Reconfiguring game files

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Zamčeno
Kapo614
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kapo#2713
Reconfiguring game files

Příspěvek od Kapo614 » 28.02.2014, 22:10 hod.

Zdravim, odkedy je na svete ten k******* battlenet klient, su s tym iba starosti. Dnes som sa vratil z lyzovacky, pozeram, ze konecne novy patch... tak som si povedal, ze idem vyskusat. Lenze mi samorejme najprv vyskocilo "updatovanie" diabla v battlenet klientovy, presnejsie: Reconfiguring game files... Please wait.

Uz to mam pustene asi hodinu aj pol a stale to ide neskutocne pomaly. Co s tym? Nemam na to nervy.

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Re: Reconfiguring game files

Příspěvek od skyrim1988 » 28.02.2014, 22:17 hod.

Zdar.Zkus to vypnout a zapnout znovu.Mozna to je nejak pretizene,nevim.Ja to tez stahoval asi hodku.Ver mi,ten novy patch je super !!! Hned bych si te vzal do klanu :D

Kapo614
Wraith

Příspěvek od Kapo614 » 28.02.2014, 22:20 hod.

A este dodam, ze ked to pauznem a zapnem, tak to ide odznova prakticky... ja to ****. Je to aj v kolonke breaking news, ze ak stoji to rekonfigurovanie, tak to treba pauznut a pustit.. ale mne to nestoji, proste neskutocne pomale to je a ked nahodou potrebujem zastavit, tak moze odznova. Mna uz ten Blizzard fakt stve, nehnevajte sa na mna... uz viackrat ma vytocili.

Kapo614
Wraith

Příspěvek od Kapo614 » 28.02.2014, 23:06 hod.

7 GB patch :D niekto si zo mna dobru srandu robi

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 28.02.2014, 23:09 hod.

Mel jsem stejny problem a nepomohlo vubec nic ... az:
Vlozit hru na externi HD ... v jinem PC nainstalovat Bnet.Appku v nastaveni zmenit misto vyskytu hry ... Opatchovat :wave:
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 01.03.2014, 08:55 hod.

Je opravdu nutné kvůli takovému dotazu zakládat nové téma, když tu máme Otázky a Odpovědi? Ostatní zajímavá témata díky tomu padají...
Zamykám.

Zamčeno

Zpět na „Obecně“