MF turnaj vol.3 - konečné pořadí

Moderátor:Dark_Deamon

Welwet
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj vol.3 - konečné pořadí

Příspěvek od Welwet » 06.04.2014, 19:16 hod.

nápad pěknej..akorát tem los itemů je hrozně fér...
to mě přijde lepší hrát ten los kdy každej pojede stejnej build...ten je fajn, jen zas představa single pass se mě nelíbí..
to má každej nějaké metody jak chce projít hru..a na co spoléhá a na co ne.., v tomhle bych nechal svobodu..a asi i v počtu těch ripů/ zase někdo hraje raději rychleji na kvantitu, někdo na kvalitu déle a opatrněji..navíc přece jen diablo je mrcha a kdy potkáš něco co ti dá už na NM za 2k instant...to si nevybereš ty ale hra...

ehm,...gratuluju hrdinům k umístění :)

inač. někdo se ptal co je v plán dál..já se pokusím aspoň trochu hrát další turnaj ;)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 06.04.2014, 19:28 hod.

Aktuálně dělám opět na svém modu, takže dalšího turnaje bych se neúčastnil, byť je velice zajímavý :)
Sám mám v plánu pořádat turnaj někdy později ve kterém by bylo dovoleno vše, kromě nošení zbraní / štítů :)
Hráč by si vybral jaký charakter chce i jaký build chce, jen by musel mít obě ruce prázdné :D
Bodování by bylo řešené přes tabulku a cílem by bylo zabít všechny superunikátní potvory ve hře, na všech obtížnostech :)

...a pak samozřejmě chystám velký turnaj založený na modu Is Alive ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 06.04.2014, 21:45 hod.

Welwet: Jenže tady by se jelo Single Pass - Full Clear, takže nějaká osobní taktika je pasé. Kor když by jeli všichni stejnej build. Jediný, co by bylo jiný, tak jméno postavy :D Pak už by jen záleželo na tom, jakou by měl člověk kliku na itemy. I když tady by taky záleželo na postavě/buildu.

A co takhle turnaj: Kdo bude mít první lvl 99? :D

Xenter
Gorebelly

Příspěvek od Xenter » 06.04.2014, 22:14 hod.

Dark_Deamon: A rovnou zakázat Annihilus a Players X k tomu :lol:.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 06.04.2014, 22:57 hod.

Xenter: Tady by právě players x hrálo velkou roli. Myslím si, že by to bylo něco na způsob turnaje, kterej se tu předloni hrál a brnkačka to nebyla. Většina lidí zabíjela třeba Normal Diabla 45+ minut. Však koukni na tehdejší pravdila a pochopíš, v čem byla ta "potíž" :) Tady zas najdeš nalosovaný buildy. Některý byly dost psycho. Třeba to, co hrál quaterx...slušná prasárna :D

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 07.04.2014, 03:35 hod.

Dark_Deamon: právě o tom to je..že se jede full lokace...ale někdo to nehraje..a někdo zase jezdí full lokace i na hellu untwin...

a obdobně jak to chce udělat ZOMB(čistokrevnej caster turnaj?) ...já si myslím že ten turnaj by vždy měl být co nejvíc otevřenej...mimo původní myšlenku..a dát jedno podstatné pravidlo,
a zbytek nechat na lidech ať si poradí....ale děláte si ty turnaje, tak si o nich rozhodujte..to jen jak to vidím já ;)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“