HC Mumik a jeho brečící koutek

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Darkness
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: HC Mumik a jeho pokrok

Příspěvek od Darkness » 24.07.2013, 02:32 hod.

Gratuluju, parada! Potkame se na MP10 nekdy :-)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 24.07.2013, 09:05 hod.

Mooooc gratuluji ke stovečce. Big výkon s DH
Obrázek

grimlong
Wraith
BattleTag:DEJVOS#2122

Příspěvek od grimlong » 24.07.2013, 11:07 hod.

Gratulace ke stovce. Velice pekny !!!

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 24.07.2013, 22:42 hod.

Toz na hru ted skoro prdim. Akorat chvilku jsem si zahral se svym zaloznim - ted hlavnim DH. Jeste ho trosku poštymovat a je fakt hratelnej. Jedu svůj výpotbuild se stunovejma granatama a redukci dmg skoro vseho druhu. Je to celkem sranda, jeste to trocha doladim a hrrrr. zatim testly na MP3 a v poho.

Jo a za 500k jsem na neho koupil brutalni Stone of Jordan. MUHEHE. ted shanim setovou zbroj +14% granaty, ALL50+, VIT, toz pak to bude sila. Zatim mam zbran Mantiroce, takze utok jen asi 1.85. S Lukem to je kolem 2.3 a na calamity radeji ani nemyslim. Odhadem 2,5+, takze pak proste vsechno stoji :-). treba zase sezenu nejakou haluzackou s peknym dmg a dírou az do .....

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moxm ... o/26638540

No aspon vyuziju ty nasysleny veci, mam sice rozjetyho monka, ale kdyz DH je proste BEST postava :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 26.07.2013, 12:29 hod.

Toz valim s tou zalohou DH uz i MP5. nektery elity jsou teda narocnejsi, ale zatim to de. Za ostatni postavy mi uz davno padla lege, tu zatim nic, i kdyz od zacatku jezdim vyssi MP a tam jsem valil 0 nebo 1. Tu 3 a 5 a pod 5 uz jit nechcu :-)

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 26.07.2013, 12:47 hod.

... a neříkal jsi náhodou, že už moc hrát nebudeš, jen tak relax, sem tam po večerech ?:-)))) ... žádnej hate, to byl fór :-) ...

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 26.07.2013, 18:51 hod.

vsak taky ze jo. Jinak bych asi neudelal za 4 dny 2 paragony, toz je u 60+8 hnedka. Myslim te to byli 2 runy v 1a :-D

a dneska jsem paril i po obede, myslim tak 30 minut. Pak se vzbudil prcek a hura na koupák. Zitra hrat vubec nebudu a v nedeli se uvidi. Nesmis ty moje vypoty brat doslova. Sice napisu, ze valim, ane nevalim a valim akorat na pohodu :-D. Tu magorinu, ze od ctvrtka do utery udelal z 60+94 na 60+100 uz nehodnam opakovat.

jinak me ted hra daleko vic bavi, hraju pekne uvolnene, bez stresu ze mi RIPne 90+postava a je to zase pohodicka a pekne jen pro zabavu.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 28.07.2013, 22:21 hod.

Paní granatnice me zacina opravdu bavit. Dneska jsem ji koupil hustou chestku - stala 25M a padla mi i prvni setovka. IK opasek - kdyz ho prodam za 500k, budu happy. Max hrany MP je zatim 6, jinak jedu 5, takze zkuš leti a uz mam par 15 i bez HF a exp sutru. Ale nparáče fakt total dlabu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moxm ... o/26638540

U sentry jsem vymenil redukci dmg za leceni. Redukci mam uz v pasivce a nevim jestli se to kombi. Nepripadalo mi to a leceni je celkem znat :-). Kdybych nebyl vokurka a nehral s tim Stone of jordan, mam o 15k vetsi dmg a 5k live, ale na to prdím :-D

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 28.07.2013, 22:39 hod.

Az rozjedu dh, tak se stavim.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 29.07.2013, 22:12 hod.

Tak Blizzaci jsou na me nastvani, bo jsem prezil ty jejich DC cistky a novy postave se rozhodli davat pramalo svetylek.

60 + 20 - pouze 6 lege. Kdyz to srovnam s barbem nebo DH, tak to bylo o 10 vic. Toz moc pekny, asi ze nejedu ty MP1 a 0, ale MP5 a dneska zas 6. Muhehe, prdim na ne na skřety jedny zakrslý blizzzohmyzácký :-). A kurna uz mam 15IM, chtelo by to nekdy bossaky zmoštovat.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 01.08.2013, 23:10 hod.

Dneska MP7 bossaci - jen 3 kola teda. Skoda, ani jsem nedal porty a kluci frrrr prič.

Stun granaty + Lecivy strilny - dobry, byl jsem velmi mile prekvapenej.

