Víkendový giveaway
Víkendový giveaway
Tuto sobotu a neděli bude v soutěži i unid Mempo ! Šanci má každý, stačí sledovat Pastorův stream a zapojit se, protože kdo nehraje, nevyhraje

- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing: Diablo 2: Resurrected
- BattleTag: JamieChris#2321
Re: Víkendový giveaway
kdy a kde ?
- JamieChris
- Gorebelly
To už jsem četl, mám oči. Nevim ale kde to najdu, takže pokud dáte odkaz a napíšete kdy a v kolik, možná tam ta sledovanost bude vyšší, než s takovýmhle výstřelem do tmy...
- david123
- Gorebelly
- BattleTag: davidcz#2414
- Kontaktovat uživatele:
kde mysliš že by to mohlo bejt když je to stream co myslíš? Přece na diablofans 
jj vyfakujte ho, že se mu to nechce hledat ale chtěl by odkaz v topicu, dobrá cesta ke sledovanosti 
jo lidi měli by jste tam chodit nebo vám všechno vyžeru
během 3 dnů sem dostal 25 legendarek 
@Denny to bude tím že je špatná informovanost taky jsem nevěděl že se pořádají soutěže 
Achievements: 7400 (92%)
DeathHero: to asi málokdo, tuhle sem koupil balík malejch Bounty a rozdával to v práci při kafi - odvážím se říct, že sem měl větší publikum
a žádnou so-ehm-Dennyho, kterej by dostal všechny 
Jako kluci (s mým občasným přispěním) fakt rozdávaj pěkný neidentifikovaný věci - VileWard, Chantodoo, Calamity, IK set, Lacuni apod., a občas je i Mempo
Aneb šance "Jak se stát rychle miliardářem"
Takže někdy v podvečer sledovat Pastorův steam a mít kliku
A nějaké ty rozdávačky probíhaj i v pracovní dny občas.
tak to je super, ale proč tu nemaj teda nějakou reklamu? odkazy na minulý streamy, případný youtube... nebo to tu někde je?
však já sem tam jediný nikdy nebyl, akorát sem měl štěstí u otázek.. určitě by nedělali giveaway jen pro jednoho diváka, ale to tě určitě napadlo.. že ?walosek píše:DeathHero: to asi málokdo, tuhle sem koupil balík malejch Bounty a rozdával to v práci při kafi - odvážím se říct, že sem měl větší publikuma žádnou so-ehm-Dennyho, kterej by dostal všechny
Navíc pokud by ses SÁM dokopal k tomu kliknout na pastorův stream ( na diablofans úplně v pravo ( kdyby ani tohle nikdo nevěděl ) ) tak se ti ukáže nápis jak prase Program vysílání..
s tím už se musí počítat, giveawaye snad dělá každý druhy streamerDeathHero píše:@Denny to bude tím že je špatná informovanost taky jsem nevěděl že se pořádají soutěže
- JamieChris
- Gorebelly