Zdarec,
nevíte někdo, zda Blizz vrátí smazanou postavu? Po smrti expený postavy mi v menu rovnou skočilo na můj TOP char a já si ho smazal, až pak to skočilo na zabitou postavu. Já samozřejmě dal delete i na toto, abych pak zjistil, že to šlo vrátit. Nyní mi to vrátilo to mrtvý DH a to hlavní je loji. Nevíte někdo, jeslti to někomu vrátili?
smazaná postava
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tak to bohuzel...
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: smazaná postava
nj, tak dlouho jsem nechcíp, že jsem si ani neuvědomil, že v menu vypadá chcíplá postava jinak... chjo. Blbec víkendu.
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Aj, tenhle pocit znám a soucítím s Tebou
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
no nic, expím nový DH, tak snad ke mě bude drop milosrný 

https://us.battle.net/support/en/articl ... diablo-iii
Výňatek, hodně štěstí
Recovering a Hero
If a hero is deleted by mistake, it may be possible to recover them through the character selection screen.
Once logged in, click Switch Hero to access the hero selection menu. If character recovery is possible, a button with a green arrow labeled Restore Hero will appear next to the Delete button.
Click Restore Hero. This will cause a popup box to appear with the hero's name.
Click OK to confirm the recovery.
edit: Tak jsem to ted vyzkousel, a funguje to, obnoví ti to poslední smazanou postavu.
Takze staci se pouze dostat do menu vyberu postav a tam kliknout na ikonku se zelenou sipkou vedle ikonky Delete.
Výňatek, hodně štěstí

Recovering a Hero
If a hero is deleted by mistake, it may be possible to recover them through the character selection screen.
Once logged in, click Switch Hero to access the hero selection menu. If character recovery is possible, a button with a green arrow labeled Restore Hero will appear next to the Delete button.
Click Restore Hero. This will cause a popup box to appear with the hero's name.
Click OK to confirm the recovery.
edit: Tak jsem to ted vyzkousel, a funguje to, obnoví ti to poslední smazanou postavu.
Takze staci se pouze dostat do menu vyberu postav a tam kliknout na ikonku se zelenou sipkou vedle ikonky Delete.
sakra ted to ctu no co uz :/
jj, ten článek jsem taky našel, ale pozdě. Však když mi to vrátilo tu dead postavu a top DH zůstalo v háji.... jsem myslel, že mi praskne žilka
Teď už je to jedno... snad si toho všimli i jiní, kteří nevěděli, že se dá smazaná postava vrátit a nebudou tak muset skousnout to, co svačím já pokaždé, když se lognu.