Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Zaljan
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:ZALJAN#2717
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Příspěvek od Zaljan » 07.08.2013, 22:17 hod.

taky tak... stejne jako mox (lvl56)

jinaz ted par dnu moc nebudu, na vikend prijede damska navsteva az z dalekeho slovenska ;-)

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 08.08.2013, 07:29 hod.

Taaak jsem se do toho po delší pauze opět obul :-).

Včera odpo jsem solo dojel Normal AI, abych dohnal MsStara a mohli jsme valit spolu - to se zadařilo.

Včera večer jsme pak už valili ve dvojičce a šlo to o poznání líp, než solo - hlavně se MsStarovi dařil kraft, ale převážně pro mojí Mončičandu :-))). Díky tomu mám v AIII normal, na monka, neuvěřitelných 434 dmg. Mě se na chabou oplátku povedli aspoň wizardí ramena. Jednou mi i zasvítilo, ale obouruční Polearm byl fakt k HO*NU :-). Na bosse jedu mantru of healing, ale při procházení ji měním na exploding palm a musím říct, ty šlupy, to je nářez - dost to urychluje kácení /hlavně je super, že v těchto urovní není reflex dmg/

monk, Akt III, Normal, level 30, Smraďoch down, violatorcz #2356
wizzard, Akt III, Normal, level 30, Smraďoch down, msstar#2928
Naposledy upravil(a) ViolatorCZ dne 08.08.2013, 09:57 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 08.08.2013, 07:56 hod.

• Přátelé ... kamarádi ...
    Tento můj příběh začal včera kolem poledního, kdy jsem si vlivem horka, náhlých erupcí na slunci a několika poznámek místních kolegů řekl, že do toho JDU!!
    Opravdu jsem byl odhodlaný začít se prosekávat až do katedrály ... ale Zaljan proběhal sklepy a ejhle, ona je tu možnost na E už ve starém, rozbořeném Tristramu.
    Ta možnost není 100%, musí se vám zde otevřít podzemí hned vedle studny a zároveň musíte mít kliku, že v tom podzemí nebudou jen mobové, ale elita s kámošema, ale je to kousínek od portálu, takže pro WD je to rychlovka, venku všechno oběhnout, když tam díra není tak spirit walk a zpět na portál a reload, když tam díra je, tak do ní a kontrola, zda je tam E.
    Včera jsem tam měl elitu vždy zhruba jednou za 5 reloadů ... takže pohoda, najdete si to fakt rychle.
    Pokud máte díru s elitou, vrhnete se do toho. Začnete si čistit okolí portálu a cestičku k díře od mobů. Občas je jich tu hodně, občas jen pár ... než máte kolem díry bezpečno, zabere vám to asi 20 minut=)) ... no a pak vzhůru dolů.
    Bojovat s elitou a jejíma čtyřma kámošema, která má vždy více než 50M života v otevřeném boji jsme zkoušeli asi tak první dvě procnutí pasivky :-D
    Pak jsme přešli na systém záškodnické partyzánské války. Z povrchu skočit dolů, chytit ránu, zapnout spirit walk, bubáci se začnou soustředit na rafany a gargu ... a WD tam pak prostě šaluje dokud to jde (nejdýl jsem tam vydržel asi 10-15 sekund) ... pak zdrhnout ven, počkat až doběhnou odpočty u soul harvest a spirit walku a znovu ...
    První elita co jsme se Zaljanem jeli měla plagued (jak to hodí na zem, rafani jsou KO asi tak za 5 sekund, garga vydrží asi tak 10), jailer, elektřinu a teleport. Její killnutí nám trvalo asi 25minut a oběma nám padla essence=) Rozhodl jsem se díky ní ucrafit brnění na vitalitu ...
    Obrázek Obrázek
    Dobrá práce, do začátku +200dps + 5700HP, nějaké all res ... sice to není to co jsem po blizu chtěl kolem oběda, ale budiž ...

Zaljan pak odfrčel na run s Moxem a já si řekl, že to ještě prubu sám ... našel jsem si díru s elitou, krůček po krůčku blíž blíž abych si přečetl staty ... a najendou rafaní HRRRRRRRRR na ni :-D
    Plagued, jailer, waller, frozen ... bílé kalhotky jsem měl v ten moment přemalované na hnědé khaky =))
    Přiznávám bez mučení, utekl jsem ... a taky vám vysvětlím proč.
    Waller vám tam může zablokovat cestu ven, což je hodně nebezpečné, ale HLAVNĚ frozen za váma elity pošlou i ven!!!!! Jailer taky, ale to je vám jedno, ten nedává dmg, frozen vás může venku v případě že dole chytnete větší ránu umlátit jako by nic ... bacha na to!!!
    Takže tyhle elity jsem vzdal, jsem srab ...

Hned na to jsem tam našel další. Kombinace plagued, nightmarish, illusionist, fast ... do těch jdu.
    Opět asi 15 minut na vyčištění okolí ... a pak 15 minut na elity, celkem to odsejpalo ... tentokráte jsem se rozhodl craftit shouldery ... zvyk je železná košile a já kliknul na INT místo těch na VITku, ale toho co na mě blizz vyplivnul jsem nelitoval :-D
    Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
    Obrázek Obrázek Obrázek

Co k tomu všemu říci závěrem?? Začnu asi tím, že ty shouldery jsou boží a tak mě bude blizz trestat tím, že nic nedropnu a všechen následující craft bude peklo, ale co se dá dělat ...
    Jako další věc musím zmínit, že pro meele chary, až se k nám dostanete, to bude divočina jako bejk, ale třeba barbar s ground stompem a stunem na leapu mi v partě dost prodlouží dobu mé působnosti v díře ... použije ty dva skilly a jde ven, žádné saky paky ... to samé třeba nějaká frost wizna ... WD tam bude ze začátku zkrátka OP díky pasivce a spirit walku + rafani a garga ... ale už se na vás těším, až budeme farmit essence=)
    Taky díky Zaljanovi za nalezení elity a coop hru, šlo to dobře a taktiku už máme, takže už to půjde jen líp a líp ...

Ať se vám daří a AHOJ na ŠEDESÁTCE, ŠÍLENCI!!! =)

bolehlav
Wraith
BattleTag:hnu5ak#2242

Příspěvek od bolehlav » 08.08.2013, 08:14 hod.

tj masakr

ViolatorCZ
Gorebelly

Příspěvek od ViolatorCZ » 08.08.2013, 08:16 hod.

Jste borci a doufám, že se k Vám brzo dostanu. Takovej Mončičí 4s blind zase prodlouží dobu působnosti dmg dealera :-). Jinak ty ramena .... Ty si kraftil na Olympu ne?
Obrázek

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 08.08.2013, 08:37 hod.

Nejsou zas tak OP, druhý WD má ještě lepší (ale chvilku jsem přemýšlel, jestli je to pravda), má na nich totiž +%HP =))

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 08.08.2013, 08:52 hod.

"nejsou zas tak OP"? nepokousej HC panaboha :D

EDIT: mozna jsem starek sklerotik, ale drop DE z elity na MP10 neni zarucenej? ja jen ze ted jsem vysel naprazdno :(

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 08.08.2013, 12:09 hod.

Gargamela IV zmoštoval redbullackej elitní smoula. Daval jsem teleport, ale nejak to neslo. No smula, ale ja ten HELL jednou pokořím.

Gargamel V - vytvoren. Lvl1 :-)

ViolatorCZ
Gorebelly

Příspěvek od ViolatorCZ » 08.08.2013, 12:23 hod.

Škoda Moxi .... RIP Kámo, držím palce :-)
Obrázek

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 08.08.2013, 12:29 hod.

Drop essence na MP10 je jen 80%, takže ano, může se stát, že po killnutí elity essence nevypadne no, bohužel ...

RIP Moxi, škoda, velká škoda :-/

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 08.08.2013, 12:54 hod.

