HC skupina Čtyři niti v řiti: Tref, KryOn, Heller a Yonda

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Kolmen1
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: HC skupina Čtyři niti v řiti: Tref, KryOn, Heller a Yond

Příspěvek od Kolmen1 » 26.09.2013, 16:42 hod.

Gratulace Hellere, pěkná práce...a GL v dalším expení ;)

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 26.09.2013, 20:54 hod.

Přesedlal jsem na Monka, hraju si tak s Yondou a najednou dual lege :)

Obrázek

Frosty + Inna ... obojí na brim :D ale potěšilo i tak.

=========

No, na HC hraní se mě to stalo potřetí, ostatní dva dual legendary dropy mám zdokumentovány taky:

Obrázek

Obrázek
Obrázek

DarkTref
Quill Rat
BattleTag:DarkTref#2231

Příspěvek od DarkTref » 01.10.2013, 21:55 hod.

Tento týden dostávám samé znamení, že mám dodělat 100pl na barbarovi.
1. Řekl jsem si, že si hru zpestřím občasným hraním za DH. Koupil jsem nějakej equip 120M +- a velsele se radoval z paragonu jak rychle létaly. Pak mi bylo líto používat slabé šutry, naběhl sem do aukce dal 80M za šutry a šel jse s radostí otestovat. První kladivoun,který mě potkal v leoricu mi dal takovýho čouda, že sem nestihl ani uskočit. DH přežilo přesně rovných 24H.
2. Když padlo DH nebylo čím zpestřovat, tak jsem koupil nějakej equip cca 130M +- na WD a šel vstříc novým dobordružstvím. Pěkně se naším nitím dařilo a protože jeden z nás chyběl přibraly jsme na skype a do party jednoho německého hráče. Hrálo se super i jsme pokecali. :-) Medvědi běhali a dělali místo bezpečného průchodu. Nevím co se stalo, nějak jsem to nepochopil, zabílíme elitu, pode mnou se objevila zapáchající květina, tak si řeknu přece na ní nebudu stát a odejdu, ať si tam vesele smrdím sama. Klikám a přitom stále stojím, klikám, životy mizí dolu, klikám stále stojím, rozuřenej bejček, pasivka, klikám,stále stojím, klikám, už klikat nemusím, ležím. WD přežilo 23H9M.

Tak si řikám dlabu na to, není jiná možnost než se pokusit nezemřit s barbarem a dotáhnout tu 100vku.

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 02.10.2013, 06:28 hod.

Po dosáhnutí PL 100 s witch doctorkou jsem přemýšlel, jakou další postavu budu hrát, než nám vyjde slibovaný patch / datadisk.

Dalšího WD jsem už hrát nechtěl, Barbara jsem přehraný, zbývala mi možnost Wizzard (který mě nebaví), Monk (kterému po pár hodinách hraní ze softcoru taky nemůžu přijít na chuť) a Demon Hunter (HC na druhou díky absenci pasivky).

Chvíli jsem sice hrál za Monka, udělal jsem si necelých 20 paragonů, ale dostavilo se přesně to, co jsem čekal. Prostě mě to za něj nebaví !

Přešel jsem teda na DH female, kterou jsem si pojmenoval jako tradičně, SniperkaHC :) (jedna už mi kdysi na HC RIPnula)

SniperkaHC:

- narozená 30.9.
- 60 lvl dosáhla 1.10.
- ošacení mě stálo +- 150 M
- profil zde
- více statistik dodám během dne

Včera po dosažení 60 lvl a ošacení jsme se vydali na pouť prvním aktem, jelikož potřebuju projít questovací část hry, abych měl všechny checkpointy.
Celý akt jsme hráli na mp3, poté následoval jeden rychlejší run na mp4.
Sniperka celkem dobře odolávala všem zákeřnostem, jako byly květiny stromáků, kladivouni, frozen, arcane elitky atd.
Na konci dne jsem tedy dostáhl PL 8 a těším se na dnešní expení :)

Doufám, že nebudu následovat na hřbitov Trefa :/
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 02.10.2013, 08:55 hod.

