HC Mumik a jeho brečící koutek

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Tapeworm
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tapeworm#2172
Re: HC Mumik a jeho pokrok

Příspěvek od Tapeworm » 11.02.2014, 16:07 hod.

V public hraní?

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 11.02.2014, 16:11 hod.

Nese drop.:)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 11.02.2014, 17:42 hod.

necham se prekvapit.

jinak dnesni hru MP10 no AH s Antabusem nebudu komentovat.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 27.02.2014, 21:41 hod.

protoze nemam moc casu, hral jsem dneska jen chvilku:

Rovnou bez jakykoli pripravy jsem tam supnul HC Torment 1. Nahodil neco co se mi zdalo ok a sel na public. A jako celkem to slo aka nudil jsem se a jen chodil a kosil. Teda kosil, ja si hraju spis na tank, takze o koseni nemohla byt rec. Ale i pres to, ze muj barb daval MP10, tak jsem tu 2x musel zapnout IP. Ani ne kvuli parte, ale kvuli sobe. Kdyz mi neco ubere 1/4 zivota, na to nejak nejsu zvyklý a je to dobre. Dokonce padla jedna lege - gate.

Hmm priste zkusim dat vic a nebo se aspon mrknu jak to hrat. Ale spis ne.

S temahle zkus jsem zatim DH ani nezkousel, ale vytocilo me, ze uz nehaze 3, ale jen 1 granat, coz panove pekne posrali a uplne mi roz**** muj build. SAKR! Budu muset neco vymyslet.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 05.03.2014, 22:07 hod.

No kurna to byl zas jednou lag jak prase. A ani do hry nemuzu, toz su zvedavej, jestli barbucha zije, ale fandim si, byla to nizka obtiznost.

Že to nemaj porad vychytany ty debžoti jedni. Me fakt se*ou. Grrrrrrrrrrr

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 07.03.2014, 16:59 hod.

teda pane, to je drop. Uplne jasam a křepčím kolem PC ... ale vsteky, protoze tohle je fakt bída. Že mi padaji h*vna, pokud uz neco, na to jsem si zvykl, ale co to padá ted? No to je hrůza.

musel jsem si trochu pobrečet, ale holt me to přestává bavit. Když z elity na Tor2 padne 1x modrá a jinak nic naprosto běžně ... fakt to moooc vylepšili.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 07.03.2014, 17:20 hod.

:-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 08.03.2014, 17:04 hod.

hou hou hou, i na ... se usmalo stesti. Dneska mi padly zase 2 lege prsteny. Smiren s tim, ze to zas bude neco ve stylu tuna SIL+VIT a jinak nic, me prekvapol krutopřísnej Leoric na barbuchu. MUHEHE, zas mám na rok vystaráno. SAKR!!! :-D

Edit: k vidění na barbuchovi MUMIKovi

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 21.03.2014, 12:00 hod.

Flákač je z5 a dneska večer bych dal nejaký pořádný nářez ... takže public T1-2 - snad ne. No uvidíme kdo bude nebo nebude.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 21.03.2014, 22:03 hod.

Saaakr, clovek privali nazhavenej po 14 dnech bez D3 a ono prd, vsechny party obsazeny.

Toz jeste ze se da pařit public, dneska jsem valil odhadem 15 runu 3a Tor 1 a padly mi 2 lege - samo uplně na prd. Az na 1 dementniho WD vsichni v poho. ten WD valil jak opuchlej, nic nekosil a dycky nam utek pres 1/2 mapy. celkem jsem nechapal.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 24.03.2014, 12:12 hod.

Kurňa ja jsem na ten datáč nadrženej jak kapka potu mezi půklama tenistky po 3 setech.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 24.03.2014, 12:14 hod.

Me povidej.:-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 24.03.2014, 20:30 hod.

jsem myslel, ze dneska jeste neco zapařím, ale nejak me to ale vubec nebavilo a malem jsem RIPnul s barbam. Holt neni dobry psat, kdyz kolem pobiha taliban. Nastesti vcasny IP. UFFFFFFF.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 25.03.2014, 09:50 hod.

Tak krabicovku mám v kapse. Dnes mě žena může vzrusit jen tak, že si ju pridela na oblicej. Muhehe

Ale jak to dopadne? Děcka budou zlobit, nebudou chtít usnout. Navíc je malá středa tak to na hru nebude. Nebo ze by???

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 25.03.2014, 17:58 hod.

Tak barbucha ma po dosazeni lvl 70 5k LOH a 5k regen. Zatim je to slaboch, ale T1 tankuje celkem dobre i pres skoro nevymeneny veci.

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 26.03.2014, 06:50 hod.

vcera pro hre s Blackem a Bra zajimava vec. Black mel +300% bonus na zkušenosti a ja diky novemu šutru +425%. Jak je možný, že to na lvl 70 dotáhl o kolometr prede mnou? přitom exp šutr vůbec neměl ??? Přišlo mi, že se mi vůbec nezapočítával (na 2 poslední lvly jsem ho znechuceně vyndal).

