Poradna
mám správně kameny?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/RICc ... o/12065885
http://eu.battle.net/d3/en/profile/RICc ... o/12065885
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Poradna
Lemurek není poseroutka ale velkej tvrdák
dneska sme mu pomohli....doufám... k 2 paragonu
..jinak sem ráno konečně sundal Butchera ale plánky s wardena nic asi 20 runů zatim a pořád 3
jinak zakládám Haedrig Eamon Haters aka HEH 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe
Kdybych měl ještě místo v podpisu, analogicky bych musel ihned založit CSH (Covetous Shen Haters
) Mě ten šmejd pěkně oholil a nedal

S Eamonem mám celkem průměrnej vztah
.. 

Kdybych měl ještě místo v podpisu, analogicky bych musel ihned založit CSH (Covetous Shen Haters

S Eamonem mám celkem průměrnej vztah

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- dawemorraless
- Na-Krul
Ty kráso vlezu dneska na weeping hollow a hned 3 pack adrenalin jako blázen páč sem se rozhodl je zdolat
no kdybych blbě zahnul tak bych měl 4 pack aka jackpot běhal jsem okolo tohodle lesíku http://www.jpeg.cz/obrazek/hwV no běhal 3x jailer pak frozen plague waller a spoustu dalšího co jsem nestačil rozluštit
ale neběhat kolem jsem dead ten 4 pack byl hned vpravo kousíček víš a s arcanama.....mě covetus moc netrápí zatim mám 1 plánek a amulet na 2 pokus ok 

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
to byli Headrigovi lidi, šli po tobě 
Jinak hlásím se do HEH, páč je to k***t jakýho svět neviděl ...

Jinak hlásím se do HEH, páč je to k***t jakýho svět neviděl ...
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
taky se připojuju k HEH, včera sem zarakvil na svým BH DH dobrý archon rukavice a teď mi nechce udělat nový 

HeheheheH
Tady to ale pan Heardig rozproudil. Veselá nenávistná protiakce
(pro mě je ale fakt větší špína tan klenotnickej zmetek
) Partu ale trhat nebudu. Takže ať žije HEH
(přesto jdu do opozice CSH
)
Jo, potvrzuju, Lemovy ruce nebyly nejhorší...

(pro mě je ale fakt větší špína tan klenotnickej zmetek

Jo, potvrzuju, Lemovy ruce nebyly nejhorší...

- dawemorraless
- Na-Krul
Vítejte v klubu pánové
a kde mám pochvalu za můj hrdinský čin sem mohl skipnout a hned vletět do štatlu ale bojoval sem
haedrig po mě de páč hned ve festrlesíku u portu byl 2 pack
a pak sem procraftil těžce vydřený suroviny a meloun no a....cenzurováno...... 48K life mi zbylo
ale mám neuvěřitelných 17700dmg 

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe, jsi šikula, mohl jsi gebnout
(ale já HC nerozumím
)

Chlapci, když tu občas čtu, jaký jste HC tragédi, úplně mám chvílema pocit, že bych se chtěl přidat,..je to dobrej tým
(ale znáte mě s coopem a navíc má teď přednost Bardrop, abych to uvedl na správnou míru.. a nevyvolával nějaký emoce...)

(ale znáte mě s coopem a navíc má teď přednost Bardrop, abych to uvedl na správnou míru.. a nevyvolával nějaký emoce...)
- dawemorraless
- Na-Krul
tak seš DrSma bo DrPosera?
pořádně si to promysli z HC se velmi těžce vrací na SC...jinak nejsme tragédi sme prostě nodmg saláti no

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawe: nejste tragédi?...tak do toho nejdu

Trochu mě to HC láká, ale nebojím se, že by se to stalo prioritou
...myslím, že druhá smrt a dlabu na to
...ale má to čas...až se začnu hoodně nudit na SC, tak dám vědět 

