dobrý postřechReptileSVK píše:hrotit 5x tu istu postavu s rovnakym gearom nie je o tom ze vas to bavi, ale proste nahanate experience body koli prevodu v paragon 2.0.

dobrý postřechReptileSVK píše:hrotit 5x tu istu postavu s rovnakym gearom nie je o tom ze vas to bavi, ale proste nahanate experience body koli prevodu v paragon 2.0.
takže ak ma tá postava baví tak ju musím hrať na paragone 100 aby si mi uveril že ma baví ?ReptileSVK píše:hrotit 5x tu istu postavu s rovnakym gearom nie je o tom ze vas to bavi, ale proste nahanate experience body koli prevodu v paragon 2.0.
ano, naháním expy pro lepší start na Paragonu 2.0 s postavou, která mě baví...ReptileSVK píše:hrotit 5x tu istu postavu s rovnakym gearom nie je o tom ze vas to bavi, ale proste nahanate experience body koli prevodu v paragon 2.0.
V budúcnosti by asi Šťastnejšie riešenie bolo ak by sa na paragon 2.0 urobila nejaká tabuľka pod záštitou moderátorov alebo správcov fóra. Nebol by problém z aktualizáciou a zase by vznikla určitá ""konkurencia"" ktorá by nás povzbudila hrať viac.Patho píše:poslednu navstevu tu ma STIN 24.8. (jedine,ze by to niekto upravil za neho)... aj tak je to jedno, ked bude paragon 2.0