KECÁRNA

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Odpovědět
WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: KECÁRNA

Příspěvek od WulFgaR77 » 18.09.2013, 10:54 hod.

tak nakonec, ať si s ní dělaj, co chtěj, ale hlavně ať to moc nezjednoduší nebo resp. ať mi padaj "super věci", ale ať mi ty věci umožní nekonečně kombinovat vlastnosti a dělat různý šílenosti ... postě ať mě něčim zabavěj. Né že budu za tejden nesmrtelnej nephalem unuděnej k smrti.

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 18.09.2013, 13:46 hod.

Hoši, je mi na blití z toho věčnýho brečení o lootu. Jsem trochu početl na hlavní straně a chce se mi z těch chudáků normálně brečet :ble: :ble:

Kdyby se míň brečelo a víc hrálo, možná by něco i dropli. Jsem se fakt nasral. Většina k*etén ví o lootu úplně všechno a přitom sami nemaj na figuře oblíklýho nic svýho. Hlavně, že všichni věděj, co se dá a nedá self hrát a najít, ty vole a přitom čuměj od začátku do aukce na co nemaj a pláčou, jak je ta hra ošklivá, propadají frustraci a pak s ní opruzujou ještě ostatní. :ble: Já to prostě musel říct. Zaplať Bůh za vás, hoši.

Tu hru měli nechat před 1.04 a bez AH od začátku. Dneska by byli všichni spokojení, kdyby ji nezdeformovali chudinky uplakaný, že se musej snažit. Inferno bylo Inferno. Farma by tam byla těžká možná ještě dnes.
(edit: pro ujasnění, osobně nehledám max. obtížnost, hraju to z jiných důvodů a jak mě baví. Ale hra byla správně nastavená)

Doufám, že tenhle příspěvek nepodlehne cenzuře. Znáte mě, normálně jsem slušnej kluk a tohle je spravedlivý hněv ze zhnusení.
Kdybyste mě hledali, expím...(nebo je mi smutno)

PS: nebojte se o mě, časem mě to přejde :(

Tomovous
Wraith
BattleTag:Lord Najmi#2665

Příspěvek od Tomovous » 18.09.2013, 19:23 hod.

Jedním slovem ÚŽASNÉ!

S koncem Ah se těším na upravený loot 2.0 - pochybuju, že za dva týdny zvládneme pochytat všechny epické dropy (jak na offiku někdo mrmlal), ale změna to bude :)
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj

RIP RIP RIP RIP RIP

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 18.09.2013, 19:47 hod.

Ved prave to bude zmena a potom tato sekcia selffound ani nebude treba ved potom kazdy bude hrat no Ah
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 18.09.2013, 20:07 hod.

Selffound Forever

Možná nebude tahle sekce třeba. Ale já mám důvody zůstat Selffound. I na HC jsem o tom silně uvažoval, kdybych zkoušel ten coop. Teď jsem si jistej.
Časem si stejně zase vybuduju možná partu, možná sekci Selffoundů. Uvidíte, že to bude mít pro některé smysl jako pro mě.

Selffound Forever :!: :evil:

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 18.09.2013, 20:10 hod.

Tak je jasne ze ja aj nadalej ostanem selffound a moze sa diat co chce :) a ked budes hladat ludi na HC selffound partakov tak vies komu mas napisat ;)
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 18.09.2013, 20:18 hod.

Jojo: beru na vědomí :evil:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 19.09.2013, 07:25 hod.

Hoši, tady je zdechlo :D
Nikdo nehraje?
Ráno moudřejší večera. Už je mi líp. Navíc mám novou vizi na základě zrušení AH. Není co tajit, takže to naznačím, ať máte o čem přemýšlet :wave:
Po zavření AH bych to tu chtěl zachovat a překopat na Selffound Sekci. (Javore, tímto tě chci zároveň dopředu požádat, jestli by jsi s tím na jaře byl ochotnej pomoct) Zrušením AH se to totiž strašně zjedodušilo. Žádná pravidla, názvy nic. Selffound (i v coopu) a basta.
Vím, že by stačilo dát si to v březnu do podpisu a hotovo. Ale já bych rád udržel pohromadě zdravé NoAH jádro.
Stačil by i Topic Selffound. Ale zase tu máme BH, za kterým si stojíte, což je Selffound. Tak přoč rušit co existuje, když stačí přejmenovat pár řádků.

Pokud o Selffound popř. BH nebudete stát, nebudu se do ničeho angažovat za každou cenu. Na nikoho netlačím. Ale byl bych rád, aby se Selffoundi měli kam vracet a kde pokecat.