Craft - povedly se rukavice. jen skoda ALL, ktera mi ted chybi. tech -75 je znat a 90k live to nevytrhne, toz dostavam vetsi kapky nez jsem byl zvykly. Ale to nejak pude, bo pochybuju, ze lepsi ruce udelam.

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 02.08.2013, 14:35 hod.

Krasne rukavice. Uz se mi povedly dvoje podobne s int, ale bohuzel taky bez AR :( takze bohuzel nepouzivam, +5k dmg mi za ztracene rezisty nestoji.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 02.08.2013, 14:55 hod.

Ono ja koukal na tu tvoji tabulku EHP a 75 all nebo 7klive je na EHP temer stejny. Diky za ty tvoje vypocty, jinak bych pouzival ty stary rukavice. Takhle mam bonus nejakých 11k dps :-D a to se opatí :-).

Calamity - jeden cas jich na AH bylo celkem dost. myslim dmg 1200+sok. ted je asi nekdo vykoupil. SAKR!

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 02.08.2013, 15:30 hod.

Tak to jo, nekoukal jsem ze na starych rukavkach nemas life. Ja mam prave na tech all res i vic life. A na tech tri-fecta vit pod 50, takze mi se pak neoplati. Vitalita ti rolnula moc pekne.

Prvne, co slysim, ze ten muj simulator se obcas hodi, diky za info... mam napady jak to jeste casem vylepsim :-)

Aneb simulator, na jake mp preziju DC .. :-)

Obrázek

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 02.08.2013, 17:04 hod.

On je DH takovy cucáček, ze to preziti celkem resis. Osobne nechapu ty, co jedou jen na DPS a maji treba 150, 180+, ale pak se podivam na schopnosti a rikam si - aha, bez IDDQD, jenom s kotoulem? Hmm tak ten asi strili nekde pekne hooodne vzadu a jen se veze s partou drsnaku a sam by nesel ani MP5, protoze by se mu rozklepaly kolena u prvni drsnejsi elitky nebo pri srážce s prvním redbullem. Obcas si tak cvicne podivam, kolik ma kdo live a uprimne, ja bych pod 80k idealne 85k u DH nesel. A nebo su takova lama a proste to neumim hrat.

Jinak nejvetsi slabina Vaja III je, ze nema ani na jedny veci pickup, takze pro solovani je na hhh a craft se nedari. Musim nafarmit knizky a pak zkusim asi shouldery VIT nebo bracery DEX. Holt nevim, obe dve mam supr craftly, ale kam ten pickup jinat dat me nenapada. (mozna zase Natalka boty)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 02.08.2013, 17:44 hod.

Mne chybi pickup a movemeent speed, ale zatim jsem zadnou slusnou vec s pickup nesehnal a movement speed jsem vzdal uz davno. (teleport mne musi stacit :-)

Obrázek

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 02.08.2013, 19:25 hod.

tak ja bych mohl asi nahradit bory Ice Climberama (nejaky jedny mam s pickupem bych asi musel mit stesti na AH) a za Stone of Jordan dat Natalka prsten. Pak by bylo odhadem +5k live a takvych + 20k dps, + 9AS, no kurna, uz ten mam kolem 1.85 s Manticorou. Pak to taky predelat na normalni utoky. MS 12 by zustal, tzn ok.

BLEEEEEFUUUUUUUUUUUUJ - to hrat nebudu. Mozna s pristim DH :-) ... ... kdyz budu mit ststi na drop nebo haluze na aukci :-DDD

utok by byl - asi Huntering s Devourem - to pak dava šupy jak krava a nejaka klasika, mozna elemental nebo spis kulomet. Jo a jeste vymena pasivky za Archery, to je dalsi dmg, navic pri crt sanci skoro 55 - pocitam celkem:
+ Vic live a stejne ALL
+ dmg kolem 160+ (je to jen odhad, mozna i 170+)
- 10 disciple
- nebavilo by me to
- nebavilo by me to
- nebavilo by me to
- nebavilo by me to
- nebavilo by me to
- nebavilo by me to

no tech minusu je tam vic

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 02.08.2013, 21:15 hod.

a o tom to je ...

taky proto ted chvilkama zkousim melee DH, ne ze by byl nejlepsi, ale protoze me to bavi :)

Obrázek

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 04.08.2013, 06:54 hod.

Panáček vymekl: vcera pohodova hra MP6 na farmu klicu. Pak ze dame bosse, ale v tom buřina jak sviň. Toz jsem mel bobek v gatich a radeji uz moc nehral. Udelal jsem dobre, bo me to pri jednou blesku vykoplo ze hry. Byt u Magdy, toz su v kélu. Haluz :-D. Že ja debžot si tu UPS nekoupim.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 04.08.2013, 13:47 hod.

:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“