Mrtvolky - HC crew

- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Mrtvolky - HC crew
Jak jste včera dopadli?
Dneska snad už budu ok. Přemýšlím nad ztmavením monitoru....
Dneska snad už budu ok. Přemýšlím nad ztmavením monitoru....
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... přežili jsme všichni :-)) ... ale hulk a já jsem šli spát už před 23h, takže nic velkýho ... uvidíš dneska jak to půjde, zase je fakt, že to nemá cenu hrotit ... ztmavení by asi pomohlo, ale pokud máš něco s okem, tak by spíš pomohla pauza :-) ... jinak to jelo celou dobu stejně, pořád v určitých momentech lagy a celkově je latence v háji, měl jsem vždycky 50-60, poslední 3 dny 200+ ... ale to je globální problém, jsou toho plný fóra, tzn. otázka je co a proč se děje a zda je to jen v souvislosti s ROS ... a imo to nemá nic společnýho s tím, že hraje zase víc lidí, protože to dělá až poslední cca 3 dny a prvních 10 po patchi to bylo naprosto v pohodě ...
- Frozen
- The Butcher
tak víš jak, každý dělá nábor po svém, někdo na fóru, někdo na komunitě a někdo při hřeDarkness píše:nj, ale zas vyssi AS, vic bordelu => nic neni videt, vic hitu => vic lagu, => vic mrtvolek na HC ..

- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
@frozen, jj, to mi doslo, uz kdyz jsem to psal :-)
@kubizek:
neni to zdaleka duvod vsech lagu, ale ministerstvo boje proti diablovym hordam varuje: Vysoka AS skodi zdravi a muze zpusobit lagy
z hlediska healingu, furt je to o spolehani se na neco co je absolutne nespolehlive. Ve chvili kdy neutocis, tak se nehealujes at mas AS 1 nebo 3, takze AS ti proti ripu vubec ale vubec nepomuze. Protoze chcipnes vetsiou, kdyz nemuzes nic delat ...
Ze se s vysokou AS hraje nekter buildy dobre je fakt. Ale jeden z 1.000.000 wizardu doporucuje: Zkus jednou nizkou AS s poradnym silnym buildem + pasivni obranou a nebudes chtit jinak
Myslim si, ze vyssi pingy jsou spojene s tim, ze po patchi je hra narocnejsi na data a zpracovani, mi diky patche shorel zdroj, ktery mel shoret tak jak tak, ale patch to urychlil...., po cca 4 hodinach diabla se zacinal prehrivat, a pak prach dokoncil svoje ...kdyz jsem to ignoroval
Blizzard sice vylepsil praci s HDD, ale hra je narocnejsi ...
@kubizek:
jak se lagu a borderelu nebojis a chcipnout ti nevadi, v pohode, ale ze ma AS vliv na prehlednost hry a lagy je fakt. Extremne dobre jsem to mohl sledovat,kdyz jsem mel pomalejsi stroj, tak to bylo v parte s vysokym AS skoro nehratelne. A ze diky vysoke AS, se musi prenaset vic dat a servery i compy maji vetsi napor, je taky fakt, a jednou nekomu v parte to linka nebo comp neutahne a zacne to lagovat .... pak to pripadne zahlti server a spedne to vsem....více bordelu a lagů bych se opravdu v partě 4 lidí nebál. tam je bordelu vždycky dost
neni to zdaleka duvod vsech lagu, ale ministerstvo boje proti diablovym hordam varuje: Vysoka AS skodi zdravi a muze zpusobit lagy
z hlediska healingu, furt je to o spolehani se na neco co je absolutne nespolehlive. Ve chvili kdy neutocis, tak se nehealujes at mas AS 1 nebo 3, takze AS ti proti ripu vubec ale vubec nepomuze. Protoze chcipnes vetsiou, kdyz nemuzes nic delat ...
Ze se s vysokou AS hraje nekter buildy dobre je fakt. Ale jeden z 1.000.000 wizardu doporucuje: Zkus jednou nizkou AS s poradnym silnym buildem + pasivni obranou a nebudes chtit jinak

