Diablo 3 PTR
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo
Zdravim chcem sa opytat ci funguje diablo PTR ? .
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Diablo 3 PTR
To funguje jen kdyz se testuje patch nejakej.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
ja doufam, ze hodlaji nahodit paragon a loot 2.0 bez PTR rovnou na live,doted jsme konzolym delaly betatesty my,ted to udelaj konzole za nas,protoze jestli to ma projit jeste PTR "testovanim",tak to bude nejdriv za 2 mesice...
Tak samozřejmě že bude PTR, přece musí vyzkoušet jestli to bude levelovat i nad p100 ne 

R.I.P. 27.3.2014
děláte jako kdyby to bylo tak jednoduchý vzít konzolovou verzi a jednoduše to hodit na pc, rejpalové.
je to naprosto jednoduchy,posledni patch na PC byl uz ani nevim kdy,firma jako blizzard by to mela zvladout predelat do tejdne,jenom by museli sami chtit...
Asi tak, mají jak dost financí tak dost lidí.
k tématu - já doufám, že PTR bude.. kdyby to dali rovnou live tak to bude jeden bug vedle druhýho..
k tématu - já doufám, že PTR bude.. kdyby to dali rovnou live tak to bude jeden bug vedle druhýho..
Odesláno z mé klávesnice pomocí kláves.
Tak financí mají dost, ale proč ne víc že, takhle donutí dost nedočkavých PCkařů si koupit i konzolovou verzi 

R.I.P. 27.3.2014
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Já si taky myslim, že celá škála PC hráčů kupuje i konzolovku... sám o tom uvažuju. Hlavně kuli AH.
-
- Wraith
- BattleTag:Soldier251#1488
Přesně tak, taky jsem do toho šel, už jen proto, že tam nehrozí nějaký podělaný lag na blizz server, hraje se to offline a to mě natom těší. Na konzoli ted hraju softcore a jsem naprosto nadšenej. Už jen proto, že si musíš věci nasbírat sám, bez ah je to opravdu luxusní hraní a většina legendárek je hlavně na vaši postavu a je použitelná