Powerleveling 2.0
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
Poté co nerfly expení pomocí truhel je zde další způsob... Nevím jestli to píšu do správné sekce ale snad to někomu pomůže... hráč co protahuje založí hru na co nejvyšší obtížnost v 1a 1 quest u rumforda (2část questu) hráč s nízkým lvl zůstává ve městě a hráč s vysokým jde splnit úkol... Po zabití matek naskočí nízkému lvl tuším na poprvé asi 30 lvl pak už to jde pomaleji ale stále je to nejrychlejší a nejbezpečnější způsob jak někoho protáhnout... Přeci jen stát ve městě a expit s nulovým rizikem ripu je pohodička
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Re: Powerleveling 2.0
Ja si uzivam normalne levelovanie postavy ved konecne je to o tom co sme chceli tak nechapem kde sa ponahlate??? Na co to hrate ked stale len podvadzate a potom tu fnukate ze vsetko uz mate a nema zmysel to hrat . 

- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
To Relic : Souhlas s tebou
,ale vis jak at si to kazdy hraje jak chce...Me osobne to prijde jako skoda se takhle ochudit o hru.Zvlast ted 

- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja akurat s jednym crusaderom prejdem normalne celu hru a druheho crusadera postaci pretiahnut cez powerleveling (kedze by som chcel achiev 2x70 crusader
)

- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Nezlob se na mě, ale můžeš mi vysvětlit v čem spočívá to "tvé" (tebou uváděné) podváděníRelic píše:Na co to hrate ked stale len podvadzate a potom tu fnukate ze vsetko uz mate a nema zmysel to hrat .

"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
ja bych si powerlevelnul leda druhe postavy od kazdeho povolani pro achievement 

A já žádnou.
Je pravda, že stát ve městě a získávat expy klidně může někdo vnímat jako něco, čemu sám říká podvod. (ani já to nepovažuju za normální) Je to každýho nádled na věc a dobře vám radím, neřešte to tady. Bude z toho jen bezva flame, jinak nic.
Jediná chyba je, že to Relic píše v Tomhle Topicu, jinak je to jeho pohled. Tento Topic je založenej evidentně pro ty, kteří si protahování přejí, tak klídek.
PS: kdo si chce za svůj progress vděčit sám má v týhle hře jedinou možnost. Hrát Solo. To Relic: protože jinak jiní můžou za formu protahování považovat i regulérní coop, kterej hraješ i ty
(coop bonusy, expy, pomoc ostatních atd atd..)
Je pravda, že stát ve městě a získávat expy klidně může někdo vnímat jako něco, čemu sám říká podvod. (ani já to nepovažuju za normální) Je to každýho nádled na věc a dobře vám radím, neřešte to tady. Bude z toho jen bezva flame, jinak nic.
Jediná chyba je, že to Relic píše v Tomhle Topicu, jinak je to jeho pohled. Tento Topic je založenej evidentně pro ty, kteří si protahování přejí, tak klídek.
PS: kdo si chce za svůj progress vděčit sám má v týhle hře jedinou možnost. Hrát Solo. To Relic: protože jinak jiní můžou za formu protahování považovat i regulérní coop, kterej hraješ i ty

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Marast: stat v meste a cakat ako mi naskakuju expi... ubohe
to mu pak aj legendarky do mesta mozu nosit

Drsma: hej hram prevazne solo ale zahral som si so zahadumom
konecne aj dobruu coop hru...

Drsma: hej hram prevazne solo ale zahral som si so zahadumom

ciste by me mrsklo expit 10x stejnou postavu furt dokola,tenhle powerlevling je super,kor pro hardcore,kde tech prvnich 59 lvlu je totalni nuda
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Je jasné, že to je každého věc, ale proč jsem si tu hru vlastně kupoval, když ji nehraju? A nebo jsem něco nepostřehl?

-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... docela by mě zajímalo kolik hodin mají odehráno hráči co tu krititzují pwr lvl na HC a kolik hrdinů už jim na tom HC RIPlo? ... protože když jeden tahá třeba 8mou postavu, tak už jej fakt procházení a levelování normálním způsobem opravdu nebaví ... zvlášť když hraje v partě a ta je komplet na 60lvl ... tzn. kritizoval bych velmi opatrně a zamyslel se nad tím proč a kdo pwr lvl nejvíc používá ... pwr lvl se nepoužívá proto, že někdo nechce hru hrát a chce expy, ale proto, že ta hra pro hráče, který má odehráno stovky hodin a ripne mu postava začíná na lvl 60 ( v ROS to bude 70 ) ...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
já to jel na HC 14x poctivě (tu poslední hraju sám a jezdim co mě zrovna napadne + 9 živejch) ......never more 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Ale ano. Vždyť můžeš. Co by na tom mohlo být ubohéhoRelic píše:Marast: to mu pak aj legendarky do mesta mozu nosit![]()
.