Obrázek

Zde budu pohromadě sepisovat statistiky, dropy, paragon pokroky mojí Sniperky.
Odkaz na tento příspěvek budu odkazovat v mém podpise.

Battlenet: zde
Staty:
Dexterity: 2047
Vitality: 1503

Armor: 4133
Damage: 110.000
Attack Speed: 2.38

CC: 47%
CD: 300%

Dodge: 40,5%
Resists: 650 - 700
Life: 85.000
Life on Hit: 550

Paragon status: 16

Dropy legendárních itemů: celkem: 9
[1 - 10]
1. Stormshield (1155 armor, 25% block, 182 str, 79 AR, CC 8%) ; 2. Blackthorne Amulet (31 AR, CD 53%, AS 8%, LoH 540, 14% Life) ; 3. Natalya hand crossbow (brim) ; 4. Gladiator Gauntlets (brim 61 lvl rukavice) ; 5. Ageless Might (brim 61 lvl mighty belt) ; 6. Shenlong fistky (brim) ; 7. Ivory Tower (brim)

[11 - 20]
8. Strongarm bracers ; 9. 2h mighty weapon (brim "thorovo kladivo")
Naposledy upravil(a) HELLERcz dne 09.10.2013, 07:08 hod., celkem upraveno 3 x.
Obrázek

KryOn
Burning Soul
BattleTag:KryOn#2377

Příspěvek od KryOn » 02.10.2013, 10:48 hod.

Jak už jsem psal ve hře, RIP Trefe - škoda těch postav, zvláště pak, když už ses s nimi pomazlil.

Co se týče mě, tak i když jsem původně chtěl jet archona, vadí mi, jak všude pobíhali mobové a člověk aby se za nimi uondal. Nedalo mi to a zase jsem při společném hraní vyndal mončici stahovandu a hned mi ta smrt přišla organizovanější. Nikdo jiný z party bohužel monka nechce rozjet, takže to vypadá, že zbyl zase na mě :o). Ještě, že mi to za něj pořád ještě alespoň trochu baví, budu si alespoň trošku hrát s gearem... Archona si taky budu piplat a hrát si s nim na rychlost na nižší MP. Což asi moc často nebude, protože jste stejně všichni závisláci (jako já :o). Viva la HC...

Zdar a sílu

P. S. Držim palce Trefe, abys tu stovku lupl co nejdříve a Hellerovi, ať mu hunterka dělá čest...
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 02.10.2013, 11:14 hod.

Ono staci nepouzivat Echo ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 02.10.2013, 12:39 hod.

To samozřejmě vím Darkness, jak funguje echo, zase tak blbej nejsem a to co teď mám na wizně v ruce neplánuju nosit věčně - čekám na výhodný kup abych měl něco alespoň vzdáleně podobného, co jsi měl ty... Měl jsem na mysli, že když jedeme všichni DPS a nemáme v partě supporta (kterého jsem chvilinku hrál :o), tak mobové sami od sebe nepostojí - divný, že? (třeba žáby v act I, který se zahrabávají na vyšší mp vysloveně prudí :o). Neříkám, že to nejde hrát, všechno jde hrát a v klidu, ale taky jsem si to chtěl zkusit z druhé strany, aby mi někdo hodil na hromadu moby a já do nich mohl v klidu pražit a cítil se bezpečně (v nitích jsme zvyklí mít rozdělené úkoly - třeba když wd hraje netopýry na krátko, cyklon je fajn bonus). Jelikož monka ale z party nikdo hrát nechce, budu v tom pokračovat, protože mi to ještě baví a myslím si, že z toho parta bude profitovat víc, než kdybych měl dalších 100 k DPS (přitáhnu cyklonem, zpomalím monstra o 60% primárem, aby se hned nerozutekla a když je to ještě potřeba, uspím je + co je hlavní: dám auru na 48% damage taken platící na všechny).
Obrázek
Battlenet: PROFIL________________________________________________________Zprávy na poetu

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 02.10.2013, 12:43 hod.

