Ahojte vsetci, ozyvam sa po dlhsej pauze

.
Potrebujem poradit lebo si niesom isty

. V nedelu sa mi po prvy krat podarilo dosiahnut Guardiana s mojim oblubenym Frenzy barbarom, takze radost velka. Poucil som sa z prdchadzajucich chyb a isiel nato opatrne, ale aj tak nastala jedna nemila situacia kde mi z 3,5 K life ostalo cca 200 life pri jednom rune na Pindla od vtey sa mu radsej vyhybam

+ pred tym este na NM jedna vdaka bugu u tych zmij s poisonom kde mi tiez behom chvilky svietilo nejakych 200 life.
No ale k veci. Ako som pisal mam Frenzyho so zamerenim na sekery (jednoduchy dovod - nizke poziadavky cize moznost mat viac life i ked radsej by som nosil mece, lenze na tie som mal aj tak smolu na drop co sa o sekerach povedat neda).
Takze o chvilu sa mi crta zlozit RW OATH do ETH Ettin axe chyba mi uz len PUL, moja otazka je, kedze teraz nosim na primarnej ruke Razor´s Edge - Tomahawk a sekundarnej ruke Butcher´s Pupil - Cleaver, co nosit na sekundarnej ruke vedla OATH po pripade ine RW ale co som pozeral tak nic pomer cena/vykon podla mna nie je (casom jasne myslim na Death a Grief dufam ze sa postasti

)?
Neviem co je lepsie ci Razor´s alebo Butcher´s (ten chcem upnut ale potrebujem este 1 PUL).
Ide o to, ze sa neviem rozhodnut kedze upnuty Butcher´s bude mat vacsiu DMG, malicko mensiu rychlost a mensiu chance na DS a OW (+ je Indestructible) oproti tomu bude mat Razor´s mensiu DMG, vacsiu rychlost a vacsiu chance na DS a OW tak teda fakt neviem asi to vyjde na rovnako

.
Ale chcem pocut Vas nazor

.