Včera jsem jezdil MP8 ACT2. Mám na to sice trochu míň resistů, ale i tak mě naštvala ta jedna zubatá

Constructi ve Vaultu. Byla to fakt blbá kombinace (určitě extra health, shielding, fast - už tohle je pro 150k DPS super - k tomu arcane, něco po zemi..)
Když se mi to stane, tak si vždycky říkám, že na HC nejsem ještě připravenej

...ale to asi nebudu nikdy, že?...to by byli všichni na živu, že?
No, každopádně to byla víc moje chyba, než gearu. Ten tak nějak stačil. Padly během asi 40 min. dva brimy a jedny pěkný Strongarmy pro inteligenty. (doplním, včera už jsem to nestihnul) Těch Immortal cviček se snad nikdy nedočkám
Celkově ale MP8 dobrý i v ACT2. V ACT3 taky, krom Ledovejch plání a draků s kozlama vrhačema a želvama. Tam je to na MP8 zatím moc
V nejbližší době naostří sekery HC GURU

Mám tak nějak chuť si zariskovat

. WulFe,..tady to pořád psát nemůžu
EDIT 6.9.: malinko teď lajdám Bardropa. S novou sekcí se schumelilo dost věcí a třetí den už tak pracuju na nové postavě. GURU je moje první HC postava. Jak jinak, než barbarian (koho by to zajímalo, mám ho na EU). Doufám, že se dočkám 60 hned s prvním paňákem. Tak mi držte palce

..
EDIT 8.9.: Paragon 85. Potěšil, ale jinak je zde opět fáze zvaná legendární krize

Nic nepadá. Čekám opět na další zlom

EDIT 9.9.: Dneska velmi zajímavý den. Několik výrazných dropů

Nemám čas je doplnit, takže to udělám zítra

(Novou Immortalku hučku už má Bardrop na hlavě

)
Krom toho jsem cvičně vyrubal Lesík a Misery MP10. Žádná smrt. Tohle a Weeping už rozumně ustojím. A to jsem potkal dva packy elite bejků a ani o arcane nebyla nouze a taky klíčník v poho dole (z minule jsem vyladil taktiku). Vstříc Paragonu 90 se teď vydávám na MP8 někdy MP7. Tady už prakticky neumírám. Jediný, kde by to bylo asi krutý je ACT4 (a asi taky pláně v ACT3). Tam ale nefarmím, protože se mi ACT4 nelíbí, takže ani nemám žádnou motivaci tam šmatlat..