Patch 2.0.1
a už sa na to veľmi teším....netreba ani nič mazať ani nulovať...RoS bude nový štart
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Re: Patch 2.0.1
Inak, všimli ste si, že okrem super unikátov nestretávate možno žiadnych iných fialových? Neviem teda ak ona vyšších otiažnostiach ale ja som na Normal, lebo som začal novú postavu, nestretol ešte ani jedného, napr. ako aj z achievu Unique Collection...
já je potkávám celkem pravidelně, určitě minimálně jednoho za den potkám a to hraju max 2-3hodiny...obtížnost torment, ale nemyslím si že ovlivuje výskyt fialových
Musím souhlasit s Hellerem, taky jich potkávám víc.
no hlavne aby znich byl slusnej drop...pac driv to byla akorat otrava, kdyz znich nic nepadalo a nebyl za ne ani stack
...akorat zdrzovani...hlavne pro CM wize ktzerej nebyl uplne ideal na jeden target..

- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
Tak asi to bude tými obtiažnosťami, lebo okrem fakt super unikátov, ktorý sú vždy na určitom mieste, som na Normal nestretol žiadneho...
hrám striedavo T1 - T2 a rare monstier je oproti vanile minimálne raz toľko...bude to určite obtiaznostou
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
Nemyslel som Rare ale Unique, teda fialové mobky...
Neviem kde sa vo vás berie tento fanatický optimizmus a aké historické skúsenosti vás na to oprávňujú.david123 píše:Svoje stavajicí věci v ros za 3 hodiny vyměníte
Ešte stále mi nepadlo nič lepšie pre priemerného WD.
nemusi to bejt vylozene lepsi,jako na urovni dnesniho equipu,ale zkratka rozdil 10 lvlu udela na statech tak velkou zmenu ze i prumernej kus eq bude lepsi,nez stavajici "lepsi" kus
marian_r
ani ti nemohlo padnúť....nemáš RoS.....čítaj pozorne čo písal david123....v ROS vymeníš itemy.....a ako na to prišiel ? videl streamy z bety a pozná vývoj RPG...
ani ti nemohlo padnúť....nemáš RoS.....čítaj pozorne čo písal david123....v ROS vymeníš itemy.....a ako na to prišiel ? videl streamy z bety a pozná vývoj RPG...
Každý videl streamy D3 a ako to dopadlo... A nie je žiaden dôvod predpokladať že reálny drop bude taký ako v bete.
neviem sa prihlásiť, točia sa mi hodiny autentifikátora, deje sa niečo?
neviem sa prihlásiť, točia sa mi hodiny autentifikátora, deje sa niečo?
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Paja1986#2735
Já jedu na Torment 1 a fialovejch mobu je tu jak nasetoVenom píše:Nemyslel som Rare ale Unique, teda fialové mobky...

- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
já si zase všiml, že posílili dmg environmentu... třeba nikdy sem nevnímal padající střely katapultů ve Skycrown, a včera sem vlezl do žhavého místa po dopadu a rip... nebo chrliče v arreat crater...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
jj ubira to hodne vic...chrlice v crateru me taky zaskocily...
přesně, už sem na to upozorňoval na HC....ty chrliče dávají pěknou mordu
.
Btw doufám že drop rate se s datáčem nesníží,jak tu někdo psal.....včera za 4hod hraní 7 legendárek a Andariel Visage na monka
(T2)
A taky se mi zdá, že fire chains affix dává stašně moc...i před nasazením Andariel Visage, pochopitelně.

Btw doufám že drop rate se s datáčem nesníží,jak tu někdo psal.....včera za 4hod hraní 7 legendárek a Andariel Visage na monka

A taky se mi zdá, že fire chains affix dává stašně moc...i před nasazením Andariel Visage, pochopitelně.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

affix "ohnivé řetízky" dává mordu jak cyp
jsem zjistil i u svého Barbara, že mi nic nedává tolik, jako tyto affixy.
A enviroment dmg potvrzuju, je to challenge
a člověk už musí přemýšlet, zda to proběhne či nikoliv.
Seton: se máš, mě to jakože celkem padá, ale zatím smůla na konkrétní lege
samé křápy zatím.

A enviroment dmg potvrzuju, je to challenge

Seton: se máš, mě to jakože celkem padá, ale zatím smůla na konkrétní lege

Přesně, řetězy jou zatím největší problém....když na T2 potkám tohle,nedejbože v kombinaci s mrazákem a poison mřížkou, vím, že je hodně zle
.
Tak ta Andariel mě hodně potěšila, ale potřeboval sem tam díru na diamant kvůli redukci cooldown, ale tak nevadí
. Zatím mám opravdu štěstí,protože padl nedávno i setovej prsten na postavu
. A musím zaklepat, průměrně těch 5 lege denně dám
což je oproti patchi 1.0.8 asi bambilionkrát víc 

Tak ta Andariel mě hodně potěšila, ale potřeboval sem tam díru na diamant kvůli redukci cooldown, ale tak nevadí

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !