treba pomohlo, poslete to nekomu jinymu. Kdyz budem spolem ve hre, je to neco jinyho :-). To se rad podivam.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 15.06.2013, 13:07 hod.

Hmmm ta hra je divna. Celou dobu mi to bezi relativne v pohode a ted 2x po sobe uplny zasek PC? Pritom jsem nic nikde nemenil a ani nic neinstalil. Proste šlus + zablokovani kompu (ale vylezt s diabla alt+tab slo). Po restartu dobry. Nastesti jsem to tentokrat prezil. Uff. Co s tim?

Kalis
Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 15.06.2013, 17:20 hod.

Dela to jenom tahle hra, nebo i jinde? Zkusil bych to preinstalovat. Jestli se to seklo uplne, mrkni na teploty a vetraky se toci ? :)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 15.06.2013, 18:59 hod.

mam pomerne novy komp, takze v poho. Vetraky se točí jak na kolotoči a dela to jen tahle hra. Jinak se mi to za pul roku nestalo. Toz uvidime co dal, protoze podle me to nema cenu preinstalovavat, kdyz to normalne bezi? No nevim.

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 15.06.2013, 19:08 hod.

Mne se to nedavno parkrat stalo... vinikem byl zanesenej chladic (vetraky se tocily, ale chladic byl samej prach)... vycistil jsem a vse zase ok :)

Kalis
Wraith
BattleTag:kalisovanoha#2618

Příspěvek od Kalis » 15.06.2013, 22:47 hod.

Videl jsem, jak po zaseknuti hry a restartu natvrdo se hra poskodila, ze nesla spustit. Po nove instalaci ok.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 15.06.2013, 23:22 hod.

Ono jsem to nerestartoval natvrdo. Sel jsem pres spravce uloh. Ukoncit diablo neslo, ale restart kompu jo. Jinak dneska (sobota) se mi to pak uz nestalo. Ale je to o nervy.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 19.06.2013, 19:11 hod.

Chcete hrat hc?

Ja ze si dam pauzu, kdyz mam operovany oko a vidim jen na jedno. Ale jako spravnymu magorovi mi to nedalo a spustil jsem to. SC? Kdepak. HC MP10 vyzvu, kde jsem malinko pokrocil na ceste ke Kingovi. A bylo to HC na druhou, no zkuste si to :-D, hraje se to fakt divne. Nastesti jsem nechcip.

Jinak v beznym zivote taky zajimavy - na nakupu jsem zboural (doslova, bo i pres moji 176 vysku zvedam skoro 100 na benčák) jednoho chudaka v obchode a druhyho v lekarne. Jak na jednu stranu nevidim, je to "prča". Nastesti se jim nic nestalo a omluvu - po zvednuti ze zeme - prijali s usmevem - mam oblepenou pulku hlavy :-D

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 19.06.2013, 20:00 hod.

Tak jeste aby te nekdo mlatil obvazanyho.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 19.06.2013, 23:03 hod.

Tak Diablo me prekvapuje:

rukavice: IQ, VIT obe kolem 150, all rez 40, crt sance 9, armor 320 jsem prave prodal za 22mega. byly od vyvolavacky 100k a nekolikrat jsem je daval na bo za 500k. Nikdo je nechtel a ted tohle????? Kdyt to se vyplati vycraftit si lepsi, aspon s AS nebo crt dmg. Kdyz byla minuta do konce, jeste jsem juchal, ze je prihozeno a budu mit 1mega. No to mi hlava nebere ...

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 20.06.2013, 07:19 hod.

To musel koupit někdo silně pod vlivem, to není možné ... kdyby tam byla dex a třeba ještě nějaký singl res, tak to pochopím na monka (byť bez AS) ... ale tohle, to je teda obchod, gratuluji =)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 20.06.2013, 08:05 hod.