A malý postřed. Jsme na začátku, ale to fakt chcete mít 500k live+ a bůchvíkolik dmg? A monstra bambilión hp? Podle me je to ale opravdu zbytečný, co raději škrtnout jednu nulu. Jinak při dalším datáči a max lvl 80 - jak jinak už ty čísla nebudem umět ani vyslovit natož napsat.

příklad:
jsem na lvl 80, mam dmg 654643521684351 a live 1354153483154385513, ale pořád nedávám T1. SAKR!!!

Byl jsem pesimista pred vydáním a zatim me nepřesvedčili, byť me vylepsovat postavu baví. Zatím ....

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 26.03.2014, 10:57 hod.

Neměl nahrbany ty exp pooly?:)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 28.03.2014, 08:44 hod.

jj mel - ale i tak byl ten rozdil velkej

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 28.03.2014, 09:15 hod.

Datáč a moje zkušenost:

V úterý jsem ho nainstalil. Diky tomu, že budu celý víkend pracovat, jsem si mohl v poho zapařit a šupnout nějaké postavy na 70. Moje pocity ze hry jsou velmi smišené, spís negativní a pomalu me to přestává bavit. jasný je to 4 dny a určitě tomu dám ještě nnoho šancí ale:

- nechápu proč se nemůžou menit legendy a vše je zamnknuto nebo jen pro ty co hrali v tu chvili se mnou. proč to SAKR nejde menit v celý partě???
- to stejný se šutrama. Dřív jsme menili normálně, kdo co potřeboval. ted zas nic
- že napadaj nějaký (u mě asi cain, halowed a jestě jeden zelený + asi 2 obyč) plány je supr. Ale kur*a na co jsou mi dobrý, když za ty 4 dny nedropnu jedinou vec, abych z nich mohl cokoli craftnout??? Neřikam, ze to ma padat z každý elity, ale nevim jak vy - ja mam už "milion" surovin a jsou mi uplně k hovnu. Už ty zlatý/modrý asi zas budu prodávat vendorovi. Co s tím.
- drop je velice podivnej: padl mi jeden opasek, jedna zbroj, jeden štít a asi 15??? jednoruček. NIC jinyho. Co třeba helma, gatě atd. To pada jinejm charům asi. nemluvě o tom, že zelenou jsem snad jestě nedrop, kromě 1 amuletu. Tim jsem teda zapomněl, ze mi padly asi 3 prsteny. Nebudu řešit jestli je to pouzitelný nebo ne, ale je to fakt na hhh.
- odměna za bounty: jedenou se stalo, ze jsem ten pytel otevřel a nic. myslím, že Tape mi psal - musis to mit na zemi. No nemam. jestě ze to bylo jen jednou :-)
- public hrani: tohle je nejvetsi slabina. ja public hral s barbem hodne. T2-3 bylo v poho, jen jednou mi psal borec, ze mam malo dmg, tak at vypadnu. odpoved byla, ze když mam stun-skol a řev, IP pro celou partu a nejky i stahovak, tak asi budu tankovat. jako odpoved prisly nadávky, takže jsem ho prásknul a bloknul. Ale jinak jen dobrý zkusenosti. po datáči - sakr to mam bud porad smulu, nebo to nikdo nehraje? jako lidi tam jsou, ale kdyz se pripojim, tak do skonceny hry. jeste jsem si nezahral. je to škoda, protože kdyz mam treba dopoledne volno, tak asi nepotkam moc lidi na hru :-(.
- progres postavy: na T1 skačou expy jak svin, ale to je vše. nebýt daru od kamarádu (všechno kromě bot a shoulderu) a jednoho!!!!!!! jedinýho craftu, tak mam vše starý - NUDAAAAA. při poslední T1 hře jsem jen chodil a delal přicmrndávacího blbku, protože hra byla takhle: Cokoli Elita: ja skok na ně (stun), staáhnutí - 3x mé slaboučké bouchnutí a bylo po ní. Kolikrát nemám ani plnou nasranost. přijde mi, že nehraju, ale delám bonus xp do party :-(((. Holt i přes snahu se zlepšovat s tim momentalne nic neudelam.
- loh: uplně ja prd, stejne jako live po zabití. Při tom velkým mnořství zivota ... zadna novinka
- bossové: kurna ta pavoučice: "skoro" nikdo mi na T1 toho moc nedela, ale ona ... ty se bojím, protoze jsem u ní i na o hard malem zakalil. Bud selam neco spatne nebo nevim. mam z ni vetsi strach nez z beldy. Final - taky zajimavej, jednou mi u neho neco ubrali 3/4 live a uz jsem studnoval. Je to nic nic a prask.

pařit samo budu dal a tank me bavi delat, ale hrom do toho, proc nekterý veci zak strasne zbastlili ...

DH - jeste nehraju, zatim se dostal jen na 70. Hlavní duvod je ten, ze mi zrusili granaty :-( (ze 3 jen 1 - ta schopnost je na ... no uvidime)

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 28.03.2014, 13:51 hod.

cus hra se uplne zmenila, ty jsi moc nehral v patchi pred ROS. tak sis asi jeste nezvykl, vcera jsem radil jednomu co ripnul s barbarem se kterym hral 900 hodin, protoze nepochytil zmeny v ROS ..., to chce jen trochu casu a i s tank barbarem jde davat slusne dmg, to same stun u DH, elitky a bosove jsou stejne nekdy uplne imunni ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“