Zrušení AH!

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
ReptileSVK
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Reptile#2445
Re: Zrušení AH!

Příspěvek od ReptileSVK » 18.09.2013, 05:50 hod.

som v šoku !!! neviem či plakat alebo sa radovat. No ciel je jasny. do vtedy nahrabat niekolko miliard goldov a predat na rmah. Goldy potom asi nik nebude chciet, ale gemy by mohli splapat. UUUf stale rozdychavam tuto spravu. šok je na ceste, padam na zem, som stale v šoku.

Inak ti co ste predali komplet gear si nejaky kupte, lebo potom budete nahi, ked pride datac a daleko sa nedostanete. :D

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 18.09.2013, 06:03 hod.

Musej ale chlapci dobře poladit drop aby jednak padaly věci převážně pro mou postavu (a ne wandka s dexteritou a bonusem pro barbara), a pak aby především padaly POUŽITELNÉ věci :wave:
Přecijen za cca 1500h na SC jsem ještě nenašel 1hand ani trochu se kvalitou blížící té, kterou na postavách nosím (a to některé stály jen třebas 100M), a tohle je fakt špatné :OXO

A k čemu budou goldy - no na craft ve všech možných podobách ne :P A samozřejmě na trade mimo AH, prostě pořád se budou prodávat itemy, jen ne tak jednoduše jako nyní.

Majky_majk
Doom Knight
BattleTag:MightyMike#2828

Příspěvek od Majky_majk » 18.09.2013, 06:07 hod.

To co tady mnozí říkali už X měsíců se stává realitou a přiznává to i Blizzard.

Jediné co člověka musí napadnout... kurňa, proč až v březnu 2014?! Včera bylo pozdě. Loot 2.0 neloot 2.0.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 18.09.2013, 06:11 hod.

D3 mám momenálně jako zábavu a hraju pro radost a nějak mě nežere, že nemám moc času na hraní. Ale když tak koukám na všechny ty novinky co budou před a s datadiskem, asi se na D3 stanu stejně závislej jako na D2LoD :).....Huuuuuuuuu to bude jízda :)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 18.09.2013, 06:18 hod.

Tyckin:
neboj, bude to padat na Tvou postavu. Už to víceméně tak vypadá na konzolích, že když padne legendárka, tak vždy má staty na mojí postavu :)

Helljovany:
to je dobře ! takových lidí :)
Obrázek

pns
Gorebelly

Příspěvek od pns » 18.09.2013, 06:29 hod.

no a dalsi krok by mohl byt rozdelovani bodiku do skillu ci run, no a rekneme, ze se d3 zacne trosku vyhrabavat z tech z sracek v jakych je... chtelo by to jeste mnohem vic, ale nekde se zacit musi :D

c4llix
Gorebelly
BattleTag:c4llix#1401

Příspěvek od c4llix » 18.09.2013, 06:47 hod.

Hm, tak tohle mě nepotěšilo. No budu muset najít ty neoficiální cesty. :(

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 18.09.2013, 06:54 hod.

Od té doby co wilson zmizel z mého monitoru a místo něj se tam objevil Josh Mosqueira (game director 2.0) tak oznamují super novinky. Nazval bych to novinky 2.0 . Jak je to dlouho, ale žádné novinky 2.0 jsme ještě nezkoušeli. Dnes oznámena další novinka AH 2.0 :)
Naposledy upravil(a) Milion dne 18.09.2013, 06:59 hod., celkem upraveno 1 x.

david123
Gorebelly
BattleTag:davidcz#2414

Příspěvek od david123 » 18.09.2013, 06:58 hod.

Konečne dobrá zpráva bude se obchodovat přes Trade Window.
Obrázek

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 18.09.2013, 07:03 hod.

Akorád s tim tradovánim to bude asi dost na dvě věci jestli nezmění zakládání her. Neumim si dost dobře představit jakym způsobem budu něco prodávat, když přímo ve hře nikdo (kromě přátel) nebude vědět, že prodávám. Možná přez chat, ale to by pak znamenalo sedět pořád na trade chatu a ne třeba na klanovym chatu (jestli teda klany nakonec přidají)...

david123
Gorebelly
BattleTag:davidcz#2414

Příspěvek od david123 » 18.09.2013, 07:06 hod.

mělo by to bejt jako v diablo2 že si založíš hru sám
Obrázek

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 18.09.2013, 07:13 hod.

To jsem skutecne jedinej, kteremu se tento zpusob nelibi?
Ja pochopim RMAH, kde se sklutecne jedna o podvod. Ja pochopim, ze to chteji nejak seriznout, ale proc takhle?

Me osobne napriklad AH bavi. Bavi me dropnout vec, kterou pak muzu na AH prodat. Bavi prolezat AH a premyslet, co si koupim ci nekoupim. Chapu to jako jakysi bonus do hry. Kdyz nekdo nechce AH, tak ho preci nemusi vyuzivat. Jestli jde skutecne jen o zavist, kde lide nepreji lepe vybavenym postavam jejich vybaveni, tak prosim. Nicmene je jasne, ze pokud veci nebudou account bound, tak se AH presune nekam mimo hru. Takze lide budou prolezat fora a stejne kupovat veci tam.

Osobne se mi tenhle krok ani trochu nelibi a prijde mi to dost divne. Pro me ta hra spise klesla, nez ze by ziskala. Skoda....
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

nabuch
Quill Rat

Příspěvek od nabuch » 18.09.2013, 07:19 hod.

no řekl bych že největší radost z této novinky má provozovatel D2jsp.org a jeho uživatelé :D

Chadzi
Fallen Shaman
BattleTag:Chadzi#2987

Příspěvek od Chadzi » 18.09.2013, 07:27 hod.