Trochu mě to HC láká, ale nebojím se, že by se to stalo prioritou

Popravdě ...
Už jsem vám to chtěl se ZOMBem navrhnout dávno. Hrajte ty self-foundy na HC. Ty jsi za 3 měsíce vyprogresil na P82 a prakticky nastává nuda. V uvozovkách se nemáš kam hýbat dál. To svoje si upižláš, ale skorem nikde žádná zábava/výzva. Na HC máš alespoň tu brzdu, že umřeš a to ti ten progres hergot prodlouží
Nebo jinak ... tys zabil zhruba 10k elitek a jsi P82 ... já zabil 10k elitek a mám největší paragon 17
Ty když si zaznamenáš, že ti padla legendárka, já bych mohl zaznamenávat lvl63 věci
Je to fakt úlet, ale aspoň vám to čekání na datadisk vyplní časově.
Když něchceš, vlastní vinou na HC neumřeš. Ano, může přijít DC, ale tak si uděláš dvě postavy no...
ZOMB třeba hledá výzvu.... Tak např. já vlez včera s WD do mp1 ... jakože už jsem 30k dmg nesmírnej král. Horda Grotesek (lidi od Headriga) - arcane frozen waller plague a pic pic ... pasivka ... rudo před vočima ... tep 120 a zdračky. A tak dál brouzdám mp0, kde něco padne jednou za 100 let
na druhou stranu jsem tam relativně v bezpečí, překvapí mě opravdu jen DC. Ale v nejhorším vezmu barbara, ten sice nemá vůbec dmg, ale DCčka na mp0 v act1 přežije ... Peníze nejsou, esence nejsou a stejnak nejsou plánky ... Jo jsme tragédi ... prostě "co je to za klauni?" "Komedie na hlavě" 
No není to nádhera ?
Už jsem vám to chtěl se ZOMBem navrhnout dávno. Hrajte ty self-foundy na HC. Ty jsi za 3 měsíce vyprogresil na P82 a prakticky nastává nuda. V uvozovkách se nemáš kam hýbat dál. To svoje si upižláš, ale skorem nikde žádná zábava/výzva. Na HC máš alespoň tu brzdu, že umřeš a to ti ten progres hergot prodlouží

Když něchceš, vlastní vinou na HC neumřeš. Ano, může přijít DC, ale tak si uděláš dvě postavy no...
ZOMB třeba hledá výzvu.... Tak např. já vlez včera s WD do mp1 ... jakože už jsem 30k dmg nesmírnej král. Horda Grotesek (lidi od Headriga) - arcane frozen waller plague a pic pic ... pasivka ... rudo před vočima ... tep 120 a zdračky. A tak dál brouzdám mp0, kde něco padne jednou za 100 let

No není to nádhera ?

- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
měl si nehorázný štěstí že ti Headrig neseslal ještě navíc DC, to by mu bylo podobný
jinak se přimlouvám za Wulfa, nechcete to aspoň zkusit

jinak se přimlouvám za Wulfa, nechcete to aspoň zkusit

Wulf: téda,.takovou slohovku jsem od tebe snad ještě nečet
No, ale jak bych to řek. Já jsem se ani nezmínil, že mě SC nebaví, ani že se nemám kam posunout, ne?..
Právě naopak. Bavím se výborně, teprve mi začínaj padat lega v rozumný hustotě. Co padá je "vedlejší" hlavně, že padá, s tím roste šance na TEN dobrej drop. Každej druhej třetí den mám posun v něčem. Právě, že terpve po Para 60-70 to teprv přestává bejt o zoufalým doufání, že něco padne, ale dá se říc, že stabilně něco padá..
Mě se daří skvěle a HC, jak všichni říkají, není pro každýho. (s tím souhlasím, důvody k tomu má každej jiný) Já jsem dost trpělivej na to si postavu budovat pomalu a sám, ale s tím souvisí to, že tu spoustu času a trpělivosti nehodlám ztratit v sekundě a to často ani ne svojí vinou.
Tohle se vás, kluci netýká, ale..
..na HC se mi prostě nelíbí, jak se hraje. Vy jste výjimka, jako vždy
Ale nastíním standard: vytvořím postavu, borec mi dá výbavu zadara, nejlíp Cains set, protáhne mě za odpoledne na 60 a na cestu mi strčí gear, co vy jste nenašli za celou dobu. Já pak dělám, jakej jsem HC hráč a jak je to jiná hra, protože když zhebnu, zase mě někdo za den udělá postavu na 60. V tomhle já nevidím opravdu smysl..
Já nehledám v D3 vzrušení, ale možnost pečlivě a trpělivě budovat postavu.
PS: už jsem jednou psal, že budu asi jedinej, komu zpoždění datáče vadit určitě nebude!...mám ještě práce jak na kostele!...vždyť mám jednu pokročilou postavu, Monka v plínkách a ostatní jsem ještě ani nestihnul začít...
(stihnul, na EU mám vše, ale s AH, což je pase..)

