Mrtvolky - HC crew
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
já budu ve hře asi dříve
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Mrtvolky - HC crew
... já bohužel tradičně +/- ve 20h, tak uvidíme jak se sejdeme a kdo na co bude mít chuť :-) ... ale dneska nemám v plánu jít spát jako včera, tzn. vidím to minimálně do půlnoci :-) ...
Čuska, půjdem dneska pokračovat v T4?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
hoj klidně t4 zase ikdyž to podle mě fakt není efektivní, budu hrát co někdo pustí, ráno jsem šel na audit tak jsem měl čas ještě hrát... kosím s wiznou t1 weeping dokola dvě legendy a plánek padly (pěkná zbraň koukněte) asi za 2 hodinky hraní
jen ehp je ještě docela slabé, mám před sebou podlední dva večery hraní pak jedu na dovolenou takže stejně už nic moc nenahraju a v rosku pujde vše do šrotu
jen ehp je ještě docela slabé, mám před sebou podlední dva večery hraní pak jedu na dovolenou takže stejně už nic moc nenahraju a v rosku pujde vše do šrotu
Mě to je taky jedno klidně můžeme jít T2 a kosit to hlava nehlava :d
-
- Minion of Destruction
... já půjdu taky cokoliv na co bude chuť ... jinak je jasný, že pokud chceme řešit drop, tak je T4 o ničem, ale zase je otázka nakolik má zrovna teď cenu řešit drop, když za 3 týdny budou všechny ty věci k ničemu ... a teda kdo tvrdí, že se na T4 nudil u Butchera, tak kecá :-))) ... ale jak říkám, je mi to v podstatě jedno, mám to jako relax po práci na vyčištění hlavy a to stejně dobře poslouži T2 jako T4 :-) ...
- Frozen
- The Butcher
přemýšlím o té T4, že bych vzal wizzarda... ale nevím zda by to nebyl jeho konec... i když to t2 bylo v klidu
- hulkxxxl
- Ancient
podle mě sebevražda.... nějaká průserová situace se zmrazením a kopcem arcane tě asi sejme ale skus no... já dneska měl fakt namále i na blbé T1 s wallerama, port byl na cd a nebylo se jak z nich dostat
předtím jsem měl na sobě dokonce 3 packy naráz si to nebovedi předtsavit na t4 v nějakém malém prostoru...
předtím jsem měl na sobě dokonce 3 packy naráz si to nebovedi předtsavit na t4 v nějakém malém prostoru...
By mě zajímalo o koho jsi se bál Hulkxxxl u Buchtera? 

Spíš na drop bych se teď zaměřil na Paragon level, přeci jenom každý PL ti pomůže v datači k lepším výsledkům. :-)
- hulkxxxl
- Ancient
ná nevím kdo to byl ale někomu tam padal život víc než je zdrávo 
jinak vždycky koukám hlavně na kolegy vrtulníky jak jim lítá život nahoru dolu... já bych na tohle fakt nervy neměl

jinak vždycky koukám hlavně na kolegy vrtulníky jak jim lítá život nahoru dolu... já bych na tohle fakt nervy neměl

-
- Minion of Destruction
... já bych to hrál hlavně tak, aby nás to bavilo, třeba s DH běhám experta a bavím se u toho královsky - po včerejším dropu krásnýho quiveru si dnes troufnu asi i na T1:-) ... jinak jsem koukl do tabulek a pro toho wizze by přechod z T2 na T4 mohl být fakt brutální, protože tam je nárůst dmg, který od monster dostaneš větší než je ve vanile mezi MP5 a MP10 ( nemyšleno v absolutních číslech, ale o kolik procent je vyšší dmg mezi T2 a T4 ) ....
- Frozen
- The Butcher
hele ono je to v pohodě, když máš za sebou volno, tak víš, že spirit vessel to jistí. Horší je když máš za sebou bordel a bojuješ s více packama. Ale od té doby co se mi to stalo, že jsem měl rudo, sv na cd, potku na cd a sw akorát vyprchával.... vzpomněl jsme si, že dokud se točí, ještě se neumřelo, tak jsem začal točit a díky tomu jsem přežil.... tak točím, točím... a ono to nějak dopadne
Frozen: kolik davas dps s tvym vybavenim?
- Frozen
- The Butcher
Ani ti nevím, CoB mě po updatu přestal totálně bavit, protože nerfli co se dalo... teď hraju wizzarda.
Čau chlapi, zkoušeli jste už u wd acid cloud např s acid rain? Dává to docela dobré pecky, dost to boostli. Sice to není okamžitá damage jako u např. medvědů, ale zase si člověk může dát pasivku na dmg, protože to skoro nežere manu a tím tomu ještě pomoct...
- Frozen
- The Butcher
Zkoušel jsem, zkoušel jsem i locust + haunt build s tou pikslou na kebuli, ale prostě momentálně je u WD asi nejlepší build na potvory (psy, fetishe, gaga + vampire bats), což mě nebaví.
Btw včera večer jsem to pustil ještě asi na 5 minut a padl mi super pásek.... po otevření truhly mám 425k dps

Btw včera večer jsem to pustil ještě asi na 5 minut a padl mi super pásek.... po otevření truhly mám 425k dps

Pěkný opasek, pěkný staty. bonus taky není k zahození při elite fightu u truhly :-)