Graveyard
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... pánové nechcete si od toho dát měsíc pauzu ?:-)))) ...
Re: Graveyard
Právě jsme ztratil monka na přípravu krypty (PK) na mp6 v kryptě kde mě poprvé potkal cca 10s rollback...a to jsem to s ním připravil nečetněkrát a i na mp10 a teď tohle...proklatej datadisk, už jen měsíc a tak se mi moc nechce utrácet, když předtim aby vše bylo jak má jsem do něj 200mio narval..asi hold vyexpim barba a na starý kolena se to ww naučim hrát :-D I když ten monk měl neskutečnou výhodu, mohl jsem držet jen tlačítko na myši a o nic víc se nestarat a pri tom si v klidu vychutnat retko, takhle tam budu muset mačkat nevim co :-(
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Kolmen: včera to dost blblo, já měl taky rollbacky, R.I.P. Jinak okoukni mdmT, nebo Tapeworma. Oba postavili monka na krypty na mp10 do 20ti mega.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
rip kolmen, fakt to blbne poslední dobou
s ww budeš mít rollbacky každou chvilku já ho kvuli tomu přestal hrát
s ww budeš mít rollbacky každou chvilku já ho kvuli tomu přestal hrát
díky,včera už jsem poexpil za pomocí marfiho new barba a během 15 min měl na něj i nakoupeněj gear za 50mio. Učil jsem se s ním na mp2. Zatím mě to s min moc nejde tak dnes uvidíme zda ustoji i mp 10
a zda bude stejně efektivni jako monk.

- hulkxxxl
- Ancient
no asi bych na mp10 nelezl... jinak málo cc na ww barba podle mě, navíc nemáš jinej fury generátor než batle rage, nechal bych bash, ať máš šanci udržet wotb protože podle mě ti to moc nepujde
stačí ti ten loh na to aby jsi se uhealoval?
ww barb je jinak fakr super rychlá mašina, zkoušel jsem ho udělat než jsem ripl na záloze a rychlost je oproti slimákovi neuvěžitelná, ale rollbaky každou minutu snad to se nedá
stačí ti ten loh na to aby jsi se uhealoval?
ww barb je jinak fakr super rychlá mašina, zkoušel jsem ho udělat než jsem ripl na záloze a rychlost je oproti slimákovi neuvěžitelná, ale rollbaky každou minutu snad to se nedá
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
kolmen, chybi ti na barbarovi hlavne DEX, 500 (20% dodge) je absolutni minimum, 1000(30% dodge) na trochu odolny char optimum
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Kolmen - hele mrkni na myho barba co mam na crypty, pokud by ti neco vyhovovalo, je to tvoje.Jak ho mam ted poskladanyho tak sem nemel na mp8 cryptu vubec s nicim problemy, zerk nepadal vubec a life taky bez problemu.Mozna i na mp10 by nebyl problem, ale to sem myslim nezkousel, tak nevim.
Xiaomi Mi2S
Xiaomi Mi2S
Tak barb otestován na mp8 a msim říct, že je to celkem v pohodě...vzhledem k tomu, že ho mám pouze na přípravu crypty a její najití, tak berka udržim v pohodě vzhledem ke kupě mobů a kupodivu se i uhealuju...i když když se někde v kupě zastavim a zmizej tornada, tak ten život letí zatraceně rychle dolů. No uvidíme, vim že mám malej cc. Dexteritu moc neřešim, snad ten měsíc přežije a pak ho stejnak smažu :-D Odpoledne až bude parta testnu mp10 ať vim jak je na tom :-D
Jinak Ogy pokud ten gear už nebudeš používat, neco bych rád vyměnil
Jinak Ogy pokud ten gear už nebudeš používat, neco bych rád vyměnil

- hulkxxxl
- Ancient
tak jak uděláš hodně tornád = hodně hitů a jsi jak cm wiz co se léčí hitama
právě že rend tě dokáže docela dobře udržet naživu, docela se používal na sc rend / ww build... na hc teda na rend nedám dopustit, tolik hitů neudělám abych se léčil na mp10
měl jsi už nějakej rollback?

měl jsi už nějakej rollback?
No uvidim jak to bude...a místo čeho tam ten rend dát? Dal jsem na tvou radu a místo revenže jsem dal bush a je to o dost lepší....rollback už jsme 1 dostal :-D ve weepingu a nebylo moc mobů zrovna, ale měl tak 3-4s a necejtil jsem se nejlíp 

-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Nevim jak WW barb, ale vybavit monka na přípravu krypty mp10 vyšlo fakt max na 20 MiO spíš míň. WW barb podle mého bude dražší.
Je pravda, že se nesmim s monkem zaseknou někde mezi mobkama to by byl rychlej konec, ale i s tím co na něm mám to připravit jde.
Je pravda, že se nesmim s monkem zaseknou někde mezi mobkama to by byl rychlej konec, ale i s tím co na něm mám to připravit jde.
Přidávm další rip Barb lvl 56 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Azaz ... o/35369266, Brawler me expil a expil výborně, ale dohnal mě jeden malej zelenej Al kájda borec a ....
No nevadí, lvl 56 je furt pohoda to Hulk na pl 78 musel být nasranej víc
No nevadí, lvl 56 je furt pohoda to Hulk na pl 78 musel být nasranej víc

-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Jaj co si blbnul? Jestli tě expil Boiler tak se nestavá, že by k tobě něco došlo. Teda pokud si neběhal někam kam nemáš 

Hele netušim, prostě se za mnou objevil malej zelenej zmetek a fakt sem mu neutek, ale chyba jednoznačně na mý straně
Tak barb zkouškou prošel na výbornou...včera mp9 x runů a vše šlo jak mělo a dneska 2x rollback a ten druhej už byl moc dlouhej :-( Takže o5 bez něj a už na to kašlu...ten měsíc to hold musim vydržet bez krypt 

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
RIP Kamo neves hlavu.
Mám pocit, ze za chvíli bude někdo chystat krypty s wizzardem...:-D
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Mám pocit, ze za chvíli bude někdo chystat krypty s wizzardem...:-D
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Za dobu co hraji Diablo jsem už umřel vážně mockrát, ale to, co se stalo před chvílí nebyla jenom smrt po patnáctivteřinovém lagu. Nechci tady vynášet nějaká horlivá prohlášení, ale tenhle pocit zmaru, který nesouvisí jenom se ztrátou virtuální postavy mi úplně bere chuť i sílu dál pokračovat. A nějaký datadisk na to nemá žádný vliv...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
U mě ta agonie trvala minutu a kluci z TS mi řekli, že sem mrtvej dřív, než sem to zjistil sám...monk na 75 paragonu umřel a já mu neměl jak pomoci. Možná mě mělo napadnout narychlo reset kompu a třeba bych těch 10 vteřin dal a možná ne, ale je hroznej pocit, když to neovlivníš ty :-(
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!