No, ale jak bych to řek. Já jsem se ani nezmínil, že mě SC nebaví, ani že se nemám kam posunout, ne?..

Mě se daří skvěle a HC, jak všichni říkají, není pro každýho. (s tím souhlasím, důvody k tomu má každej jiný) Já jsem dost trpělivej na to si postavu budovat pomalu a sám, ale s tím souvisí to, že tu spoustu času a trpělivosti nehodlám ztratit v sekundě a to často ani ne svojí vinou.
Tohle se vás, kluci netýká, ale..
..na HC se mi prostě nelíbí, jak se hraje. Vy jste výjimka, jako vždy

Já nehledám v D3 vzrušení, ale možnost pečlivě a trpělivě budovat postavu.
PS: už jsem jednou psal, že budu asi jedinej, komu zpoždění datáče vadit určitě nebude!...mám ještě práce jak na kostele!...vždyť mám jednu pokročilou postavu, Monka v plínkách a ostatní jsem ještě ani nestihnul začít...

Tak asi ještě není čas 
Ale v důsledku ... nemáš se kam posunout
resp. už ti zbývá jen to farmení. Chápu, budeš teď hledat legendárky, páč ti narostl MF a budeš craftit, páč ti dorostl GF. Nj. ale ona je to ta nejnudnější část hry. To příde ... 
Jinak jasně power-leveling by neměl smysl, ale podle mě váš příběh by nabral koule, kdybyste to šli HC, klidně i v partě s náma. Hlavně by to bylo delší, páč HC není uplně jinak .... jen je to díky obraně a pár near-death zážitkům delší. Intenzivnější ? Jo, asi i o trochu jo ...
Ale nakonec každá voda steče do řeky a i Kuba ... teda DrSma se dostane k HC
Hlavně HC by asi neměl být solo příběh, ale asi o partě ... takže až vás přestane bavit psát solo příběh, zkuste psát coop příběh ... ten HC
P.S. Píšu to jak prase, ale doufám, že sdělení je jasné.

Ale v důsledku ... nemáš se kam posunout

Jinak jasně power-leveling by neměl smysl, ale podle mě váš příběh by nabral koule, kdybyste to šli HC, klidně i v partě s náma. Hlavně by to bylo delší, páč HC není uplně jinak .... jen je to díky obraně a pár near-death zážitkům delší. Intenzivnější ? Jo, asi i o trochu jo ...
Ale nakonec každá voda steče do řeky a i Kuba ... teda DrSma se dostane k HC

Hlavně HC by asi neměl být solo příběh, ale asi o partě ... takže až vás přestane bavit psát solo příběh, zkuste psát coop příběh ... ten HC

P.S. Píšu to jak prase, ale doufám, že sdělení je jasné.
Jasné
proti HC nic nemám a čas možná i přijde
...ale coop

EDIT: jo a ještě k tomu topicu o Bardropovi, mě právě přijde, že když jsem s tím jako Solo začínal, tak jsem právě byl zajímavej, protože coop záznamy z her tu už jsou, dokonce i HC..Pěkný to maj na "MP10 drop only challenge" - teď nevím, kdo to tam píše.., ale tam už jeden nekonečnej příběh (plnej smrti
) už ke čtení je..
Solo hráčů moc nezbylo, je to každýho věc, ale já si z toho udělal spíš přednost charakterů. Tahle válka je pro mě jen mezi mnou a JÍM

proti HC nic nemám a čas možná i přijde

EDIT: jo a ještě k tomu topicu o Bardropovi, mě právě přijde, že když jsem s tím jako Solo začínal, tak jsem právě byl zajímavej, protože coop záznamy z her tu už jsou, dokonce i HC..Pěkný to maj na "MP10 drop only challenge" - teď nevím, kdo to tam píše.., ale tam už jeden nekonečnej příběh (plnej smrti

Solo hráčů moc nezbylo, je to každýho věc, ale já si z toho udělal spíš přednost charakterů. Tahle válka je pro mě jen mezi mnou a JÍM

- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Teprve s coop prijdou ty nej zazitky, kdo nezkusil nepochopi ... ale nebat se jen o sebe, ale snazit se zachranit partaka, co nekde uvizl nebo ma DC ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)