Myslim si, ze vyssi pingy jsou spojene s tim, ze po patchi je hra narocnejsi na data a zpracovani, mi diky patche shorel zdroj, ktery mel shoret tak jak tak, ale patch to urychlil...., po cca 4 hodinach diabla se zacinal prehrivat, a pak prach dokoncil svoje ...kdyz jsem to ignoroval
Blizzard sice vylepsil praci s HDD, ale hra je narocnejsi ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 12.03.2014, 15:49 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
moc si o sobě myslíš, Leošu. Jinak hraju v partě 4 lidí, kde s dh mívám velmi vysokou as a nejsem sám a jede to naprosto standartně. doby cm wizzů, kdy to lagovalo jsou pryč. zatím jsem nenarazil na žádný problém. možná máme standartní kompy na hraní 

- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Dyt at hraje kazdej jak chce ne?
To je jak někomu třeba v Bfku říct at nestřílí tak rychle.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
To je jak někomu třeba v Bfku říct at nestřílí tak rychle.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
@kubizek: Pisu jen sve nazory, nevim proc mne za to napadas, ale je mi to jedno.
@kuki: vsak jo, jen rikam jake jsou nevyhody ..
@kuki: vsak jo, jen rikam jake jsou nevyhody ..
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

- Frozen
- The Butcher
Budete tu večer? mohli by jsme skočit a3 + a4 na aspoň na t3 ne? nebo t4? :-)
Ja ještě nevím, kdybych byl tak bych chtěl dodělat nového DH na 60 level už má 56 level :-)
-
- Minion of Destruction
... já večer budu a dneska mám v plánu hrát dýl ( ale to mám teda skoro každej den, ale máme v práci docela záhul, tak se mi vždycky kolem 22h moje předsevzetí začínají bortit :-)) ... a dal bych něco delšího, klidne a3 + a4 a obtížnost je mi jedno, jen podle toho vemu toho nebo onoho monka ...
- Frozen
- The Butcher
Já mám chuť na pivko, takže to typuju minimálně do jedné do rána :-D a snad mi neumře wizzna.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tvle když sem si s vama konečně zahrál (asi dva měsíce zpátky) tak te lákala žena do postele a bylo po hraní.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Frozen
- The Butcher
Mno jo, ale ona má zítra zkoušku, takže na to nemá ani pomyšlení 
ps. přidal jsem do seznamu julese a mohli by jsme udělat nějaké video po patchi 2.0.x

ps. přidal jsem do seznamu julese a mohli by jsme udělat nějaké video po patchi 2.0.x
- Darkness
- The Butcher
na video rad mrknu a kdyby vam chybel jeden do party nekdy a mel jsem zrovna cas, rad se pridam, a muzem na zivo "srovnat" buildy ..
btw: moc pekny podpis
btw: moc pekny podpis

- Frozen
- The Butcher
Zajímalo by mě jak velký rozdíl v šanci na drop legendary je mezi jednotlivými tormenty, nenašel někdo k tomu něco? Já jsem našel jen pouze bluepost, kde to zmiňují, ale nepublikují v číselné hodnotě.
@darkness: dík
@darkness: dík
- Darkness
- The Butcher
nekde jsem videl cisla, myslim v bluepostu na us forum, a bylo to radove max desitky procent, nic moc

-
- Minion of Destruction
... vcelku je skoro slabý slovo, nemůžu si pomoct, ale aktuálně to nemá v podstatě cenu hrát, včera jsem hrál asi hoďku sólo a pak šel radši na karty, protože i ty jsou teď zábavnější, už aby byl ROS ... jediný co mě za poslední dny bavilo bylo jak jsme šli T4 , tzn. kdyby se chystal nějakej run T4+, tak se moc rád přidám, jinak to vidím na to, že si do ROSu doleveluju zbývající postavy ať mám plný sloty a má co umírat ...