Beta stream
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
Už se na tomhle moc měnit nebude. Je to třetí nerf v pořadí. Pochybuju, že by to najednou zvedli. Pokud jste zároveň četli pozorně to okno, které vám naskočí. Tak to jsou licenční podmínky a už jsou datované na 18.3. Čili pokud se fakt nechytí za nos, o čemž dost pochybuju, tak je tohle opravdu pre-release. Změn už bych moc nečekal a ve skillech už vůbec ne. Mě na tom vadí, že místo aby upravili skilly a pasivky, který jsou nehratelný, tak nerfujou to co je zábavný a dobře se hraje. Je to jak se stolem, kterej má kratší nohu. Je lepší přeci podložit tu jednu než řezat ostatní tři. Tam prostě sedí blbec co má excelovou tabulku s využitím skillů a pasivek a jen zadá úkol "nějak to snižte je to moc používaný".
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
Re: Beta stream
Kdyby tu byl nahoru-dolu kejvající smajl, tak ten by to vystihl nejpřesněji. Takhle to bylo po celou dobu vanilly.SilverHandCZ píše:Mě na tom vadí, že místo aby upravili skilly a pasivky, který jsou nehratelný, tak nerfujou to co je zábavný a dobře se hraje. Je to jak se stolem, kterej má kratší nohu. Je lepší přeci podložit tu jednu než řezat ostatní tři. Tam prostě sedí blbec co má excelovou tabulku s využitím skillů a pasivek a jen zadá úkol "nějak to snižte je to moc používaný".
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Wizzard ma v rosku potenciál jako krava.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
nehnevajte sa na mňa ale ten popis na barbara je predsa daný pre vanilu.....jeden dva buildy a bodka.....teraz to konečne bude o tom hľadať a skúmať iné možnosti ako si zapnuť " autopilota a ide sa famiť.....niekedy mi tie videa z vanily pripomínali botov ktorých niekto nahral.
-
- Wraith
Re:
Aby ne Arcane za Crit hit. Hlavně že prý tyhle skilly jsou moc OP. S tímhle odůvodněním to sebrali z barba....Kuki10 píše:Wizzard ma v rosku potenciál jako krava.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
SilverHandCZ: ackoliv si tvych nazoru vazim, tak s tim nesouhlasim.
Nerfovani sice neni oblibene hraci, ale je to mnohem lepsi zpusob jak vyvazit hru nez navysovani ostatnich skilu... navysovani je cesta do pekel. Studoval jsem kdysi spoustu clanku na gamasutra i jinde a byly tam priklady jak tak totalne odrovnali vyvojari nektere hry. Jsou na to tema na netu mnohastrankove analyzy, ale strucny zaver z nich je, ze pokud je nejaky skill/item overpowered je mnohem lepsi zpusob ho nerfnout, nez navysovat ostatni.
Nerfovani sice neni oblibene hraci, ale je to mnohem lepsi zpusob jak vyvazit hru nez navysovani ostatnich skilu... navysovani je cesta do pekel. Studoval jsem kdysi spoustu clanku na gamasutra i jinde a byly tam priklady jak tak totalne odrovnali vyvojari nektere hry. Jsou na to tema na netu mnohastrankove analyzy, ale strucny zaver z nich je, ze pokud je nejaky skill/item overpowered je mnohem lepsi zpusob ho nerfnout, nez navysovat ostatni.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
I když barbara je třeba zkrouhnout, tak já si zas nemyslím, že je dobrý způsob nerfovat generátor resourcu atp. Obtížnost by měla být obtížná sama o sobě v boji, ale v PTR je to do značné míry způsobeno nedostatkem resourcu, kdy jsi dost často na suchu, na boj ani nedojde a jsi tam jen jako kus hadru. Bez resource generatoru jsou ti 1000% damage skillu k ničemu. Já mám v PTR milion DPS a nemůžu jí využít naplno, APoC je jediné řešení, ale už tě to limituje.
Navíc, pokud tu máme 50% nepoužívaných skillů, tak je třeba je boostnout, aby byla variabilita větší a né jen nerfnout to dobré. Trochu u toho přemýšlet.
Navíc, pokud tu máme 50% nepoužívaných skillů, tak je třeba je boostnout, aby byla variabilita větší a né jen nerfnout to dobré. Trochu u toho přemýšlet.
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1450 S4 ✔
Niekde tu vedľa v téme sa plače že T6 zľahčili na T2, tak už sa nejako dohodnite. 

- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Hmm, nespojil jsem si to s predchozim prispevkem, kde se mluvi o nerfnuti resourcu. To je trosku neco jineho, betu nemam, nemuzu posoudit, jak se s tim hraje. Na PTR jsem barba zatim nezkousel, tak uz radsi mlcim 

The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

-
- Wraith
Jojo přesně tak Darknesi jak napsal Deva_c. Mě nevadí nerf třeba DMG nebo tak, ale problém je, že nerf je o základním resourcu FURY. A to né že malej. Tenhle nerf je téměř o 40% průměrné fury. Takže tady právě bude jediná cesta a to nehrát fury skilly ale Avalanche , Zemětřas atd. Čili hrát nějaký build s cooldownama. Takže právě ta variabilita jde do kopru.
Podle mě to měli nechat, protože i když jí bylo málo tak jsi si pomohl, obětoval nějakou DMG aby jsi měl fury - to mi přijde fér. No a chtělo ot jen se zamyslet jak malinko vylepšit to ostatní aby si člověk řekl, že i to ostatní má smysl hrát a vymyslel si jinej build.
Takhle nám zase Blizzard začíná diktovat jak a co máme hrát a to mě asi štve nejvíc.

Podle mě to měli nechat, protože i když jí bylo málo tak jsi si pomohl, obětoval nějakou DMG aby jsi měl fury - to mi přijde fér. No a chtělo ot jen se zamyslet jak malinko vylepšit to ostatní aby si člověk řekl, že i to ostatní má smysl hrát a vymyslel si jinej build.
Takhle nám zase Blizzard začíná diktovat jak a co máme hrát a to mě asi štve nejvíc.

Naposledy upravil(a) SilverHandCZ dne 13.02.2014, 16:54 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
Silvere takže stream dneska?
Já udělám to wd zítra nebo v sobotu večer, ještě to sem napisu.
Já udělám to wd zítra nebo v sobotu večer, ještě to sem napisu.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Zdar chlapáci prosím měl bych na Vás prosbičku k dnešnímu streamu a nebo klidně mi to napište sem zajímalo by mě když je možný aby věci měli 4 primární vlastnosti a 2 sekundární tak co všechno v těch sekundárních může být? Protože do hlavních dám samozřejmě hlavní stat + vitalitu + all ress + hp regen no a tím jsem to vyčerpal nevim kam nacpu například armor nebo něco jiného a pokud mi něco neuniklo tak v těch sekundárních nic tak významného tedy krom redukce kontrol efektů není nebo jo? A ještě jedna otázka neviděli jste něco kde bylo třeba 5 nebo 6 primárních statu a žádný sekundární?
- Kuki10
- Globální moderátor
Sekundární je tam snad dycky a víc affixu maj některý legendy.
Silver ti to ukáže dneska určite.
Silver ti to ukáže dneska určite.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Jo díky to mě fakt zajímá protože mě těch 6 vlastností příde hrozně málo z toho člověk nic nevymyslí
- Kuki10
- Globální moderátor
Jj je to dycky na úkor něčeho.:-(
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Wraith
Ale neboj dá se s tím vymyslet hodně a k plné spokojenosti. Ale zaměřím se na to taky večer.
Jinak dnes začneme dříve. Je toho dost na probrání a ať stihnem nějaký gameplay taky.
Takže dnes 19:00.
Jinak dnes začneme dříve. Je toho dost na probrání a ať stihnem nějaký gameplay taky.
Takže dnes 19:00.
-
- Wraith
Další stream, konkrétně s DH bude v sobotu od 18:00. Projdeme DH od začátku.
SilverHandCZ : Ahoj budou ty streamy nekde ke shlednuti pak? nestiham je
dik

-
- Wraith
Tak samozřejmě 5 už jich je na webu a tenhle co byl a ten co bude nahrávám i lokálně takže zase bude článek k tomu.
čus, včera si řikal že WD zkoušel Kuki, najdu někde video? nebo to bylo jen soukromý test? díky