HC Mumik a jeho brečící koutek
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Buď v klidu, mě za 21 paragonů padlo pouze 6 legendárek a všechno brimy. :-)
Re: HC Mumik a jeho pokrok
Moxi, u tebe to prostě nechápu ten drop, já se teď schválně díval a za srpen už mám z AH čistý zisk 256M ... pravda koupil jsem za 86M nový ring, ale zase počítám s tím, že ten starý tak za 100M prodám, takže budu furt v plusu ...
Díval jsem se a je to tak půl na půl, pokud se jedná o prodej legend a rare věcí ... prostě divné že ti nic nepadá vzhledem k tomu že toho nahraješ víc než já :-/
Možná BLIZZ čeká a nadělí ti tam pak ultimátní mempo, echo, nebo něco takového ;-)
Díval jsem se a je to tak půl na půl, pokud se jedná o prodej legend a rare věcí ... prostě divné že ti nic nepadá vzhledem k tomu že toho nahraješ víc než já :-/
Možná BLIZZ čeká a nadělí ti tam pak ultimátní mempo, echo, nebo něco takového ;-)
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Proto to pisu sem, aby se lidi mohli pokochat a ja si pobrecet :-). Vetsinou se tomu dropu smeju, ale jednou za cas - prave ted - se na to podivam, padne to na me a chce se mi blejt, vechno prodat a tohle uz nehrat. Nekdo muze namitnout, ze mam farmit s tou 60+100, ale to je proste blbost. Ja srovnavam co mi padlo za barba + DH + DH2 za stejny paragony a hlavne - hraju MP5+ (myslim, ze jsem uz 2x hral MP4 - ja ostuda).
Ale pak to zase zapnu, mrknu na AH, pak na stav účtu, zakroutim hlavou a du farmit kližky na nejaký ten craft :-). Jinak mi ted napadalo celkem dost veci, takze mam dokonce 6 blbin na AH a uz ted vim, ze budu na 100% o 100k - daň bohačí. Zitra se necham prekvapit. Juchůůůůůůůůů :-D
Ale pak to zase zapnu, mrknu na AH, pak na stav účtu, zakroutim hlavou a du farmit kližky na nejaký ten craft :-). Jinak mi ted napadalo celkem dost veci, takze mam dokonce 6 blbin na AH a uz ted vim, ze budu na 100% o 100k - daň bohačí. Zitra se necham prekvapit. Juchůůůůůůůůů :-D
-
- Minion of Destruction
paragol lvl? K nicemu. Dneska jsem mel cas, tak jsem uhral skoro 2. Nic svetobornyho, ale pocet lege: 0. Monk kolem par 30, tzn o 10 min pocet lege asi 3-4.
Ale to neva, dobre jsem si zahral a hůůůžžž se tesim na vecer. Dal bych nejaky bossáky nebo neco poradnyho, nejaky MP7+ :-). Az mi padne, tak to bude rev, ze to uslysí i chachaři v Ostrave. A já cítím mempošáka v kostech :-D
Ale to neva, dobre jsem si zahral a hůůůžžž se tesim na vecer. Dal bych nejaky bossáky nebo neco poradnyho, nejaky MP7+ :-). Az mi padne, tak to bude rev, ze to uslysí i chachaři v Ostrave. A já cítím mempošáka v kostech :-D
-
- Minion of Destruction
Tak dneska jsem zjistil, ze MP3- neni obtiznost pro me. ten DH je stavenej na vyssi MP (5+ a 8 zatim max) a blbe se mi to hraje, protoze su vocas a neba me prehazovat schopnosti. Dneska jsem to udelal a nebylo to ono.
vecer supr hra MP6 2act. Bez lege, ale bavilo me to :-)
vecer supr hra MP6 2act. Bez lege, ale bavilo me to :-)
-
- Minion of Destruction
že by magořina začala? Koupil jsem opasek Inna´s, ktery ma ALL 67 za necelých 60M. Protim podobny jsou normalne 100M+ , spiš kolem 150M.
Sice jsem si musel pujcit, ale uz mam neco splaceny, takze dluzim jen 45M. Toz snad neco dropnu :-) a nebo prodam ten stary. uvidime porad se nejak s tema prachama nedaří :-)
Sice jsem si musel pujcit, ale uz mam neco splaceny, takze dluzim jen 45M. Toz snad neco dropnu :-) a nebo prodam ten stary. uvidime porad se nejak s tema prachama nedaří :-)
-
- Minion of Destruction
Tak konecne i Moxovi padlo. Pouzitelny Cindercoat, tak jsem ho dal od 100k, toz mel by se prodat. Treba 200k hodí :-D
Kdo se chce zasmat, muze mrknout na prispevek č.2 aneb jak to ne.má padat :-D
Kdo se chce zasmat, muze mrknout na prispevek č.2 aneb jak to ne.má padat :-D
-
- Minion of Destruction
Muhehe zase mi padlo a su boháč. Grand Vizier za 1.25 urcite pude. Hurá.
- jinak supr hra MP8 2a. Jen u klicnika jsem utikal, protoze ted nepouzivam boll a s granatama se de ne neho blbe.
- potom zajimava hra na publicu, kde se pripojil na MP6 jistý pan Ares. Pokusy o vykopnuti ho jsem naprosto ignoroval se slovy "At se ukaze". Je pravda ze s 2k dmg lital okolo a shromazdoval potvory. A ze mu to teda de, ale jinak nic. Holt nemel asi cas na nejakou tu pasticku. Navic se pripojil Bra a tak ten blbón ukoncil 1a a napsal, ze chce klic z 2a. Prehodil jsem postavu na barbuchu a on leavnul. Skoda no. Ne ze bych byl takove drsoň, ale s barbuchou by byla aspon prča :-), DH je prece jenom pekný papírák.
Žblept!
- jinak supr hra MP8 2a. Jen u klicnika jsem utikal, protoze ted nepouzivam boll a s granatama se de ne neho blbe.
- potom zajimava hra na publicu, kde se pripojil na MP6 jistý pan Ares. Pokusy o vykopnuti ho jsem naprosto ignoroval se slovy "At se ukaze". Je pravda ze s 2k dmg lital okolo a shromazdoval potvory. A ze mu to teda de, ale jinak nic. Holt nemel asi cas na nejakou tu pasticku. Navic se pripojil Bra a tak ten blbón ukoncil 1a a napsal, ze chce klic z 2a. Prehodil jsem postavu na barbuchu a on leavnul. Skoda no. Ne ze bych byl takove drsoň, ale s barbuchou by byla aspon prča :-), DH je prece jenom pekný papírák.
Žblept!
-
- Minion of Destruction
Tak dnes vyborna hra. Leo, Brawler a Black (s monkem), jsme se rozhodli projit vsechny ukoly MP10 inferno + samo klicniky. ted jsme zaparkovali pred prevozníkem v 1a. Za hru mi padly 2 brimy, su rad za svetylko. A budete se divit, klic padl taky :-D. Obrazky nemam, budu je vyrabet az od rezníka.
zitra snad pokracovani :-)
zitra snad pokracovani :-)
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
postnul jsem samostatne tema s odkazem na video 