To je ale radostná zprávu takhle po ránu v práci.

Odesláno z mého HTC One pomocí Tapatalk 2

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 18.09.2013, 07:28 hod.

To tak bude vždycky, nikdy nejde vyhovět všem. Ale v tomto kroku spíš vyhoví, než uškodí :)
Obrázek

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 18.09.2013, 07:38 hod.

Pokud to dopadne tak, ze jen vypnou AH:
1. Radovat se muzou hlavne boti (pekne podrazi a prodavat budou vesele dal na cernem trhu)
2. Rozdily mezi hraci budou stale nesmazatelne a nikdy se nesrovnaji (nekdo ma tisice, nekdo miliardy)
3. Zhorsi se moznost prodeje a nakupu itemu (pres treti stranu)
4. Nebudete mit temer zadne srovnani co jakou ma hodnotu

Vypnuti AH s "rozumem":
1. Platidlo goldy se resetuje na 0,- popripade vznikne nove platidlo
2. Zmena v gemech a cene craftu
3. Tome of secret, craft material, atd nebudou na vyssich levelech potreba ci budou uplne nove
4. Veci se stanou account bound (popripade pujde obchod jen v ramci klanu)

Ani jedna z variant se mi nelibi. Pokud zmeni i ekonomiku ve hre, tak to bude znamenat, ze ti, kteri ve hre nahrali tisice hodin, ziskali spoustu zdroju (gemy, goldy, atd), tak budou znevyhodneni oproti tem, kteri si hru koupi jako novacci. Ted uz se vyplati hrat asi jen Hardcore, alespon pro trosku vzruseni. SC davam vale :wave:
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

soldier251
Wraith
BattleTag:Soldier251#1488

Příspěvek od soldier251 » 18.09.2013, 07:44 hod.

Výborná zpráva, na konzolích taky není AH a ani mi tam nechybí. Co se týče gemů, na konzolích jich je potřeba o mnoho méně na vylepšení, což by bylo super i na PC. Má padat míň předmětů, tudíž bude i míň gemu = konzolový systém vylepšení gemu. Asi někde na druhé straně jsem četl od borce, že na konzoli máš hned všechno. Rozhodně to není pravda, nemám plánky pro craft věcí se sílou (hraju barba), rozhodně nemám gear pro MP10, ale i přez to všechno mě hra baví a je tam vidět nějaký postup, kdyby tato konzolová verze byla už dávno na PC, konzoli si nikdy nekupuju a zůstanu věrný PC, ale na pc je to právě přesně obráceně, tam se musíš obšťastňovat sám věcmza z AH, protože tě hra nedokáže obdarovat. Myslím si, že to ale jde správným směrem a že se PC verze opravdu jednou stane legendou. Zatím tomu ale tak není a nemám důvod to hrát. Gear mám koupený, vykraftěný a to mi stačí. Zatím se kochám výbornou hratelností a skvělým obdarováním na konzoli.

Sarevok
Wraith

Příspěvek od Sarevok » 18.09.2013, 07:51 hod.

Prečo mám pocit že jediný človek čo hral diablo 2 je tu javurek? To ste mali všetci piratske verzie a nemohli na bnet keď neviete ako funguje ladder? Riešite tu či predať brimstony alebo nakúpiť a pritom je to úplne jedno lebo v novom ladderi nebudete mat goldy ani itemy z terajšej hry. Môžete sa rozhodnúť hrať nonladder a budete tam asi 10ti na celom servery a tiež Vám teda môže byt jedno koľko brimstonov máte. To čo sa teraz deje na AH je úplne bezvyznamné z pohľadu hrania po vypnuti AH a štarte ladderu.

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 18.09.2013, 07:52 hod.

Ragnarok: tvůj návrh vypnutí AH s rozumem je spíš bez rozumu :)
AH vypnou a je to to nejlepší, co pro hru mohli udělat. I mě baví procházet AH a nacházet věci, které si koupím, ale kdyby mi taková věc padla ve hře, tak z ním 100x větší radost.
Ad 1) Nebudou se radovat boti - proč by měli proboha??? Na černý trh půjde sotva 5% současných hráčů, kteří od nich kupovali přes AH.
Ad 2) Proč by neměli být rozdíly mězi hráči? To je diablo nějaká komunistická s*ač, aby se měli všichni stejně? je jasné, že hráč co to hraje 1000h bude úplně jinde než ten, co to hraje 50h a díky tomu, že zruší AH tak to tak u většiny případů i zůstane.
Ad 3) Samozřejmě a to je také cílem a z toho se tu všichni radujeme. Itemy mají být z dropu a ne z obchodu.
Ad 4) Samozřejmě bude, jen se nebude vyhodnocovat cena v eurech, ale třeba v gemech apod.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 18.09.2013, 07:56 hod.

david123 píše:mělo by to bejt jako v diablo2 že si založíš hru sám
To si zjistli kde, že se bude měnit tak zásadní věc v BN2.0 ??
Sarevok píše:Prečo mám pocit že jediný človek čo hral diablo 2 je tu javurek? To ste mali všetci piratske verzie a nemohli na bnet keď neviete ako funguje ladder? Riešite tu či predať brimstony alebo nakúpiť a pritom je to úplne jedno lebo v novom ladderi nebudete mat goldy ani itemy z terajšej hry. Môžete sa rozhodnúť hrať nonladder a budete tam asi 10ti na celom servery a tiež Vám teda môže byt jedno koľko brimstonov máte. To čo sa teraz deje na AH je úplne bezvyznamné z pohľadu hrania po vypnuti AH a štarte ladderu.
Ladder v D3 bude fungovat trochu jnak než D2...
Naposledy upravil(a) Kubis dne 18.09.2013, 07:58 hod., celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“