Paragon 97
Protože jsem průběžně všechno vykecal, nemám, co bych o Para 97 napsal
Snad jen, že trval skoro 7 hodin. Nebyl čistě expící, ale hrál jsem si s gearem, což natáhlo čas. Taky jsem si udělal další velkej Amethyst do gatí (zní to strašně, ale je to tak

)
EDIT: možná to jsem napíšu ještě párkrát, ale poslední Paragony jsou už fakt dlouhý a náročný, jsem v takovým mrtvým bodě. Normálně bych šel oddychnout na jinou postavu, ale já se tak upnul k té Para 100, že cokoliv mimo expení Bardropa mi přijde ztráta času. Asi to nespraví nic, než se na to kilo konečně protřískat. Je to prostě velkej cíl a nedám pokoj, až tam vlezu

(opravdové nakopnutí momentálně čekám s příchodem Para 99)
EDIT 25.9.: Záměnou craftěných rukavic za jiné ze zálohy jsem získal 5k life navíc. I taková jediná věc mi hodně pomohla s usadit na MP8. Oproti očekávání, že doexpím na MP7 měním plány. MP7 mi expí sice cca stejně rychle, nebo jen o trochu míň, ale je nepříjemný tolikrát opakovat lokace při farmě. Na MP8 je to mnohem pohodlnější.
Paragon 98
Jak vidíte, nekecal jsem

Vyladil jsem parádně gear na MP8. I rychlost expení se zlepšila

Pro formu bych chtěl ještě jeden Perfect Star Amethyst do gatí, ale do tý stovky nebude už čas sesbírat dost šutrů, takže to bude další cíl