HC Mumik a jeho brečící koutek
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Potrebuju poradit - HODNĚ to specha:
Kolik je PŘESNĚ DPS tehle zbrane BEZ ŠUTRU - s šutrem ma 1472,4 a sutr je tam +80min a max dmg - flawless star. Diky predem.
Kolik je PŘESNĚ DPS tehle zbrane BEZ ŠUTRU - s šutrem ma 1472,4 a sutr je tam +80min a max dmg - flawless star. Diky predem.
-
- Minion of Destruction
Re: HC Mumik a jeho pokrok
vyřízeno, 1266,8 DPS ma moje new bouchačka :-D
EDIT: tu je k prohlednuti. A ja jsem bez penez. Sakr!!!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moxm ... o/26638540
EDIT: tu je k prohlednuti. A ja jsem bez penez. Sakr!!!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moxm ... o/26638540
Prase =)))
-
- Minion of Destruction
Hehe - a nakonec jsem to udelal tak, ze jsem koupil flawless sutr, strcil ho do stary zbrane a porovnal. Nasledovalo vyvaleci oči (+4kdps u DH duchodnce) a okamzity BO. Uz dlouho takova na AH nebyla a ta cena byla ... hodne. Na druhou stranu byla takova, ze jsem okamzite kupoval.
Prvni hra s novou bouchackou MP5 3a - jako pri utoku zhruba 2.7 a kdyz stahl barb potvory na sebe, tak se z mista moc nehejbaly. Neni to tak dobry jako CM Wiz, ale i tak to usetsi nejaky ten dmg - kor kdyz tam mam pasivku Numbing Traps. tesim se az zas pojedem nejaky MP7 s monkostahovakem :-)
Prvni hra s novou bouchackou MP5 3a - jako pri utoku zhruba 2.7 a kdyz stahl barb potvory na sebe, tak se z mista moc nehejbaly. Neni to tak dobry jako CM Wiz, ale i tak to usetsi nejaky ten dmg - kor kdyz tam mam pasivku Numbing Traps. tesim se az zas pojedem nejaky MP7 s monkostahovakem :-)
Už se nemůžu dočkat :o)
-
- Minion of Destruction
- dneska pařba tak kolem 21:00, chtel bych valit idealne mp5+, tak uvidime kdo bude.
- vcerejsek nekomentuju, jen ze mi jeste nejaky porty zbyly. Asi 9 :-)
- monk - zatim ma bavi, su zvedavy az budu 60. Vybava bude teda total mizerna, ale hesla bez penez na inferno nelez se drzet nebudu :-)
- vcerejsek nekomentuju, jen ze mi jeste nejaky porty zbyly. Asi 9 :-)
- monk - zatim ma bavi, su zvedavy az budu 60. Vybava bude teda total mizerna, ale hesla bez penez na inferno nelez se drzet nebudu :-)
Ja ti muzu pujcit v podstate komplet vybavu do zacatku na monka.
-
- Minion of Destruction
Supr, diky, ale treba mi neco dropne .... BWAHAHAHA ... tak jsme se zasmali.
Drop - nove DH - 14 lege a to jede MP5+ dava i MP8 bossaky. Stary DH a barb 22/24 lege na stejnym lvl. Asi me blizzzaci trestaj. Navic u ostatnich jsem mel i neco pouzitelnyho/prodatelnyho. Tu je to fakt hruza (viz 2 prispevek, tam to pisu). Ale co, prdim na ne. Aspon ze mi dropuje u Megíííí, stejne uz HF ringy nedelam, ale co kdyby :-DDD
Drop - nove DH - 14 lege a to jede MP5+ dava i MP8 bossaky. Stary DH a barb 22/24 lege na stejnym lvl. Asi me blizzzaci trestaj. Navic u ostatnich jsem mel i neco pouzitelnyho/prodatelnyho. Tu je to fakt hruza (viz 2 prispevek, tam to pisu). Ale co, prdim na ne. Aspon ze mi dropuje u Megíííí, stejne uz HF ringy nedelam, ale co kdyby :-DDD
-
- Minion of Destruction
nejsem zadnej profík, ale musim napsat par rad, ktery stejne vsichni znáte:
- Ti co jedete DH pouzivejte IQQDQ misto Shadow Poweru, jen kotoul a tohle vas opravdu nezachrani. A nezapominejte na Preparaci/Battle Scars. Druha lahvička se hodí + idealne mejte 50 disciple. 40 je podle me naprosty minimum pro rozumny preziti.