Ale smysl to má. Pro mě vždycky byly a asi i budou Diabla samo sbírací/vylepšovací hra. (jsem rád, že i coop se dá hrát self, doufám, že i tohle nezvojtěj) Vím, že nejsem jedinej..
Článek DOHODA i přesto přepracuju a dokončím, i když už to nemá velkej význam. Nemám rád nedokončený věci. Na jaře se to pak zruší.

Tohle mám časem v plánu, pokud bude pár dobrejch lidí. Selffound Forever ;)

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 19.09.2013, 07:58 hod.

neni čas na hraní :green: ikdyž dneska určitě večer dám....zítra jedu až do soboty na fishle a vzhledem k tomu že budem chrápat pod širákem tak budu určitě nachcípanej tak bude čas :green: :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 19.09.2013, 08:03 hod.

tak by se to dalo řešit i se zaměstnáním :green: ...ty jseš hlava :wave:

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 19.09.2013, 08:41 hod.

tak jak řikám ... to se musí zrumíčkovat :idea: :green:
večer bych měl bejt

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 19.09.2013, 10:08 hod.

SUPER! zrušením AH jsem si mohl konečně zjednodušit ten velkej podpis :D 8-)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 19.09.2013, 17:42 hod.

DrSmíku radši hraj a neflamuj hlavní stranu zbytečně se nasíráš pak Ti praskne cévka a budeš za sebou tahat nohu :green: :green: btw esi takhle masíruješ starou tak ty vole chudák holka :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 19.09.2013, 17:45 hod.

Wulfe neboj chytá se jen do 22 00 tož pak karty a rumíček :green: :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 19.09.2013, 18:37 hod.

hmm dneska už 3 legendy :shock: na mp0 slušnej výkon. Jasně ... totální crap-and-ary, ale tak lepší než drátem ;) Padla mi solidní jednoruční kuše, takže dawe ? kde jako jsi ? :wave:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 19.09.2013, 18:38 hod.

dawe: :green: Máš s první stranou pravdu. Ale hlavně, že jsme se nakonec pochopili :green:
Rapl mám v rodině, tak co naděláš. Cévka bude tak jak tak :roll: :D Jsem se trochu nechal unést. Prostě se mě hra bez aukce týká víc, než jakýkoliv jiný téma tady.
Neblni, stará na tohle dlabe 8-) :green:

edit: Pěknej avatar, že? Všimli jste si změny za sekáček, ne? :lol: :lol: :lol: Vlastní výroba 8-) (selfmade :green: :green: )
edit2: dawe, ten avatar není z frustrace, ale z radosti, že bez AH bude velmi snadné se rozeznat. Budou selffoundi a ostatní. Což je pro mě skvělá zpráva :wave:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 19.09.2013, 19:29 hod.

Dneska to fakt padá. Hraju cca 30 min a dvě lege 8-)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 19.09.2013, 21:05 hod.

wulf má další :green: já teda taky úspěch se světlem
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 19.09.2013, 21:16 hod.

..no vidíte, blbouni (to je z lásky :green: ), hlavně, že se mi všichni tleměj, když říkám, že kdo vydrží nadropuje..(všichni mimo tuhle sekci, samo :wave: )

Ale to je jedno. Já už se hrozně těším na P100 Bardropa, protože pak mě čeká rekapitulace jeho života. Už je to tolik věcí a postřehů za tu dobu, co jsem chtěl shrnout a sdělit, že se obávám, že polovinu už jsem zapomněl :-| :roll: Přesto doufám, že i z toho zbytku bude zajímavé závěrečné čtení. :wave:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 20.09.2013, 07:15 hod.

Kucí, nevim, jestli jste si všimli, že GURU má nový dva HC levely ;) Ale sdělit jsem vám chtěl, že jsem málem zhebnul v ACT2 v poušti hned z kraje :-| Ty kočičky jak granátujou maj celkem sílu a nešťastně jsem se objevil v dopadové zóně :ble: No, dobře to dopadlo, ale vůbec se mi to nelíbilo :green:

Opět pociťuju to samé jako vždy, když buduju postavu do VIT. (setkal jsem se s tím poprvé v BH). Prostě mi to bez DPS nejde :{ Rend nic neuléčí, všechno žižlám dlouho = hodně možných chyb, gear slabej. No, budu to protloukat dál, ale barbar je bez DPS jak ryba bez vody :-| ( u Monka se mi to zdálo ještě 100x horší) Dokud jsem Solara nenapral na max offense, byl jsem v jednom kuse KO. Jenže takhle hrát HC nejde. Když jedu Bardropa, neumřu, když jsem pozornej, ale takhle HC hrát nemůžu, to bych měl infarkt co pět minut :lol: (tak silný srdce má jen killer Jojo :green: )

Jsem vám chtěl sdělit svoje pocity HC panice :P

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“