The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
MP10 inferno a ve videu je MP10 normal?
Tak uz nic na streamu jsem zahlidnul inferno 

HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
-
- Minion of Destruction
Par pozamek:
- nudil jsem se, tak jsem udelal vsechny kecaci archivy. Vubec me neba to plnit, tak na to zase prdim
- max DH je stale MP8
- drop je naprosto o hhh a je jedno jaky mam paragon. (par + - 60+25 si dropujou 3 lege za run, ja 0, max 1 a jeste sracky proti nim). Mor na blizzzaky
- jeste porad jsem -25M v rezerve, prodavam zluty blbosti od 10k do 100k. Holt kdyz to jinak nejde :-(((
- hra me bavi, porad jedu bez exp sutru a HF, ale asi 2x jsem to porusil. Ja bidak :-)
- nudil jsem se, tak jsem udelal vsechny kecaci archivy. Vubec me neba to plnit, tak na to zase prdim
- max DH je stale MP8
- drop je naprosto o hhh a je jedno jaky mam paragon. (par + - 60+25 si dropujou 3 lege za run, ja 0, max 1 a jeste sracky proti nim). Mor na blizzzaky
- jeste porad jsem -25M v rezerve, prodavam zluty blbosti od 10k do 100k. Holt kdyz to jinak nejde :-(((
- hra me bavi, porad jedu bez exp sutru a HF, ale asi 2x jsem to porusil. Ja bidak :-)
-
- Minion of Destruction
Tak je to s tou moji hrou spatny. Kvuli zmene pozice v praci (min penez a vic prace + vstavani v 04:00 a konec 18:00, ale neco clovek delat musi) se z toho muzu pos*at a nemam cas na prcky ani hru ani posilovnu a ani na Big Bang Music. GRRR
Jeste ze existuje panáček Kolmen a jeho psychofast runy. Jinak bych si ani nezahral :-(((
Jeste ze existuje panáček Kolmen a jeho psychofast runy. Jinak bych si ani nezahral :-(((
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Si kůli němu budu snad muset koupit trenky s movement speedem 

Jakej psychofast fun
Obyčejnej run na MP3, jen prostě nezbízám moc tech žlutejch crapů a nesnášim zbytečný slakování někde...samozřejmě 24% MS je znát a tak se shrine fleeting to je hold takový rychlejší
, ale s tim by snad wizz s teleportem a ultra rychlej hunter s parakotoulem neměl mít problém
Pak samozřejmě je blbost čistit mapu uplně celou od všech potvor...to se prostě nevyplatí a já když pošlu medvědy do jednoho targetu, tak hold pak mana jede neskutečně rychle dolu i s regenem 98/s :/
Ale jinak to včera bylo super, parádní runy, přesně podle mejch představ jak by to asi mělo vypadat....žádný poflakování nikde, všichni kousek od sebe oběhnou okraj a pak střed...sem teda nezměril kolik ten run hodil expů, ale myslim si, že to mohlo bejt okolo 100mio/hour ne li víc což je boží :-D
Nepotřebuju farmit nějaký ubohý legendárky, když vim, že jí můzu dropnout i na to MP3 a jak toho zabiju mnohem víc, mám i vyšší šanci nečo dropnout.
Mám odehráno přes 200h s para 100 na mp5 - 8 a že bych viděl rozdíl v kvalitě dropu, to vážne ne...proto teď chci jezdit jenom tyhle fast runy abych měl co nejvíc para 100 než přijde datáč...a hl. chci dokázat těm srágorkům co nevěřej že je možný dohnat paragon 100 za pouhejch 150h

Obyčejnej run na MP3, jen prostě nezbízám moc tech žlutejch crapů a nesnášim zbytečný slakování někde...samozřejmě 24% MS je znát a tak se shrine fleeting to je hold takový rychlejší

Pak samozřejmě je blbost čistit mapu uplně celou od všech potvor...to se prostě nevyplatí a já když pošlu medvědy do jednoho targetu, tak hold pak mana jede neskutečně rychle dolu i s regenem 98/s :/
Ale jinak to včera bylo super, parádní runy, přesně podle mejch představ jak by to asi mělo vypadat....žádný poflakování nikde, všichni kousek od sebe oběhnou okraj a pak střed...sem teda nezměril kolik ten run hodil expů, ale myslim si, že to mohlo bejt okolo 100mio/hour ne li víc což je boží :-D
Nepotřebuju farmit nějaký ubohý legendárky, když vim, že jí můzu dropnout i na to MP3 a jak toho zabiju mnohem víc, mám i vyšší šanci nečo dropnout.
Mám odehráno přes 200h s para 100 na mp5 - 8 a že bych viděl rozdíl v kvalitě dropu, to vážne ne...proto teď chci jezdit jenom tyhle fast runy abych měl co nejvíc para 100 než přijde datáč...a hl. chci dokázat těm srágorkům co nevěřej že je možný dohnat paragon 100 za pouhejch 150h

o tom snad nikdo nepochybuje kolmene
.... turk expi kolem 200-300 mil/hod .. moldran udelal 100 za 85h played, takze neivdim 150 na hc jako nerealnejch ....

Ale to točej dokola stale tu jednu lokaci ne? Nebo nevíš co choděj a na jaky MP? Předpokládám že jde SC a chodej mp10
-
- Minion of Destruction
Ono ja se skoro dycky tem fast runum vyhybal, protoze me moc nebavili. Ale ted je to jina, i ja megaNEdropovač dropnu 1-2 lege/den (sracky, ale to neresim, mam svetylko). Jestli udelam nejaky paragon je mi u prrr. Hlavne mi neco padne a su rad za cokoli. Zasmeju se a jedu dal. Toz kazdy mame jiny duvod pro tu hru, ale dohromady se to kombí :-)
A dneska zas a zas me to bavilo. Pro sebe jsem si to pojmenoval psychofastrun a zitra se tesim na další :-)
A dneska zas a zas me to bavilo. Pro sebe jsem si to pojmenoval psychofastrun a zitra se tesim na další :-)
-
- Minion of Destruction
56 paragonu naprosty mizerie pokracuje. Je to mazec za celou tu dobu prodat naprosty minimum veci za 100k+. Az mi padne, tak to musi byt nejmin mempo s 15crt, jinak uz to neni mozny :-). Aktualni dluh v rezerve -25M, holt sber goldů vynáší :-D