Příspěvek
od Darkness » 30.03.2014, 12:22 hod.
Dojmy po par dnech od vydani ROS:
5. akt parada, krasne lokace a atmosfera, nekteri bossove daji zabrat a hraci z nich maji respekt a to se mi libi.
Legendarky padaji, nekdy casto, nekdy casteji, ale na opravdu legendarni legendarky si hrac musi pockat a tak to ma byt.
Nerozumim na co si nekteri stezujou, ale expy lezou nahoru nehorazne rychle a vubec neni duvod vymyslet nejake nesmyslne jedno minutove runy. Staci hrat a na expy nemyslet.
Bounties jsou fajn, protoze davaji duvod k prochazeni lokaci, ktere uz clovek zna a nakonec dostanu drobnou odmenu, ale co me opravdu bavi jsou rifty, tam vzdycky s napetim ocekavam, jake prostredi a potvory se objevi v dalsim patre a jaky boss na konci. Skoda, ze se v riftech nevyskytuji fialove potvory a KW, na bounties bych se vykaslal. Ale zas na co by pak bounties byly, takze je to tak dobre.
K vybave - zlutymi itemy se da za chvilku vybavit tak, aby postava davala T1. a pak staci farmit a sbirat legendarky a pomalu upgradovat, to mi prijde fer.
Takze s expansion spokojenost po vsech strankach.
Nespokojeny jsem jen s nekterymi hraci, kteri furt resi nejake nesmysly, tak je asi vyhodimn z friendlistu a bude klid.
A omezim sledovani fora, nic moc zajimaveho, prinosneho ani zabavneho se tu clovek posledni dobou nedocte. Snad se to za par tydnu/mesicu zmeni ....
gl & hf