RIP armado. Tím že byla protáhnutá to určitě nebylo, mužu ti řict, že tvůj build a tvoje hrání za wiznu bylo nejlepší zatím, co jsem měl tu čest na mp10 challenge potkat.
To protáhnutí, když si to nakousl, můj současný WD III taky přeskočil norm-nm-hell, podobně barbar přeskočil norm-nm a na hellu se přidal k MS a Violatorovi v a2. A oba se těší stále dobrému zdraví.
Spoluhráči byli seznámeni, nechtěl sem to psát rovnou na forum, abych tím nepokazil hru těm, co se momentálně poctivě norm-nm-hell probíjejí, ale pro mě tohle už není zábava a trávit čas u něčeho, co vás už moc nebaví jen kvůli striktnímu dodržování pravidel hry, jsem nechtěl. Na této challenge mě nejvíc baví překonávat nepřekonané a po 7. resp. po 8. zdolat norm-nm-hell (ač to rozhodně těžký je- zvlášt to hell mp10 je takovy mp1 inferno s hell vybavením) už pro mě ztratilo kouzlo, zvlašt, když nejdete s lidmi, se kterýma hrajete rád a nedejbože se musíte plahočit sami.
Asi nejvíc mě dorazil rip mého monka II - věci na fire sem si na něj chystal dva měsice s WD I a WD II, taky sem ho velmi dlouhou dobu progresoval po kouskách norm-nm-hell - protože jsem za něj moc nehral.Aa po tomto všem snažení, jen proto že jsem neznal dokonale mechanismus exploding palm a uvěřil klukům, že pasivka mě udrží naživu, jsem za hodinu inferna ležel mrtvý aniž by se mě cokoliv dotklo - to už sem si fakt říkal, že je to moc HC
Jestli má někdo podobný problém, nechť koná dle jeho libosti. Opravdový masakr je to inferno, ta obtížnost je skutečně "insane" a tam jsem strávil většinu času v této challenge.