PK seznam sadistického panoptika
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Jojo tam je to fajn, snad dc nepotkam.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: PK seznam sadistického panoptika
Viděl jsem všechny videa betongsuggy. Po jejich analýze si dovoluji prohlásit, že nikdy nepracují ve 3 lidech. Pokud se nám bude dařit chodit na ně ve 2 lidech, tak nás snad nekicknou. Chodí veškeré mp 1 - 5. Zrovna stavím anti PK barbarku. už na ní mám slušné EHP při docela dobré dmg. Dneska budu testovat co vydrží - udělám simulaci na SC. Můžem to zkoušet spolu, Admiralos. Jinak Kuki, budu se ti snažit poslat frienda ve hře. Kdyby bylo někdy potřeba, nebo i třeba zahrát jen tak run na HC. Jinak myslím si, že cesta, jak jim dávat na pr*el přes waypointy je jít za město, nastackovat trochu fury, aby bylo na rend, port do města, nahodit WC Impunity, otevřít port list, nahodit pro sebe a kamaráda IP pro partu a následně udělat port. Ať tam bude čekat cokoliv, tak HP regen z WC a damage reduction z IP by měla stačit na překonání počátečních obtíží. A pak už hurá do nich.
- Kuki10
- Globální moderátor
Jasny neni problem.-)
Ja tam chodim s 80k hp a buflej 90k dps, ani gem na hp se neobtezuju si davat, ale asi bych radsi mel.:-)
IP pro partu mam dycky, to je jistota.
Z impunity hp regen nemas,nato mam inspiring presence pasivku.
Ja tam chodim s 80k hp a buflej 90k dps, ani gem na hp se neobtezuju si davat, ale asi bych radsi mel.:-)
IP pro partu mam dycky, to je jistota.
Z impunity hp regen nemas,nato mam inspiring presence pasivku.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Jasně že na to máme pasivku, ale ta se neaktivuje, pokud neaktivuješ WC. Jinak tu barbarku stavím podle tebe. HP mám 91k, ale damage zatím malou - 50k unbuffed.
To Guru: Jojo tato cinnost bude vzdy nebezpecna a rizikova
A DC na HC je velka kapitola samo o sobe...
A kdyz uz zminujes toho Arese, tak tu mam jeden pribeh o nem
Muj anglicky kamarad (a jeho parta) mi vypravel o tom jak sejmuli Arese
Byla to prej docela nahoda, zrovna kluci hrali ten quest s temi stromy a zlatou truhlou ve Fields of Mysery a zrovna uplne nahodou se k nim pripojil Ares a ptal se zda je to save, vsichni ho moc dobre znali, tak mu velice radi potvrdili ze JO
No vlitnul primo do toho velkeho mraku jedu co tam ty stromy udelali a zdechnul driv nez se naloadoval jeho join do mapy
Moc hezky se zadavil ve vlastni medicine
Vsichni hraci ho tam pak totalne vyLOLovali
DD Jooo tak tomuhle ja rikam Punishment na urovni
Jenom houst takovych udalosti 
PS: Jen skoda ze nebyl videt ten jeho zkrivenej ksicht v ten moment
DD

A kdyz uz zminujes toho Arese, tak tu mam jeden pribeh o nem

PS: Jen skoda ze nebyl videt ten jeho zkrivenej ksicht v ten moment

Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak to bych asi smichy pukl.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
To Kubizek: Jojo chce to nejdrive otestovat, tak abysme si zbytecne nenabehli. No urcite bych jezdil na zacatek MP1-2, tak abysme si zvykli na silu toho utoku a postupem casu muzem MP pridavat. Na betongsugga#2322 a jeho nohsledy bych chodil radsi az pozdeji az nabereme dobre zkusenosti s typem tohoto oblehani 
betongsugga#2322 neni dobre podcenovat dokaze vymyslet vselijake zaludnosti a pasti. V takove hre kdyz lezes jakymkoli portalem kamokoli musis ocekavat, ze tam muze cekat poradna hordicka monster, proste nic nepodcenit...

betongsugga#2322 neni dobre podcenovat dokaze vymyslet vselijake zaludnosti a pasti. V takove hre kdyz lezes jakymkoli portalem kamokoli musis ocekavat, ze tam muze cekat poradna hordicka monster, proste nic nepodcenit...
Teď jsem testoval solo mp8 a da se to hrat. stromy hrozne nakladaj, ale hrozne. ale dá se to hrát! solo mp8 asi snad odpovídá mp5 v partě, nevím. no, testnem to. jinak jasně. ja bych chodil určitě alespoň zpočátku přes waypointy. tam ty moby, pokud tam jsou, "spí" - stromy a elity se aktivujou až tě zmerčí, takže je to podle mě 100x méně rizikové, než chodit přímo na vlajku, jak dělá Kuki. A jinak neboj, mám nachystané hp regen pro partu i ignore pain pro partu. jinak čekujte tohle video:
http://www.youtube.com/watch?v=KUcyxzWFU4g
málem ho to tam samotného ohrozí na životě. a ten cm wizz mu tam hezky pláchne :-) jinak tohle je určo mp5. vyšší snad ty pkčka nechodí. ale taky bych začal na nižších - mp3 max a pak se uvidí, jak to půjde.
http://www.youtube.com/watch?v=KUcyxzWFU4g
málem ho to tam samotného ohrozí na životě. a ten cm wizz mu tam hezky pláchne :-) jinak tohle je určo mp5. vyšší snad ty pkčka nechodí. ale taky bych začal na nižších - mp3 max a pak se uvidí, jak to půjde.
to video je skvělý, ale ne kvuli hře, ale kvůli tomu, co povídá ... šiš :-O
Vyborne a pro nektere to bude spis "whitelist" na rychloexpeni 

V diskusi někdo zmínil Doom#2165 a Jaroo#2339, tak prosím o doplnění do seznamu.
Aha, sorry. Četl jsem vše co se tu odehrálo v posledních čtyřech dnech a přehlédl jsem to.
Byl tu zmíněn datadisk a postava crusadera. Ano, to bude problém. Všichni ho budou hrát a pravděpodobně nebude potřebovat současnou PK výbavu, aby přežil, takže počítám, že s datadiskem se počet PK zmnohonásobí a výrazně se jim ulehčí práce.
Byl tu zmíněn datadisk a postava crusadera. Ano, to bude problém. Všichni ho budou hrát a pravděpodobně nebude potřebovat současnou PK výbavu, aby přežil, takže počítám, že s datadiskem se počet PK zmnohonásobí a výrazně se jim ulehčí práce.
To video je super... wizard v pohode a "give me more, lol"
)))

- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
hmm, koukam ze s informacemi o pk se roztrhl pytel, ale muzete se tesit na temer vycerpavajici popis taktik s rozdelenim PK do 4 skupin jak to vidi carodejka Darkness ... 

The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
To Darkness: A kdepak to skryvas
? Jsem na to moc zvedavy, potrebuji o nich nasosat co nejvice info 

- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Clanek jsem poslal uz minuly ctvrtek do redakce, ale byl nejaky problem s formatovanim, tak to musime doresit a pak bude pravdepodobne zverejnen v novinkach.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Teda to video s tim betosungou je hodne poucne. Typek tam do chatu pise pk!! pk!! a oni presto hups do pasti, to nechápu.