Jestli nekdo pojedete od zacatku, toz dejte vedet. Sam uz to nejdu nebavi me to. V parte je sranda a je radost si predavat crafty mezi postavama.

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 08.08.2013, 14:06 hod.

Moxi, klidně rozjedu barbínu...stejnak me to s ní mrtě bavilo, akorát je problém s časem...ty tu jsi po poledni a až večer a já až tak od 16h tak cca do 23h..ale nějak to spáchat můžeme...ozvi se..

Edit: Jinak kařdopádně RIP :-( je to hold smůla...já bych tam sám nevlez ani za zlaty prase :-)))

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 08.08.2013, 14:11 hod.

čéče my jsme hrali 2, takze to problem neni. Sam bych taky sel, mam to vyzkouseny z predesly postavy, ze se to da, ale opatrne. Priste to bude lepsi :-)

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 08.08.2013, 16:29 hod.

Siegebreaker prdí do hlíny , dneska jsme hráli krátce, zítra od dvou pokračujeme až k diablovi.

Antabus #2689 Monk MuadDib 30lvl
Poklop789 #2230 Barbar Vesničan 30lvl

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 08.08.2013, 20:52 hod.

smutna zprava: Zaljan WD c. 2 60(14) dnes zahynul pri nerovnem boji s elitkou na infernu

neskolil ho ani lag, ani DC, ale proc pasivky a jail setinu sekundy po vyprseni SW... a pak uz jen teleport miniona a rana do vazu...

c´est la vie c´est la guerre - povstane novy hrdina!

EDIT: tak ne 1, ale 3 se na me naportovali naraz! proste presila :D

EDIT: tak nove WD uz ma townportal a to mu musi do Ne stacit, pak se vypravi dal a bude to krutak!
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 08.08.2013, 22:11 hod., celkem upraveno 1 x.

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 08.08.2013, 21:13 hod.

R.I.P
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

ViolatorCZ
Gorebelly

Příspěvek od ViolatorCZ » 09.08.2013, 07:25 hod.

Chjo, takovej průkopník to byl ..... škoda RIP
Obrázek

ViolatorCZ
Gorebelly

Příspěvek od ViolatorCZ » 09.08.2013, 07:39 hod.

Včera s MsStarem pokračování, dojeli jsme v poklidu Normal AIII, Siege ani Azmodan nekladli žádný velký odpor. Následovala A4 3.0 TDI - tam to bylo o poznání drsnejší, ale všici bossové postupně padli a my se radovali z postupu do NM, kde jsme pohřibili Kinga a šlo se spát. Opět mi padla jedna legendička, ale jako v prvním případě šlo o obouručku, tentokrát sekeru, ale zase na HO*NO :-).

monk, Akt I, NM, level 36, King down, violatorcz #2356
wizzard, Akt I, NM, level 37, King down, msstar#2928
Obrázek

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 09.08.2013, 08:05 hod.

Tak už jsem v tom zůstal na INFERNu sám :-/ RIP mistře =(
Se Zaljanem jsme tu elitu měli už moc pěkně rozkrájenou, on se pak rozhodl že ji zkusí trochu poposunout ode dveří a už to bylo, do pytlíku=(
Každopádně jsem jeho smrt pomstil a elitu pak utloukl. Padla mi z ní essence, tak jsem ucraftil bracery (tentokrát už nejsou TOP =), ale pěkné jsou i tak). Zajan mi napsal, že doufá v drop lege z té E a ono ejhle!
Opravdu jsem dropnul první legendárku na MP10noAH Inferno ... wizard hat, ale ne ta šmejdská co z ní není ani brim, takže GUT, jen bez díry=(, už ji dostal MS ...
Pokud časem MS uzná, že stojí za ho*no, tak brim z ní jsem přislíbil Zaljanovi, asi víme proč ;-)
Taky se mi včera přihodila asi celkem rarita, kdy jsem při rozbití žlutého itemu dostal BRIM! Byl jsem z toho v prdeli jak Baťa s dřevákama, nechápal jsem kde jsem vzal v batohu brim, ale kluci mě ujistili, že to možné je (i když za normal WD co hraju jsem to teda ještě nepozoroval a to už jsem rozmlátil XYZ žlutých věcí ...). Nic naplat, brim je brim a já okamžitě udělal amulet místo rukavic co byly v plánu. Taky pěkný myslím si ...