- 60k live? Málo, strašně málo. 85k ideál + 550 all rez a jste s prasatkem uplne v poho. Armor idealne 4500+
- Taky doporucuju kotoul se stunem. Fakt se hodí. Na me se nedivejte, ja tam mam ted spatnou runu, asi nejaka chyba.
- A nekteri drsnaci nepouzivaj prasatko. Holt asi jsem totalni amater a nerozumim tomu.
- Craftěte shouldery na VIT. U braceru vas nezajima 6% crt, ale DEX+ něco VIT+ALL 70. Nejakej CTR tam casem bude.
- v 2a nepouzivejte na klicnika kulomet. Je tam celkem sance, ze vam to vrati i s uroky. Supnete tam boll a razem je z nej nejlehci klicnik ve hre :-)
žblept tot vse
- Ti co jedete DH pouzivejte IQQDQ misto Shadow Poweru, jen kotoul a tohle vas opravdu nezachrani. A nezapominejte na Preparaci/Battle Scars. Druha lahvička se hodí + idealne mejte 50 disciple. 40 je podle me naprosty minimum pro rozumny preziti.
- 60k live? Málo, strašně málo. 85k ideál + 550 all rez a jste s prasatkem uplne v poho. Armor idealne 4500+
- Taky doporucuju kotoul se stunem. Fakt se hodí. Na me se nedivejte, ja tam mam ted spatnou runu, asi nejaka chyba.
- A nekteri drsnaci nepouzivaj prasatko. Holt asi jsem totalni amater a nerozumim tomu.
- Craftěte shouldery na VIT. U braceru vas nezajima 6% crt, ale DEX+ něco VIT+ALL 70. Nejakej CTR tam casem bude.
- v 2a nepouzivejte na klicnika kulomet. Je tam celkem sance, ze vam to vrati i s uroky. Supnete tam boll a razem je z nej nejlehci klicnik ve hre :-)
žblept tot vse
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
neznam zkratku IQQDQ, co to znamena?
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tys nehral dooma?:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Naposledy upravil(a) Darkness dne 12.08.2013, 09:28 hod., celkem upraveno 2 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

-
- Minion of Destruction
nezna, to protoze su starej vokurka a mam tam chybu. Je to prece IDDQD :-D
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Detail.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
Hruza a des, infarkt a kolaps.
pri farme 1a MP5 s Kolmenem, SisCR? a toho posledniho uz vubec nevim, jsem spachal paragon. Jak mi lide psali cg a ja jim odpovedel, vrhla se na nas elita vybuchujicich tlustochu a najednou ouvej. Červeny pole a nic jsem nemohl delat. Uz jsem si rikal a je to v prrr, mam dc či co. Najednou si beham okolo a uhybam potvoram (neslo se mi hybat jen ze zacatku a zmrazenej ani nic podobnyho jsem nebyl) a cekam na smrtku-mrdku a RIPák. Toz jsem behal a mackal lahev + preparaci a ono ejhle, blizzz se smiloval a ja se vylecil :-D
Dal se mi teda hra sekala jak svin pritom latency kolem 60. Toz pryc ze hry + inv + zatim parta dosla do jeskyne, toz jsem na ne hópl a vse v poradku. FAKT nechapu, ale su rad, ze ziju. Byl bych bez penez a zalohu DH nemam, protoze su na 10ti postavach. Sakr aspon 15 by to chtelo.
Uleva, 3x panák šlívovice, vymana trenek, vyklepání hhh ze starejch, propocená židle. No večer si do sprchy budu muset vzít brokovnici ... na toho vlka.