Jasny, jen mi to nedalo si rypnout, kdyz jsem videl co mas v ruce :) Ty zaby a jini pobihajici jsou otravni, ale me vcelku nezajimaji pokud to nejsou elitky, protoze storm armor se o ne postara. Takze je necham pobihat a oni chcipnou sami.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 02.10.2013, 12:52 hod.

P.S. a v první řadě jde o tu auru na dmg taken, to je na vyšších mp znát setsakra, vždyť mobové padnou dvakrát rychleji, ne? Ale to jsem od toho "echa" odbočil hodně: jde o to, že jsem chtěl jet archona, pojedu archona, ale pokud nebude v partě monk, budu hrát jeho. Jakmile mě někdo vystřídá (nehrajeme jen v pravidelných čtřech, ale se "všemi"), půjdu zase na wiznu a klidně i s echem. Naopak je to lepší, protože je mob vyřazenej ještě dřív, ale neuteče, protože ho monk zastaví. Ale pokud seženu lepší černou zbraň bez fearu, na singl hraní je to samozřejmě jasná volba...
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 02.10.2013, 13:19 hod.

Furt mi vrta hlavou jakej skill dat Sniperce jako sekundární utok. Dneska otestuju clustery. Ale stejne skoncim u rapidu

Sent from Note II
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 03.10.2013, 06:36 hod.

Zde doplněny informace o dropu legendárek (jsem zvědavej jak mi to dlouho vydrží :D )

Jinak mám na Sniperce paragon 15.

Včera jsme s partou prošli questování v aktu 2 a aktu 3. Poté jsme se vrhnuli na mp4 expení aktu 1.

Na Sniperce jsem neustále zkoušel skilly, nakonec to vypadá tak, že si nechám Bola Shot + Rapid Fire Bombardment (baví mě počůrávat moby :D)

Včerejší expení probíhalo celkově dobře, až na občasné vyšší hodnoty latency a lagy ve hře ! + mojí migrénu, která dokázala zprotivit hru :( Na skype jako tradičně byla zábava. Nejvíc mě na Sniperce zarazil klíčník 2. aktu, kterej mi dával čouda i na mp2 ! musel jsem nakonec jít hodně daleko od něj.

Celkově jsem z DH mírně zklamaný, zdá se mi, že i když mám papírově 110k DMG, tak to moc nedávám :( když to porovnám s mojí předchozí postavou WD. Snad si zvyknu :)
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 03.10.2013, 07:51 hod.

Kolik mas legendarek?
Já pl 14 nebo kolik a stejné tak legendarek, ale same sta....:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk 2

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 03.10.2013, 08:30 hod.

Vsak to pisu v tom prispevku. Je jich zatim 9 a vse na prd krom Stormshieldu. Ten jsem prodal za 14m.

Sent from Note II
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 03.10.2013, 09:14 hod.

Ajo já su po ránu slepej.:-D

Me taky nic použitelného, same ehm...

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 04.10.2013, 05:46 hod.

Včera jsem skoro nehrál, jen jsem byl naštvanej. Nechápu, proč to celý den tak lagovalo ! Raději jsem hrál softcore ...
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 04.10.2013, 07:42 hod.

Přesné proto jsem se nato taky vykaslal.:)

Ogo
Wraith
BattleTag:OgoCz#2171

Příspěvek od Ogo » 04.10.2013, 08:27 hod.

No, vcera to jeste slo, predevcirem to lagovalo jak prase, normalne mam latency cca kolem 50, vcera to litalo kolem 100, predevcirem aji 300.

Xiaomi Mi2S

KryOn
Burning Soul

Příspěvek od KryOn » 04.10.2013, 08:46 hod.

Včera skoro všichni, se kterými jsem hrál, nadávali na lagy. A kupodivu to tentokrát nebylo jen na HC. U mě ale v poho, ne že bych si stěžoval :o).
Obrázek

HELLERcz
Diablo

Příspěvek od HELLERcz » 04.10.2013, 08:53 hod.

Nic mě nedokáže vytočit více, jak to, co se teď ty dva dny děje. A kdoví, jaké to bude dneska ...
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“