Poznámka pro budoucí huntery tohoto podzemí:
Pokud má elita jailer, pošle ho za váma i ven, ale to nevadí, venku si to předtím vyčistíte.
Pokud má frozen, doporučuju hledat znovu, frozen vás venku dostane.
Pokud má arcane, ven ho nepošle a ty co jsou vevnitř když jdete ven, zmiznou za 5 sekund.
Zelený hnus a topení pod nohama zmizne prakticky okamžitě poté, co opustíte díru.

No a poslední, ale asi nejdůležitější věc ...

Po debatě s pár lidma vznáším návrh na možnost uchovávání INFERNO věcí pro spolubojovníky v batohu/truhle.
Infermo MP10 je skutečný masakr a pokud nebudeme mít možnost předávat si věci i mimo stejnou coop hru, bude to zábava na 20 let a nedohrajem to, pokud si budeme moct věci předávat, tak to bude sranda tak na 10 roků=)
Já už jsem s tím začal, jak jsem napsal, ta lege helma pro wiznu ... BRIM je sice fajn, ale když má wizně pak celkem pomoci, tak proč?
Mám tu taky kalhoty 190vit, 100str, 75all res + nějaký armor, helmu s dost vit, str, all res a dírou ... a další a další věci.
Samo sebou všechny tyto věci musí být MP10noAH drop ... a budeme si zkrátka věřit, když si je budeme dávat.
Pokud je nikomu dát nechcete, tak je klidně prodejte, nebo rozflágejte ...

Co na to říkáte?

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 09.08.2013, 08:38 hod.

no muj nazor znas, v podstate jsme nezavisle (tedy spis v zavislosti na zkusenostech z inferna v MP10noAH modu) dospeli k tomu samemu zaveru...

videl bych to tak, ze kazdy, kdo se dostane dle puvodnich pravidel (vlastni drop + drop v aktualnim coop + craft) na inferno, by mel mit moznost prijimat i itemy padle spolubojovnikum v MP10noAH resp. svuj predchozi drop. Samozrejme pokud tam RIPne (cerstve muj pripad), tak tenhle bonus pro nej plati az pote, co se tam znovu doskrabe. Popravde ono je fakticky (vzhledem k dmg a HP mobu) jedno, zda budu mit na uvod 15kdmg/50k HP nebo 20kdmg/70k HP, ale bude to pak mirne hratelnejsi a hlavne se clovek bude citit o neco lip (i v tom smyslu, ze na to neni sam). A kdo vi, treba nekdy vycistime aspon katedralu :D mimochodem pro tanky to je v podstate nutnost, pokud chteji prezit aspon dve rany od bile mobky aniz by museli farmit 100 hodin konec A3 a A4 hell (verte, ze je to fakt priserna nuda, byl jsem tam sam docela dlouho)

jinak jeste k mojemu RIPu: jsem rad, ze WD padlo v boji a ne na lag/DC - tak to ma na HC byt a neberu to tragicky; ostatne pred 2 dny jsem se uz smiril s tim, ze umru, kdyz me braw hecnul a ja sel sundavat solo prvni inferno elitu. Z veci me asi nejvic mrzi kalhoty (131int, 129vit, 2 diry, 48AR) a hlavne amulet (+36-65dmg, 176int, 188vit, 33 phys. res a +9% life) - 60k HP a 26k dmg unbuff se bude davat do kupy docela obtizne... i kdyz ted, kdyz uz mame system na elity, tak to treba pujde lepe :)

EDIT: mizim na jednani, ale nedalo mi to a SK down (WD lvl11)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“