Tuto pasaz uz pisu podruhe, vcera tesne pred jejim dokoncenim tady zkolaboval net, tak snad to tentokrat vyjde

Tentokrat udelam tydenni update driv, protoze v nasledujicich 14 dnech me ceka jen prace, prace a zavody, takze nebude moc casu, jak na hrani, tak na psani...
Jak jsem slibil, tak jsem take ucinil, a tudiz pokracoval se Sandrine_II pres zbytek NM (A4 a 5) a dale pak pres pasaze Hell...NM se obesel bez vetsich problemu (stale vse na p8) a jedinymi zajimavostmi byla tato
runa v River of Flame, potesila, protoze mit FAL navic a jeste z obycejneho moba se vzdycky hodi...Dalsi zajimavosti byla pak Hellforge, ktera se predala a dropla maximalni runu pro NM, tedy
UM...To by bylo co se tyce NM vse
Cesta skrz Hell byla, jak uz to tak byva, podstatne obtiznejsi (hrano na p3) a musim rict, ze zde byl i moment, ktery mi malem zpusobil infarkt, ale k tomu se dostanu pozdeji...Mimochodem, stava se Vam nekdy, ze mate predtuchu cehosi zleho a tak se radeji pripravite predem?Me se to stalo hned dvakrat a v obou pripadech tato intuice zachranila Sandrine zivot...Poprve v oblasti Dark wood, tedy A1 Hell, kde jak znamo hlida jeden neobvykly strom parezak zvany
Treehead woodfist...Neni to zrovna kamarad v zadne obtiznosti, ale v Hell dokaze byt opravdu smrtici a tak jsem si rekl, ze radeji udelam nejaky prostor na boj a teprve pak pujdu na nej...Jeste, ze tak...Nejen, ze byl Extra fast a Extra strong, cursed

, ale jeste mel kousek od sebe kamaradky lancerky s Fana aurou a hned vedle dva packy elementalne ocarovanych Quillratu - to jsou ti, co flusaji male sipky...Samo o sobe vzdy nebezpecne, dohromady smrtici a Sandrine rozpletala tuto slamastyku temer pul hodiny...
Druha, a mnohem horsi situace se odehrala v jednom z nejnebezpecnejsich mist v D2, tedy v druhem patre Claw viper temple...Temer tu neni kde se skryt, zmije jsou velmi rychle a jejich knockback attack taky nepomaha, a to nemusi byt vse...Pred vstupem do tohoto patra jsem udelal neco, co normalne nedelam, tedy naplnil zbytek infu Full rejuvkami, v pasku uz byly pripravene dve rady, takze dohromady jsem jich mel asi 20, a zdalo se, ze to bude pohoda..Ale chyba lavky...Obvykla strategie je udelat po vstupu primo teleport k truhle s amuletem, jenze tam bylo prezmijakovano a tak jsem zvolil variantu opatrneho jednoho portu doprava...Opatrne mozna, ale ne dost...V mziku Sandrine obklicil Fangskinuv pack, ten byl krome LE navic Mana burn, a tak jak si dokazete predstavit, Fullky jen litaly...Spotreboval jsem vsechny z pasku a nejake z invu, kdyz se konecne podarilo udelat tele stranou, bohuzel primo do cesty dalsimu Bosspacku, jehoz mody si opravdu nevybavuju, protoze opet nastala horecnata Full rejuv party, a nebudete verit, ale s vypitim posledni spasny teleport stranou na jedine misto, kde se zde da relativne v klidu byt, tedy v level dolnim rohu za tou barikadou...Pote portal do mesta, peti minutova pauza, zastaveni tlukotu srdce a tresu rukou a dokonceni bitvy zpoza rohu, kdy merc delal stit a v situaci 1vs1 uz to bylo celkem pod kontrolou...Sandrine tedy zachranila ma intuice, ale take volba max bloku a urcite i prima redukce dmg, ktera byla na 30bodech...Uff...Vite, obvykle smrt byva nemilosrdna a casto na jednu, dve rany, ale dostat se z takovychto situaci, to je ten opravdovy HC zazitek...Mimochodem, zde je nic nerikajici
screen z mesta, udelany v okamziku tesne po prezitem pekle...
Zbytek A2 a take A3 nebyl lehky, ale s manevrovacim prostorem uz se daly situace snadno resit, dual element sosa je na to idealni...A musim rict, opravdu miluju Hydry, jsem ted jejich velky fanda, pac to je skill k nezaplaceni
Pote Sandrine dala par Mephu, ale tak nejak mi to nedalo a tak jsem ji hned nahnal do jeji hlavni destinace, Hell LK, kde beha na p7
Vysledky jsou takoveto

:
SUR,
VEX,
GUL,
MAL,
UM a mnoho nizsich, za rekneme 250 - 300 runu parada
Samozrejme v behani bude pokracovat a doufam, ze stejne uspesne, problemem brzo budou spis base itemy na RWs

Oproti 1.11, kde jsem za 3k runu nasel jednu IST obrovska zmena
Aby ten vycet byl kompletni, tak zde je slibovana Hulkova
LEM,
Titany ze SZZarka, setove
Layings na jejichz drop v NM jsem zapomnel a pote
tento super SC, ktere mam uz v soucasne chvili dva podobne - druhy na 4all res a vice life
Tak, to je prozatim vse, jdu updateovat prvni stranu