Pokud bych něco chtěl považovat za ubohost, nebo také podvod, tak proč bych měl psát na místa, kde s tím nikdo nic nemůže udělat

Nikomu neberu možnost mít svůj názor, ale pokud to v té hře je, tak nabízím dvě vysvětlení. Buďto Blizzard záměrně umožňuje tuto možnost, takže ti co s tím nesouhlasí mají prostě smůlu, anebo se jim při vytváření patche něco vymklo z rukou a tudíž se s tím dá něco dělat. Mně osobně je tenhle prvek hry ukradený, protože hra má podle mého kouzlo v něčem jiném.
Díky za pozornost.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Marast:
1. Jasná pobídka k hádce je hned tvoje první reakce na Relica. Nechtěl jsi názor, jen se hádat a napsat mu to, co jsi napsal.
2. Co mají společného admini s tím, co Relic považuje za podvod ve hře víš asi jen ty. (mě do toho netahej) Adminy zde zajímá porušvání pravidel fora, ne hry. (co by s tím asi taky mohli udělat, že?) Je to jeho náhled na hru, na kterej má nárok. Udělal chybu, že takový názor napsal do špatnýho Topicu, to je vše. (to se bohužel jen musím opakovat, stačilo líp číst)
3. Pokud to pořád není jasný, napiš mi klidně do PM a nechme toto vlákno plnit účel, pro kterej bylo založený. (což byl důvod mého prvního vstupu)
1. Jasná pobídka k hádce je hned tvoje první reakce na Relica. Nechtěl jsi názor, jen se hádat a napsat mu to, co jsi napsal.
2. Co mají společného admini s tím, co Relic považuje za podvod ve hře víš asi jen ty. (mě do toho netahej) Adminy zde zajímá porušvání pravidel fora, ne hry. (co by s tím asi taky mohli udělat, že?) Je to jeho náhled na hru, na kterej má nárok. Udělal chybu, že takový názor napsal do špatnýho Topicu, to je vše. (to se bohužel jen musím opakovat, stačilo líp číst)
3. Pokud to pořád není jasný, napiš mi klidně do PM a nechme toto vlákno plnit účel, pro kterej bylo založený. (což byl důvod mého prvního vstupu)
Včera jsme to zkoušeli a řek bych že to fixli společně s chestou. Už to nedá tolik levlů, expy za splněnej úkol to dá podle lvl levlované postavy...na lvl 1 to dalo cca 5000exp a taky jsme zkouseli i ghoma. Co se nám osvědčilo je následující (doba levlení necelé 2h z 1-60 na HC - záleží co za postavu protahuje) :
Založit A3(to musí postava co protahuje), pak leave a hru založí postava která je protahovaná na T6. A už jen dokola točit keep 2 s tim, že monstra budou pořád na levlu co je protahovaný hráč a tím pádem se mu sokoro nemůže nic stát. Prvních 40 lvl je opravdu rychle a pak jak se musí snižovat torment aby to pořád odsejpalo a člověk co protahuje se nepiplal dlouho s elitama.
Založit A3(to musí postava co protahuje), pak leave a hru založí postava která je protahovaná na T6. A už jen dokola točit keep 2 s tim, že monstra budou pořád na levlu co je protahovaný hráč a tím pádem se mu sokoro nemůže nic stát. Prvních 40 lvl je opravdu rychle a pak jak se musí snižovat torment aby to pořád odsejpalo a člověk co protahuje se nepiplal dlouho s elitama.
Domnívám se, že Marast měl na mysli situaci, kde by se jednalo o podvod ve hře a v tom případě bychom museli téma uzavřít či smazat. Což není tento případ.DrSma píše:...
Blizzard nedávno prohlásil, že mu powerleveling nevadí, jen se ho snaží udržet v rozumných mezích.
Petros: no a o tomhle to zkrátka celý je. Ani Blizz to asi nevnímá jaksi úplně jednoznačně. Jen nechtěj přijít o hráče. (neochotný expit novou postavu znova)Petros píše:jen se ho snaží udržet v rozumných mezích.
Fakt je mi to jedno, končím. Hraju sám a udělal jsem chybu, že jsem hned v počátku rozpoznal jasnou hádku a chtěl jí předejít..
drsma dik za podporu... ja nechcel nikoho urazat len som napisal ze sa mi to nepaci a podla mna je to podvod.konec
to jako T6 neni porad T6? Kdyz to zalozi nekdy na nizkym levelu? Jak je to s XP? Jsou pak stejny jako by to zalozil nekdy na levelu 60 ?Kolmen1 píše:Včera jsme to zkoušeli a řek bych že to fixli společně s chestou. Už to nedá tolik levlů, expy za splněnej úkol to dá podle lvl levlované postavy...na lvl 1 to dalo cca 5000exp a taky jsme zkouseli i ghoma. Co se nám osvědčilo je následující (doba levlení necelé 2h z 1-60 na HC - záleží co za postavu protahuje) :