no dnes som zvedavý na stremerov...pôjdu pekne od .... hmm dúfam,že od 60 lvl

Ber to trochu s nadsázkou...ReptileSVK píše:no pri tych tvojich 6640 elite kills by ta skor vybrali omylom.To by si im veru nic nenatestoval, v case vydania RoS by si mal level 5
Nemohu souhlasit. Kdyby Blizz jasně řekl, že další end game nebude a prostě se na to vybodl a neřešil další patche a vylepšení, tak by komunita tak neprskala. Prostě by se D3 dohrálo a zmizelo v propadlišti dějin (jako spousta RPG předtím). Blizz ale má snahu tu hru protahovat a vylepšovat, udržovat hratelnost, jako to bylo u D2 a komunita se jen snaží Blizzu pomoci a dává feedback. Samozřejmě je tu otázka, jak agresivně ten feedback dává, ale podle mě je naprosto v pořádku si říct, co blizz dělá správně a co ne (je to každého názor). Blizz navíc tuto diskusi podporuje a otevřeně říká, ať hráči dávají i negativní feedback.Drakkari píše:Endgame je termín do mmo, si pořád někdo plete žánry, za 40 babek chtějí lidi zábavu na dlouhé měsíce či roky.. hlavně že všichni po vydání D3 z toho chcali a desítky hodin s otevřenou hubou smažili, každej tomu pálil 10/10 a hra roku, jen se podívejte na vlákna založená po vydání hry i tady na foru to je, ejhle po stovkách hodin nastane nuda, berem vidle a pochodně a jdem na blizz jak si tohle může nám fanouškům dovolit udělat, tolik peněz a my nemáme po stovkách hodin hraní co dělat! Víc dej nám víc, a zadarmo nebo za pakatel, jestli si naúčtují vic než 20babek, tak se jim na to vykašlem! Na tohle jsme tvrdě nepracovali/nežebrali u rodičů. A šup do hospody utratit 20babek za večer. Divné, číšníkovy nikdo nenadá, že z jeho produktu se těšil jen jeden večer a druhý den mu bylo zle. Ale co, na diablo budu třepat hnůj i měsíce po tom co mě omrzelo. I když mě před tím pár týdnů neskonale bavilo a seděl jsem u toho od rána do večera. Amen.
Ja neviem či si nehral iné D3 než ja.Drakkari píše:...
hlavně že všichni po vydání D3 z toho chcali a desítky hodin s otevřenou hubou smažili, každej tomu pálil 10/10 a hra roku
...
Drakkari píše:Endgame je termín do mmo, si pořád někdo plete žánry, za 40 babek chtějí lidi zábavu na dlouhé měsíce či roky.. hlavně že všichni po vydání D3 z toho chcali a desítky hodin s otevřenou hubou smažili, každej tomu pálil 10/10 a hra roku, jen se podívejte na vlákna založená po vydání hry i tady na foru to je, ejhle po stovkách hodin nastane nuda, berem vidle a pochodně a jdem na blizz jak si tohle může nám fanouškům dovolit udělat, tolik peněz a my nemáme po stovkách hodin hraní co dělat! Víc dej nám víc, a zadarmo nebo za pakatel, jestli si naúčtují vic než 20babek, tak se jim na to vykašlem! Na tohle jsme tvrdě nepracovali/nežebrali u rodičů. A šup do hospody utratit 20babek za večer. Divné, číšníkovy nikdo nenadá, že z jeho produktu se těšil jen jeden večer a druhý den mu bylo zle. Ale co, na diablo budu třepat hnůj i měsíce po tom co mě omrzelo. I když mě před tím pár týdnů neskonale bavilo a seděl jsem u toho od rána do večera. Amen.
taky me pripada,ze je rec o jiny hre,pokud dobre vim,tak naprosta vetsina prska od uplnyho zactku az do ted...marian_r píše:Ja neviem či si nehral iné D3 než ja.Drakkari píše:...
hlavně že všichni po vydání D3 z toho chcali a desítky hodin s otevřenou hubou smažili, každej tomu pálil 10/10 a hra roku
...
jses vtipalek, ale proste u blizz se ceka ze u novych videoher se kterymi prichazeji, bude neco co bude stat za zminku, ale opravdu ne jako napr toto : https://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... =44&t=9921 , titan zrejme po prichodu wilsona uplne zastavili a zavadi ah... mala vlastovka se zavanem noveho smeru tak znovu neprichazi od blizz... uvidime...Drakkari píše:ale ne, jen vše co se týká blizzu je násobeno deseti, hry má 10x kvalitnější než ostatní firmy, a pokud tomu tak náhodou není tak je zase 10x větší zklamání.. nevadí extempore se stane u téhle firmy jen jednou za čtvrt století, u d3 to prostě není dokonalost, ale ubohý nadprůměr, na druhou stranu nás teď čeká krásných 25 let dokonalých her
btw zitra prokleté truhly, to bude žrádlo, kvalitní featura na obzoru