Poradna
Darkness: a to jako proč?...Jednak s Coop (naprosto minimální v rozsahu několika hodin) zkušenost mám. Stačilo. Za druhé co mi záleží na nějakým nicku u figury ve hře. Pokud za nimi máš konkrétní lidi, které znáš ze svého života, umím to pochopit. Pokud je to stylem hledám parťáka na coop (jako je tu polovina příspěvků) tak je to co?...
Pojď se mnou hrát coop ty. Co mi záleží na tom, jestli umřeš?..Pár písmenek na monitoru, no a co...Co tobě záleží na DrSmovi ve hře, vůbec nic o mě nevíš, proč by ti na mojí figuře mělo záležet? Žádný vzrušení. Nikdo nic neví o mě a já o nikom tady. A taky to tak zůstane.
Mám tu dobrou Partu Anonimous, ale co o sobě víme? Zaplať bůh, že nic. Jsem si jistej, že bysme si stejně v životě nerozumněli. Takhle nám to šlape. Možná je to můj vrozenej odpor k sociálním sítím a jakýmukoliv kontaktu přes ně. Je to bídnost moderní doby a nesvobodných lidí.
Tohle fórum a všechno na něm je pro mě příjemné rozšíření D3. Tohle celý je hra, ne život. Ten mám jinde a hra mi do něj nezasahuje.
Mezi lidmi z osobního kruhu nemám nikoho, koho by D3 zajímalo, proto mě coop nezajímá.
Pojď se mnou hrát coop ty. Co mi záleží na tom, jestli umřeš?..Pár písmenek na monitoru, no a co...Co tobě záleží na DrSmovi ve hře, vůbec nic o mě nevíš, proč by ti na mojí figuře mělo záležet? Žádný vzrušení. Nikdo nic neví o mě a já o nikom tady. A taky to tak zůstane.
Mám tu dobrou Partu Anonimous, ale co o sobě víme? Zaplať bůh, že nic. Jsem si jistej, že bysme si stejně v životě nerozumněli. Takhle nám to šlape. Možná je to můj vrozenej odpor k sociálním sítím a jakýmukoliv kontaktu přes ně. Je to bídnost moderní doby a nesvobodných lidí.
Tohle fórum a všechno na něm je pro mě příjemné rozšíření D3. Tohle celý je hra, ne život. Ten mám jinde a hra mi do něj nezasahuje.
Mezi lidmi z osobního kruhu nemám nikoho, koho by D3 zajímalo, proto mě coop nezajímá.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: Poradna
už to ženeš do extrému, já osobně mám coop rád, ale žádný, že každej si lítá někde po mapě, ani speed runy, já sem sběrač jako ty
P.S. taky nemám moc rád sociální sítě
P.S. taky nemám moc rád sociální sítě
A protože mě to zamyšlení dost bavilo, napíšu zde vše, co o chlapcích z BH vím.
Bude to legrace, vydržte 
dawe: možná, že se jmenuje David
(občas tvrdí, že chodí na ryby, ale já myslím, že to znamená, že do hospody
)
Lemurman: školou povinný milý chlapec
(EDIT: buď je Japonec, nebo tam bydlí, nebo má problém s určováním středoevropského času
)
ZOMB: D2 lover
Wulf: analytik/statistik a špijón z Blizzu
Kuki: vypadá dost jako pes, ale mám podezření, že pes by neobsloužil Talkpal, nebo jak se to píše
Píšu to z hlavy, takže kdyby někdo chtěl na seznam, tak se ozvěte
A hlavně mi o sobě víc nepište. Já vás mám rád takhle

dawe: možná, že se jmenuje David

Lemurman: školou povinný milý chlapec

ZOMB: D2 lover

Wulf: analytik/statistik a špijón z Blizzu

Kuki: vypadá dost jako pes, ale mám podezření, že pes by neobsloužil Talkpal, nebo jak se to píše

Píšu to z hlavy, takže kdyby někdo chtěl na seznam, tak se ozvěte

A hlavně mi o sobě víc nepište. Já vás mám rád takhle

jsem agent z agentury .... a to doslova, ale takhle splést mé jméno ... no do háje 
EDIT: už to opravil

EDIT: už to opravil

WulFe, hned jsem to opravil,...

EDIT: ježíííííš, já zapomněl! Lemur je Japonec
..., toho odalil ZOMB
(doplněno)

EDIT: ježíííííš, já zapomněl! Lemur je Japonec

Lemurman: Extrém? proč? Jen realita. Co je na tom extrémní? Jen jsem napsal, že tohle je hra a nehledám v ní vzrušení, pouze zábavu, odreagování. Takže ani HC ani coop mě ze židle nezvedne. Všichni si myslej, že jsem solo chudák a já si myslím, že se mám nejlíp
Takže easy boys

Takže easy boys

- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
mysli to že ostatním nezáleží na tvojí postavě a naopak. Když Wulf dostal DC myslíš že sem tam jen tak stál a říkal si ať klidně chcípne, je to jedno, má přece ještě 2 další postavy na lvlu 60 a ani ho neznám 

Naposledy upravil(a) Lemurman dne 01.09.2013, 16:17 hod., celkem upraveno 3 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Lemurman: no, tobě na tom určitě záleželo (Japonci jsou srdcaři
), ale nebylo by vůbec nic divnýho ani na tom, kdyby ti to bylo úplně jedno..má přece ještě dvě figury a ani ho neznáš
..
EDIT: možná jsem vedle jak ta jedle, ale jestli to správně chápu, extrémem a derivátem takového coopu je public..