Vis jak, spichas a pridas tam cislo, nulu...:)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 20.06.2013, 09:54 hod.

http://imgshack.cz/images/04324634824632119938.jpg

tady je obrazek tech rukavic a cena je tam taky videt. 21M a nejaky drobny

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 20.06.2013, 09:57 hod.

jinak jak je videt prodavam i uplny blbosti - minimalne za 10k BO 20k. A truhlu mam pomerne cistou a na AH vetsinou tak +-5 veci. Uz dlooouho jsem jich neprodaval 10.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 24.06.2013, 10:00 hod.

v posledni dobe zadny pokrok, ale musim tu napsat pár výpotů, at nevydu ze cviku v brečení a stiznostech jak to je vsechno na prdlač .... žblept!

- hra HC pro me zacina být o h***u jako SC
- honeni paragonu jsem po dosazení trapáckýho 80 zacal povazovat za meganudu. Mit 100 je jediny rozdíl, a to +xy hodin prosezenejch u PC se stestím že na me nevyšla loterie v podobe blizzzzz čistky dc/lag hruzy
- jediny povyrazení je MP10 no AH, ale to me taky prestane po par dalsich RIPech bavit. Zatim je to fakt zabava a jedina vec, co me u tyhle hry drzi
- paragon 100 jeste jednou. Ja ho mam sice megadaleko a prdim na nej z vysoka, ale co kdyby? Fakt nevim co bych potom delal, akorat mam jasno, ze postavu i s vecma bych uz nehral. Tak jinou postavu? Fakt zatim nevim.

No ale co bych hral jinyho? Nic. Tak žblepst, kec, hrciprc! Dneska F1 a zitra hurááááá moštovat nejaký potvůrky, protoze DIABLO3 je vy ******* stejne BEST!

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 24.06.2013, 10:08 hod.

Mam to nejak podobne.:-D
Snad jen tedka wizzard, na kteryho se aji tesim.

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 24.06.2013, 10:23 hod.

Ja jsem ted za vikend zacal nad Diablem premyslet jinak - gear nepotrebuju - mam, drop nepotrebuju, PL me nebavi a vyslo mi z toho, ze me Diablo bavi jako cistokrevna akce, kde se mydli mobove hlava nehlava na libovolny mp, sbiram si klice a nekdy s nekym zajdu ubery pro ring, kterej nepotrebuju a sance, ze bude lepsi nez ten co mam na druhym monkovi a nebo Unity co mam je naprosto minimalni = zase tam pujdu s tim, ze mi to je jedno :) Jakmile clovek oklesti prani si insane dropu na minimum a bavi ho zaklad jako takovej, tak ta hra je najednou i docela zabavna (alespon na chvili), sem tam nekomu pomuzu, sem tam si zajdu neco tezsiho jako MP8-10 a kdyby se neco stalo, tak mam jeste dalsi postavy, se kteryma muzu hrat. Beztak az prijde ke konci roku itemizacni patch, tak vsechno bude uplne jinak a dnesni uber dropy muzou byt uplne o nicem, takze proc to nejak prehnane hrotit :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 24.06.2013, 10:33 hod.

Prave proto mam 3 chary ready prakticky na cokoliv a jeste pridam wizza a treba nekdy az budu ozralej tak i DH.:-D
Jak prijde patch, tak tejden volna a vydelat dokud to pujde.:-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 24.06.2013, 10:45 hod.

hehe to mam velmi podobný. Gear taky nepotrebuju. Mam dokonce i zalohu hlavni postavy barbuchy a i farmáře s celkem slusnou vybavou. Jako vzdycky se nejde nejaka lepsi vec, treba pro barba Mempo s crt apod, ale je takova vec pro me az tak dulezita? Neni. Farmar zvladne MP0-5, vic s nim nechodim (az na par vyletu MP6) a barbucha zbytek. IM mam ted asi 6 a nejak se nejde či co, tak klice na co? Taky ja odmitam davat na min nez MP7, pri me sanci, ze ta blbá Magda zase nedá. Prsteny mam teda s*ač, ale jsem s nima spokojenej, jinak bych je asi nepouzival :-)

(Samo muj gear se neda srovnavat s tema co maj TOP hraci, ale je slušnej a me uplne stačí).

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 24.06.2013, 10:58 hod.

Heh, top hraci co maj zlatou kartu ne?:-D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“