Kedy solo na Hard Beliela?

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
marian_r
Doom Knight
BattleTag:iAmTehLaw#2891
Kedy solo na Hard Beliela?

Příspěvek od marian_r » 18.11.2013, 10:36 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/iAmT ... o/32656296

Syn mi hovorí aby som farmil po level 60 ale je to nuda. Kedy sa dá solo kilnúť Belial?

(Ak mi zle poradíte a zdochnem, budem vás strašiť!)

hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Re: Kedy solo na Hard Beliela?

Příspěvek od hulkxxxl » 18.11.2013, 10:49 hod.

snad mě strašit nebudeš... tenhle bos je podle mě nejhorší ze všech většinou se doporučuje ho sejmout rychle... života máš podle mě dost i dps teda můj soukromej názor (předpokládám že mp0 jdeš), jen trošku výbava by mohla být lepší (-lvl itemy víc armoru a allres) ale myslí že by jsi to měl dát, na hc bych ale nechodil solo raději v partě v případě dc nebo lagu jso ko a nic s tím nenaděláš parťák to může zachránit zadek

jestli chceš přidej si mě a já ti na něj s barbarem plivnu večer... ať nemusíš začínat znova, případně doexpíme a protáhnu tě přes diabla na inferno

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hulk ... o/29892181
Obrázek Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 18.11.2013, 12:45 hod.

na hell ho s tou výbavou dáš relativně v klidu.
Trochu bych poměnil build směrem do obrany - např. jungle fortitude místo grave injustice a útok směrem single target cokoliv místo zombie charger apod., ale i tak už s nim nebudeš mít asi problém

admiralos
Wraith
BattleTag:ADMIRAL #2281

Příspěvek od admiralos » 21.11.2013, 16:10 hod.

Nejhorsi je kdyz se dostanete do faze kdy zabori ruce a vsude sama exploze. Pokud mozno tak ho zabit drive nez toto zacne. Jeho dmg je naprosto neuveritelnej zvlast v teto fazi. Na MP0 nemam zjisteno jak na tom je. Mam zkusenost na MP8 - tady jsem diky sve nevedomosti a naivite RIPnul. A pak jsem to i zkousel na MP3 - dost nechutne, malem jsem RIPnul znovu - tentokrat Unstable Anomaly mi zachranila zivot. Vseobecne plati: Beliala vubec nehrat pokud k tomu nemate nejaky zvlastni duvod, nic extra tim neziskate jen a pouze zbytecne riskujete zivot sveho hrdiny (tak jako se to stalo me :( ). K tomuto vede moje osobni zkusenost. Osobne ho na HC nikdy uz hrat nebudu. Pokud pres to vsechno ho bude chtit hrat, doporucuji si ho radne nacvicit a otestovat nejdrive na SoftCoru na patricnem MP!!!
Season 1 Hardcore DemonHunter solo - GR44 (12:04)

Swingo
Fallen Shaman
BattleTag:Swingo#2161

Příspěvek od Swingo » 21.11.2013, 19:59 hod.

Jo Beli...je krutej...ale s ním jsem většinou problém moc neměl... problém mi nastává s těma jeho hadama co na mě pošle.Skočí mi to do boje a hned se u mě ukážou ti hadi a všichni mě najednou bací :shock:a když mám smůlu začne se mi to lagovat.Byl jsem tam nedávno s WD a tutově mi život zachránil Spirit Walk :idea:Ale teď už s tím počítám...děje se mi to pokaždé,když jdu pro Leah a pakt na Beliho ;)
Obrázek

admiralos
Wraith

Příspěvek od admiralos » 22.11.2013, 08:02 hod.

Swingo: To co popisujes silne zavani tim, ze mas jiz pomale (zastarale PC) anebo nejak jinak zabrzdeny system v PC. Pirpadne jestli nehrajes pres nejake podivne, pomale, nestabilni internetove pripojeni. Kazdopadne to co uvadis neni standardni a neco je u Tebe dost spatne a casem by se Ti to na HC vubec nemuselo vyplatit.

marian_r
Doom Knight

Příspěvek od marian_r » 22.11.2013, 10:31 hod.

Včera som to spravil... Dofarmil som do 60, kúpil nejaký equip, zmenil skily a Belial mi vôbec neznížil HP. 8-)

admiralos
Wraith

Příspěvek od admiralos » 22.11.2013, 11:00 hod.

marian_r: Ano to se taky da, kdyz se vyhnes vsem jeho utokum :) A to se opravdu da, kdyz ho mas dobre nauceneho. Je to boss postavany na tom dat jednou ranou velky dmg, na ukor toho ze jeho utoky jsou pomale.

marian_r
Doom Knight

Příspěvek od marian_r » 28.11.2013, 10:17 hod.

Dá sa editovať názov témy? Nenašiel som...

Čaká ma Belial na Inferne. Zatiaľ som prešiel všetko sám...
Equip: http://eu.battle.net/d3/en/profile/iAmT ... o/32656296

Farmím farmím, pozerám AH ale equip je alebo len mierne zvýšenie ( stovky life alebo dmg ),alebo sú ceny strašne vysoké. Mohol by som dať za jednu vec 1-5 mil., určite nie 500-2000 mil. 8-/

Aký stat mám zlepšovať (okrem dmg samozrejme)?

P.S. Ja viem, chest... Ale nekúpim setový len preto aby som mal +500 life.

P.P.S. Vedel by som urobiť nejaké Star gemy. Aké skôr? Dmg alebo life?

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 28.11.2013, 10:23 hod.

1. pokud jedeš sám - ARMOR !!! 3500 je takovej základ
2. 69k life fajn, můžeš se věnovat žlutejm

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 28.11.2013, 10:31 hod.

@marian_r: prvně si udělej craft itemy (bracery, amulet, ramena, ruce) včetně chesty, zuni set se vyplatí nakoupit pak rovnou až 4 ks, pokud pojedeš 1h a mojo, tak aspoň 2ks naráz. Další co, tak prsteny a hlavně zbraň s life stealem.

Jinak nejde o to jen 500 hp, ale i armor a resisty! a dmg...
když nebudeš chtít craft chesty, resp. nebudeš chtít kupovat recept, tak se dá sehnat za pěkný peníz Tyrael's might.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 28.11.2013, 10:43 hod.

já bych se tam nehrnul však hezky farmi a1 a máš to... určitě málo armoru a dps taky žádná sláva, šance na dobrou chestu je dost malá myslí že je lepší si koupit něco na míru
Obrázek Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“