EDIT: možná jsem vedle jak ta jedle, ale jestli to správně chápu, extrémem a derivátem takového coopu je public..
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Netvrdim, ze to tak musi byt u kazdeho, kdyz ti coop nevyhovuje tvoje vec. Fakt je ze prinasi dalsi rozmer do hry, pokud ten rozmer nepotrebujes a ani nechces, v poradku. Ja poznal spoustu zajimavych lidi a je mi jedno jestli chodi na ryby nebo bali jointy nebo maji radi icescream, nebo jsou jinak ujeti, ale uzili jsme si spoustu zabavy... Navic jsem se dozvedel spousty strategii a souvislosti ohledne hry samotne jen tak, ze jsem sledoval vybavu a styl hry ruznych hracu ...
2. fakt je, sdilena radost, vztek, atp. = vetsi prozitek, ty to svoje sdilis pres forum a jsi spokojeny.. Ale kdyz ja pustim stream a typek z nemecka mi napise, ze volal kamosovi, at se mrkne jak jdeme mp10 na HC a on to sleduje na telefonu, taky to ma neco do sebe...
2. fakt je, sdilena radost, vztek, atp. = vetsi prozitek, ty to svoje sdilis pres forum a jsi spokojeny.. Ale kdyz ja pustim stream a typek z nemecka mi napise, ze volal kamosovi, at se mrkne jak jdeme mp10 na HC a on to sleduje na telefonu, taky to ma neco do sebe...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 01.09.2013, 16:21 hod., celkem upraveno 2 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
To je jak kdyby jsi šel po ulici a tam na člověka spadnul třeba květináč ze shora a lehnul by tam polomrtvej, ty by jsi se na něj podíval a jen prohlásil: No co vlastně ho ani neznam, je mi fuk zda chcípne. To není o tom zda někoho znáš nebo ne, to je o tom jakej máš charakter.
Já bych řekl že multiplayer přináší pouze 1 prvek do hry a to je sranda. V Diablu 3 jí je ale mnohem méně než ve dvojce.
Já bych řekl že multiplayer přináší pouze 1 prvek do hry a to je sranda. V Diablu 3 jí je ale mnohem méně než ve dvojce.
Mě mrzí jediná věc. Rád bych našel pár NoAH Selffound hráčů, sběračů, kteří by si pak dobře rozumněli. Bohužel je to aktivně jen ZOMB a já o kom vím.
(dawe a Wulfe, o vás vím, ale vaše figury jsou momentálně už na druhé koleji, takže kontakt v tomto směru je vlastně nula..)
(dawe a Wulfe, o vás vím, ale vaše figury jsou momentálně už na druhé koleji, takže kontakt v tomto směru je vlastně nula..)
Javůrek: Špatnej příklad. Příhoda s květináčem už je život, ne hra..
- Darkness
- The Butcher
Multiplayer prinasi mnohem vic... jak uz jsem psal vys ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Já taky. Třeba já procházím momentáolně komplet úplně vše a nikám nespěchám, jen to nenní moc na koop protože střídam ty postavy. A hlavně je taky těžký se s tím druhým nafázovat časově.
To s tím květináčem. Nezáleží na tom zda je to hra nebo život, princip je stejnej.
To s tím květináčem. Nezáleží na tom zda je to hra nebo život, princip je stejnej.
- Darkness
- The Butcher
Zivot je taky jen hra :-)

Javůrek: na tom květináči se určitě neshodnem. Princip je právě přesně opačnej. Takže to máme vyřešený
Javore, tebe nemůžu brát jako NoAH Selffound vážně, když prodáváš. A fakt hodně mě s tím štveš
EDIT: dokonce jsi mě tím donutil upravit podpis, aby Bardrop nesplynul s nekalými praktikami
..
Darkness: víš ty co, možná jsi to ještě nečetla, ale já jsem přesvědčen, že solo je zábavnější
...tomu se říká názor 

Javore, tebe nemůžu brát jako NoAH Selffound vážně, když prodáváš. A fakt hodně mě s tím štveš

EDIT: dokonce jsi mě tím donutil upravit podpis, aby Bardrop nesplynul s nekalými praktikami

Darkness: víš ty co, možná jsi to ještě nečetla, ale já jsem přesvědčen, že solo je zábavnější

- Darkness
- The Butcher
Vim: "Netvrdim, ze to tak musi byt u kazdeho, kdyz ti coop nevyhovuje tvoje vec. " Procetl jsem si zhruba tohle vlakno.
To je stejne jako, ze nekoho bavi litat a nekdo z toho ma panickou hruzu. Fakt, ze pri litani poznas treti rozmer, ktery jinak nemas sanci poznat, je fakt, ale kdyz po tom netouzis, tvoje vec. (litani - myslim pilotovani)
To je stejne jako, ze nekoho bavi litat a nekdo z toho ma panickou hruzu. Fakt, ze pri litani poznas treti rozmer, ktery jinak nemas sanci poznat, je fakt, ale kdyz po tom netouzis, tvoje vec. (litani - myslim pilotovani)
Naposledy upravil(a) Darkness dne 01.09.2013, 16:36 hod., celkem upraveno 1 x.

Drkness:...tak vidíš