Hlavní rozdíly mezi konzolovou a PC verzí:
1. Na konzolové verzi není Aukční dům. (od 18.3.2014 už to rozdíl nebude protože se bude rušit aukce na PC)
2. Smart Drop: Staty itemů pro vaši classu. Například pokud hrajete za WD tak skoro na všech věcech které můžete používat za WD například na kuš pro DH se staty vygenerujou náhodně.
3. Rozdíly mezi legendary itemy: Když vám dropne legendary item tak ho budete muset identifikovat podle toho za jakou classu ho identifikujete tak takové bude mít ten item staty. Třeba když identifikujete item za Wizarda tak tam budete mít vždy inteligenci a je to jedno jestli je to helma,opasek,luk,meč,sekera atd. .
4. Oživení na místě smrti: Pokud hrajete normal postavu tak při smrti je jediný efekt poškození itemů o 10 % které stejně opravíte za minimum goldů. Na tom je dobré že nemusíte chodit z města na místo kde jste umřeli ale podle mně je to vůčí PC hráčům nefér.
5. Craftění Itemů : Při craftění itemů na konzolové věci vám může vyjít main stat pouze na aktuální postavu a žádný jiný to znamená že pokud hrajete za monka tak vám na itemech skoro vždy (pořád na itemech které mají 4 a více bonusů) vyjde dexterity a nikdy vám nevyjde strenght nebo inteligence.
Rozdíly u Staff of Herding:
Jak všichni jistě víte Staff of Herding je důležitá věc pokud se chcete dostat do WhimsyShire ale je tu rozdíl při craftění na PC a konzolových verzích hry.
Pro vycraftění potřebujete :
ACT I :
Black mushroom (PC i konzole)
Leoric's Shinbone (Pouze PC)
ACT II :
Liquid Rainbow (Pouze PC)
Wirt's bell (PC i konzole)
ACT III :
Giberring Hellstone (Pc i konzole)
ACT IV :
Plan : staff of herding (PC i konzole)
Takže na PC potřebujete 6 věcí a na konzolích jen 4 a ještě je rozdíl v tom že na PC Wirt's Bell stojí 100k goldů a na konzolích jen 25k.
Ale teď už něco o mně :
Takže diablo III jsem si koupil zhruba před 2. týdny pro PS3. Jsem v diablu zatím pořád ještě nováček a hraju ho s bráchou. Moc dobrý nejsem (zatím) a asi ještě nějakou dobu nebudu. Diablo III jsem si nejdříve chtěl koupit přes rokem a půl na PC ale nějak z toho sešlo. Nakonec když Diablo III vyšlo i na konzole tak jsem se rozhodl si ho koupit. Hlavními důvody bylo hardcore hraní a to že jsem poslední dobou neměl co hrát. Nejdřív jsem zkusil za normální postavičku monka a ten mě začal bavit . Po tom co jsem dosáhl level 10 jsem s začal hrát s bráchou hardcore.
Moje ripy ze začátku:
1. Monk Level 11-Fields of the Misery-Můj plán byl jednoduchý měl jsem plné HP a tak jsem se rozhodl skočit mezi skupinku monster použít Kick a odkopnout je pryč. Jenže jsem mezi ně skočil ani kick jsem nepoužil a byl jsem mrtvý.
2. Demon hunter Level 11- Fields of the Misery-Normálně jsem za Demon Huntera střílel a najednou na mně naběhl Beast, zmáčkl jsem tlačítko na escape spell ale už bylo pozdě.
3.Demon hunter Level 12- Fields of the Misery(Zase

Moje ripy když jsem byl už trochu lepší:
1. Wizard Level 26-Hledání blood of Zultun Kulle- Byli jsme v tom dungeonu když na nás naběhla skupina monster která mně za nedlouho obliklíčila a já neměl žádně defense/escape speely cooldownuté.
2. Demon Hunter Level 27- Boss fight Belial -Poprvé jsem Beliala těsně přežil ale bráchův monk to odnesl Ripem . Jak brácha hrál za svojeho Wizarda a byl těsně před Belialem tak jsem rozhodl že mu pomůžu. (byl bych mu pomohl za mojeho Wizarda který ovšem umřel půl hodiny předtím než se k Belialovi dostal. Vlastně ten můj wizard zemřel když jsem hrál s ním.) Bohužel tentokrát jsem zemřel já a on přežil díky jeho defenzivním spellům.
Dneska jsme s bráchou(který má v záloze svého wizze který díkymně přežil) rozjeli nové postavy já barbara on monka obadva jsme zatím teprv devítky.
EDIT 1:Tak za toho barbara mi to docela jde zítra půjdu zase na beliala tak uvidím.
Jinak CZlegendaryCZ je moje PSN jméno.