ŽBLEPT!!!
pri farme 1a MP5 s Kolmenem, SisCR? a toho posledniho uz vubec nevim, jsem spachal paragon. Jak mi lide psali cg a ja jim odpovedel, vrhla se na nas elita vybuchujicich tlustochu a najednou ouvej. Červeny pole a nic jsem nemohl delat. Uz jsem si rikal a je to v prrr, mam dc či co. Najednou si beham okolo a uhybam potvoram (neslo se mi hybat jen ze zacatku a zmrazenej ani nic podobnyho jsem nebyl) a cekam na smrtku-mrdku a RIPák. Toz jsem behal a mackal lahev + preparaci a ono ejhle, blizzz se smiloval a ja se vylecil :-D
Dal se mi teda hra sekala jak svin pritom latency kolem 60. Toz pryc ze hry + inv + zatim parta dosla do jeskyne, toz jsem na ne hópl a vse v poradku. FAKT nechapu, ale su rad, ze ziju. Byl bych bez penez a zalohu DH nemam, protoze su na 10ti postavach. Sakr aspon 15 by to chtelo.
Uleva, 3x panák šlívovice, vymana trenek, vyklepání hhh ze starejch, propocená židle. No večer si do sprchy budu muset vzít brokovnici ... na toho vlka.
ŽBLEPT!!!
-
- Minion of Destruction
legendy na stejnym paragonu:
DH Valo II - 36
DH Vajo III - 22
DH Valo II - 36
DH Vajo III - 22
Sem měl dneska na mp6 něco podobnýho. Obraz se zastavil přímo když se vyloupla elita v jeskyni ve FoM, pobíhal sem tam jen já, spely žádný, máchal tam jen rukama, tak už sem čekal jen kdy to spadne a ejhle asi po 5-10 sec se to rozeběhlo (těžkej odhad, každá sec byla kurwa dlouhá
), elita akorát padla, já téměř full life. Jel sem se 3 WD, tak to tam asi gargové vostunovali 

-
- Minion of Destruction
Huh, jeste ted v praci grgám a kolem me poletuje alkáčovej opar. Po prochlastanym vikendu a zhruba 5ti hodinach spánku od patku si dnes davam F1 a zitra na ty potvory vlitnu. Žblept!
-
- Minion of Destruction
Vcera jsem se nudil, tak jsem delal HF ringy. 8 pokusu na VIT a vsechno uplne na hhh, nic ani ve snu pouzitelnyho. A to nemam velky naroky, staci mi tam jeste neco z STR/DEX + ALL + cokoli ze silny trojky je bonus, ale ten tam nutne mit nemusim. Tak mam ted 8 brimů a muzu udelat jeste 5 ringů. Ale prdím na to :-D
Stav IM - 6 ks, takze bossaky MP8 kdykoli. (dneska teda vubec nebudu, zitra ok)
Stav IM - 6 ks, takze bossaky MP8 kdykoli. (dneska teda vubec nebudu, zitra ok)
-
- Minion of Destruction
A jeste neco - fakt dlouho jsem shanel Calamitu 1250+ s dírou za "rozumnou cenu". Musel jsem koupit tu co mam, protoze dlouhodobe (1-2 mesice) NIC nebylo a vysolil jsem dost. Vcera pri prochazeni AH by me mrdlo. 1350 s dirou a max AS na bid od 800M. To bych si nekde pujcil SAKR. A podobna co mam (horsi CRT dmg a market teda) od 300M. Bych se mlatil do palice, na tu 1350 nebyl ani bid a koncila. Holt to je tak, kdyz se uvali vsechno a nic nepada, protoze aktualni stav uctu 1,5M je zalostny a za cca 39 paragonu s novym DH nic nepadlo. jen jednu vec jsem prodal za 1M a to je panove vsechno. V porovnani s duchodcem a jeho dropem si rikam, ze horsi to uz nikdo mit nemuze. FUJ!